Kızlarrr acill

Dez21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2020
132
22
48
Göğsümün ucunda cok fazla acı vardı yanma gibi agri gibi suan göğüsüme yayılmış durumda bu ağrı yanma gibi 2 göğüsümdede aynı sekilde var hareket edemiyorum merdivenden insem gögüsüm hareket ettikçe agrı var kırık kol gibi gogus ucu cevremdeki damarlar çok belirgin ben klomen tedavisindeyim suan ilk ayım adetime 2 gün kala kanda beta hcg test yaptirdim negatif cikti sonuç gebelik oldugunu düşünmüyorum ne olabilir dayanılacak gibi değil ilk defa basima geliyor adet doneminde hic böyle olmadi hic hayatımda ilk defa böyle birşey yaşıyorum bilgisi olan varsa bi yöntem soyleyebilirmi veya yaşayan varsa?

Bir enfeksiyon olabilir.. Sıcaklık veya kızarıklık var mı?

Doktora görünmelisin. Bende kist var kist olan tarafımda sıkışma gibi acı olur. Göğüslerim normaldede acır ağır adet dönemimde uclarıda çok hassas olur kıyafetim bile acı verir. Her ay böyle olur. Yinede doktora görün canım.

Bir enfeksiyon olabilir.. Sıcaklık veya kızarıklık var mı?
Hayır sicaklık belki dikkt edemedim tam ama kizariklik yok göğüs ucumda sanki su toplamd gibi seyler oluyor geciyor su kabarcigi gibi oncesinden daha fazla belirgin

Aynen bi doktora görünmeliyim tesekkürler canm

Gecmis olsun csnm bu arada goguste kist hakkinda pek bi bilgim yok ama insallah kotü ciddi bir durum değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…