kızlarr yardımmm . hamilemiyim??

tatli_cadi_0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
3
0
36
İstanbul
En son ağustosun 27sinde adet oldum. bu ayın 10unda denedik :kedi:. 2 gündür göğüslerimde aşırı bi şekilde şişkinlik var. Adet öncesi hiç böyle olmamıştı. Karnımda da şişkinlik var. Hamile olabilir miyim sizceee ? Adetime de az kaldı ama 5 gün öncesinden bu kadar adet belirtisi olabilir mi ki :sm_confused::sm_confused:

merhaba. . forumu dolaşırken ilgimi çekti.tarihlerimiz çok yakın aramızda 3 gün var.benim günüme 5-6 gün var.(ovulasyondan sonraki 10. gün) bugün test yaptım. çok erken evet ama dayanamadım . ikinci çizgi çok soluk olarak çıktı.yani kesin değl. belirtiler yanıltıcı olduğundan pek kulak asmıyorum.ama bu ay şimdiden karın ağrıları şişkinlik hazımsızlık başladı.ilk çocukta bulantı ve kusma günüm gelir gelmez başlamıştı. Hayırlısı olsun . İnş. hamileyizdir.

sende okumuşsundur. yumurtlamadan sonraki 12. gün görebileceğimiz en erken gün.14+12=26. gün yani.ama garanti olsun diye 2-3 gün daha beklemeli de bekleyebilirsek tabi.

Haklısın ya. Umutlanmak istemiyorum ama ilk kez bu kadar göğüslerimde şişlik oldu. adet öncesinde çok az bi şişkinlik oluyodu. şuan patlycak gibi karnımda da aşırı bi şişkinlik oluyo. ama şu olumsuzluk da var. ben adet olmadan önce hep ishal oluyorum yine oldum

iyi geceler ben yeni üyeyim tam olarak bu siteyi kullanmayıda bilmiyorum benimde adetim pazar günü olacak fakat son 7 gündür lekelenmelerim var 64 gün de 1 oluyorum üstüne görme 7 gün sürermi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…