Gebeliğe Hazırlık Kizlarr

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hayatin Mucizesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2020
90
29
3
25
Kizlarr yumurtlama takvimi yapıp tarihleri değerlendirdik ve o tarihlerden sonra bende bel ağrısı aşırı derece de bacak ağrıları var normal mi acaba ?

Kizlarr yumurtlama takvimi yapıp tarihleri değerlendirdik ve o tarihlerden sonra bende bel ağrısı aşırı derece de bacak ağrıları var normal mi acaba ?
Senin belirtin azmış canım ben hayali yerleşme kanamaları falan yaşadığım oldu şaka bir yana inşallah hamilesindir Ama ne yazık adet belirtileri ve gebelik belirtileri aynı... bu ağrılar senin için çok farklıysa, daha önce yaşamadığın şeylerse tabi ki gebelik olabilir

Hayatta böyle ağrı çekmedim diyebilirim adet olacağım zaman sadece.kasiklarimda agrım olur başka ağrılarım olmaz bacaklarının ağrısından yürüyemiyorum nereyse inşallah hamileyimdir..
Bir konu daha var.aslinda akıntılarım oluyordu ama her yarim saatte bir günlük ped değiştirmeye rağmen kahve tonlarında günlük pedi dolduran şekilde akıntı olmaya başladı

Yerleşme kanamasıdır o inşallah yani Adetine kaç gün var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…