Halsizlik, gelip giden kasık batmaları, göğüs hassasiyeti.göğüsüm Şiş değil ama üstüne yatınca bile ağırıyor. İştahsızlık.Belirrtileriniz nelerdir
Bende de bugün başladı gögüs ucu karıncanma gibi böyle yanıyo gibi bir hisHalsizlik, gelip giden kasık batmaları, göğüs hassasiyeti.göğüsüm Şiş değil ama üstüne yatınca bile ağırıyor. İştahsızlık.
Aynen ama işte dün negatif çıktı erken mi yapmışım bilemedim kiBende de bugün başladı gögüs ucu karıncanma gibi böyle yanıyo gibi bir his
Erken gibi geldi bana reglinizin üzerinden en az bir hafta geçince yapmak daha doğru olduğunu okumuştum egerki gecikirse bence tekrar kan verin.Aynen ama işte dün negatif çıktı erken mi yapmışım bilemedim ki
DoğrusunuzzEn az 12 gün geçince verseniz daha iyi olur bana erken gibi geldi
Sanırım erken yaptım o kadar baş ağrılarım var ki anltamam, kasık ağrım göğüs hassasiyetim. Bebek düşünürken olmadı şimdi düşünmüyoruz diye olursa ne hissedeceğimi hiç bilmiyorumEn az 12 gün geçince verseniz daha iyi olur bana erken gibi geldi
Haber verin muhakkak merak ettimSanırım erken yaptım o kadar baş ağrılarım var ki anltamam, kasık ağrım göğüs hassasiyetim. Bebek düşünürken olmadı şimdi düşünmüyoruz diye olursa ne hissedeceğimi hiç bilmiyorum
2-3 gün daha bekleyeceğim sonra muhakkak haber ederimHaber verin muhakkak merak ettim