Canım ilk önce hayırlısı olsunn Allah şimdiden tamamına erdirsin.. Benimde haziranda nişanım var biz bohça falan hazırlamıcaz karşılıklı konuştuk ve bohça işine girmemeye karar verdik o yüzden tam olarak bohçalara ne konur bilemiyorum.. ama şöyle birşey var herkes çok farklı hazırlıyo bohçayı bazıları çok abartıyor milyarlar harcanıyormuş bazıları ise çok fazla abartmıyo. yani o size kalmış birşey sanırımKısmet olursa Temmuz ayında nişanlanacağım ama inanın ne bilgi alabileceğim bir çevrem nede ailem var bana yardımcı olmanızı istiyorum
Bütün forumu okuyorum burdan çok yardım aldım,
Nişan bohçasında erkek tarafına kendisi dahil neler alınır baştan sona kadar ? Ailesinede alınıyor mu alınıyorsa kimlere ne alınır ?
Nişan bohçası nişandan önce mi sonra mı verilir detaylı bilgi lütfen ?
Erkek tarafına annemler ne takacak bir şey takılıyor mu sadece bana mı takılıyor ? Birde kıza takılanlar kızda erkeğe takılanlar erkekte mi kalır takılar ?
Birde saat alınıyor denmiş o saat bohçaya mı konuyor yoksa nişanda mı takılıyor ?
Nişan salonda olacak arkadaşlar..
Bu sorularıma yanıt verirseniz Allah tüm dualarınızı kabul etsin arkadaşlar çok saolun her şey için..
Kısmet olursa Temmuz ayında nişanlanacağım ama inanın ne bilgi alabileceğim bir çevrem nede ailem var bana yardımcı olmanızı istiyorum
Nişan bohçasında erkek tarafına kendisi dahil neler alınır baştan sona kadar ? Ailesinede alınıyor mu alınıyorsa kimlere ne alınır ?
Erkek tarafına annemler ne takacak bir şey takılıyor mu sadece bana mı takılıyor ? Birde kıza takılanlar kızda erkeğe takılanlar erkekte mi kalır takılar ?
Birde saat alınıyor denmiş o saat bohçaya mı konuyor yoksa nişanda mı takılıyor ?
Bu sorularıma yanıt verirseniz Allah tüm dualarınızı kabul etsin arkadaşlar çok saolun her şey için..
attım cnm özleıne bakabılrısın
selam mavi2. benim nişanım daha yeni oldu. biz karşılıklı anlaşarak bohça hazırlamadık. takıların kimde kalacağı konusunu nişandan önce nişanlımın ağzını aradım :) hem biz de hem nişanlım tafaında takılan her şey kızda kalır. çeyizini hazırlasın diye. nişanlıma günlükte kullanabileceği şık bir saat taktık. davetli sayısı az olduğu için hatıra kalması için ufak kutu şekerlerden dağıttık. bizim için keyifli bir süreçti. Allah seninde yardımcın olsun :)
Kısmet olursa Temmuz ayında nişanlanacağım ama inanın ne bilgi alabileceğim bir çevrem nede ailem var bana yardımcı olmanızı istiyorum
--- Erkek tarafına Gömlek,kravat,kemer cüzdan seti, terlik, 5'li röpteşambır takım, diş fırçası diş macunu, yüz krami,traş losyonu, after shave, tarak,duş jeli,şampuan,atlet,boxer, gibi ıvır zıvırlar
---Nişan bohçası size kalmış benim ki nişandan 15 gün önce verilecek karşılıklı olarak, uzaktan gelen akrabalar flnda görsün diye hem de o kargaşaya bide bohça eklenmesin diye..
biz sözlüme kol saati aldık onu babam takacak, aslında nişanda takılan herşey kıza kalır ama bunu karşı tarafa söyleme taraftarı değilim. onlar bilir eğer adeti biliyorlarsa zaten takılanları bırakırlar bırakmasalarda zaten saklamaları lazım aynı şey..
Saati nişanda takıcaksın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?