- 14 Nisan 2010
- 514
- 66
- 318
Kısmet olursa Temmuz ayında nişanlanacağım ama inanın ne bilgi alabileceğim bir çevrem nede ailem var bana yardımcı olmanızı istiyorum
Bütün forumu okuyorum burdan çok yardım aldım,
Nişan bohçasında erkek tarafına kendisi dahil neler alınır baştan sona kadar ? Ailesinede alınıyor mu alınıyorsa kimlere ne alınır ?
Nişan bohçası nişandan önce mi sonra mı verilir detaylı bilgi lütfen ?
Erkek tarafına annemler ne takacak bir şey takılıyor mu sadece bana mı takılıyor ? Birde kıza takılanlar kızda erkeğe takılanlar erkekte mi kalır takılar ?
Birde saat alınıyor denmiş o saat bohçaya mı konuyor yoksa nişanda mı takılıyor ?
Nişan salonda olacak arkadaşlar..
Bu sorularıma yanıt verirseniz Allah tüm dualarınızı kabul etsin arkadaşlar çok saolun her şey için..
Bütün forumu okuyorum burdan çok yardım aldım,
Nişan bohçasında erkek tarafına kendisi dahil neler alınır baştan sona kadar ? Ailesinede alınıyor mu alınıyorsa kimlere ne alınır ?
Nişan bohçası nişandan önce mi sonra mı verilir detaylı bilgi lütfen ?
Erkek tarafına annemler ne takacak bir şey takılıyor mu sadece bana mı takılıyor ? Birde kıza takılanlar kızda erkeğe takılanlar erkekte mi kalır takılar ?
Birde saat alınıyor denmiş o saat bohçaya mı konuyor yoksa nişanda mı takılıyor ?
Nişan salonda olacak arkadaşlar..
Bu sorularıma yanıt verirseniz Allah tüm dualarınızı kabul etsin arkadaşlar çok saolun her şey için..