• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kizlarr

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bursci

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2020
65
27
8
34
kızlar iyi akşamlar ben Ocak ayında kimyasal gebelik geçirdim yani adı öyleymiş sanırım idrar testinde çift çizgi çıktı HCG düşüktü sonra da üç dört gün sonra adet oldum ondan sonraki ayda adet düzenim normalde 31 günde bir olurdum düşükten sonra 34 e bir oldu son iki aydır şimdi ben yumurtlama günümü 34 nü baz alarak mi hesaplamaliyim

Yumurtlama gunu son 3 adet ortalamasi baz alinir internette yumurtlama hesaplamasi var

Bende yaşadım kimyasal gebelik 2 3 ay adet düzensiz oluyor ama ben 2 adet gördükten sonra hamile kaldım ama öncelikle yumurtalama takibini falan bırakın kafanıza takmayın 2 3 günde bir ilişkiye girin olur inşallah

Bende hamile oldugumunu kanama geldiginde ogrendim 48 gunun uzerine geldi artik ondan sonr a gebelik olmadi ve tavuk derisi gibi birsey düştü ondan sonrasinda kan testi verdigimde 8.10 cikmisti hcg sizde tavuk derisi gibi olup hamilelik mi yoksa dis gebelik mi oluyor yoksa kimyasal gebelik mi oluyor bilgi verirseniz cok sevinirim

Bende hamile oldugumunu kanama geldiginde ogrendim 48 gunun uzerine geldi artik ondan sonr a gebelik olmadi ve tavuk derisi gibi birsey düştü ondan sonrasinda kan testi verdigimde 8.10 cikmisti hcg sizde tavuk derisi gibi olup hamilelik mi yoksa dis gebelik mi oluyor yoksa kimyasal gebelik mi oluyor bilgi verirseniz cok sevinirim
Benim adet olmadim hemen o gün demedim ısrar testim pembeydi 34 ya da 35 inci gün adet oldum adet olmadan önce HCG testi yaptırdım 19 du iki gün sonra gittim 9 a düşmüştü iki gün sonra da adet olmuştum benim öyle kanama filan da olmadı düşük kanamasi normal adet oldum maalesef

Back