kızlarr yumurtam çok büyümüş ve çatlamamış napacam şimdi

OZLEMKELES

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2008
198
0
96
Ankara
slm kızlar yazıyordum ya midem bulanıyor gögüzlerim şiş kasıklarım agrıyor diye işte hepsinin sebebi buymuş yumurtalarım çatlamamış ve hala büyüyormuş doktor desolett verdi bakalım bu ay bebiş umudum da yok
ama bişey aklıma takıldı bu iyi bi gelişme mi yoksa kötü mü klomene cevap veriyorumm mu ki şaşırdım valla

canım günaydın.bende senin gibiydim.menagon+pregnly kullandım.benimde yumurtam 19 mm ulaşmış yani istenildiği miktarda gelişmiş normal bir durum ama yumurtam o ay çatlamamıştı.senin gibi benim de sıkıntılarım vardı.ama doktorum normal dedi.bu ay çatlamadıysa bir sonraki adet döneminde yumurta kendiliğinden çatlıyormuş.bu süre içersinde eski yumurtaylada tedavi yapmadı doktor.bir ay bekledim bekledim süre içersindede laparoskopi önerdi doktorum bana onuda oldum.zannediyorum benim o çatlamayan yumurtamda bu ay kendiliğinden çatladı.telaş yapıcak bişey yok tatlım.allahtan hakkımızda hayırlısı olsun.normal bi durum kafana takma.( he bide unutmadan yumurta çatlarken böyle hem adet sancın oluyor hemde yumurtlama sancısı oluşuyor ve vücudun son derece hassaslaşıyor.bende bu şekilde oluştu çatlama .çatladığını anladım hemen )...sevgilerle canım

merhaba arkadaşlar,
bundan 6 ay önce doğal yolla hamile kaldım ve kalp atışı oluşmadığından bebeği kaybettik ardından 8. haftada kürtaj oldum, kürtajdan sonra tertemizdi. üzerine 2 ay regl olamadım ve sonraki regllerim hep geçikmeli oldu, 4 ay sonraki reglimde inanılmaz bir sancı ile hastaneye gittim ve doktor birisi 6,7cm birisi 5cm çatlamamış yumurta kistim olduğunu ve içinin kanamalı olduğunu söyledi. doğum kontrol hapına başladım, bu sırada çatlama ile ilgili yada bebek için herhangi bir tedavi görmüyordum. doğum kontrol hapını kullanmaya başlayalı henuz 6 gün oldu ve doktora kontrole gittim. kistlerimde herhangi bir değişiklik olmadığını ve hapı bitirmemi sonra gelmemi söyledi ve bir değişiklik olmazsa emar çekeceğini söyledi. kafam çok karıştı, bu kistler bu büyüklükte olanlar ne kadar zamanda geçiyor? başka tedavisi varmı? yardımlarınızı bekliyorum kızlar. yaşadıklarınızı paylaşırsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…