- 14 Mayıs 2008
- 546
- 5
arkadaşlar geçen ay gebelik beklentilerim fos çıkmıştı adetim gelmişti geçen ay belirgin bi belirti yoktu adetim yaşlaşınca göğüslerim şişmişti ve kasıklarımda ağrı vardı geliceğini hissetmiştim ve geldi...geçen ay yumurtlama günlerime odaklanmıştım bu ay öyle yapmadım düzenli ilişkim oldu ve bu ay bende 3-4 gündür göğüslerim şişti normalde bi acısı ağrısı yok ama dokununda çok hassazlaştı..sol kasığımda ağrı başladı o ağrı varken ayağa kalktığımda sol kasıkta bi ağırlık hissi gibi bi ağrı oluyor,birde akıntım çok yoğun beyaz-şeffaf gibi kokusuz ve rahatsız edici bişeyi yok fakat bugün akıntımla karışık kahverengi bi sıvı vardı bu düşündürdü beni daha önce böyle bişyle karşılaşmadm
????tabi kızlar yinede bilemiyorum belkide değil ama asla takıntı yapmış bu kız diye düşünmeyin asla öyle bişey yok hiç düşünmüyorum aslında ama bazı belirtiler var ben burdayım diyor yerini belli ediyor buda takıntı değil doğal olarak düşünüyoruz ben daha 23 yaşıma yeni girdim ve hiç korunmuyorum olabilirde niye çok düşündüm diye belirti olsun ki bu belirtiler var ama ne olduğunu Allah göstericek !!..benim sorum gebeliği böyle başlayan arkadaşlar varmı yada olabilir diyen bi fikir lüften kızlarr !!..bu arada adetime 9 gün kaldı ve adetlerim çok düzenlidir asla şaşmaz hatta saati bile :1rolleyes:
????tabi kızlar yinede bilemiyorum belkide değil ama asla takıntı yapmış bu kız diye düşünmeyin asla öyle bişey yok hiç düşünmüyorum aslında ama bazı belirtiler var ben burdayım diyor yerini belli ediyor buda takıntı değil doğal olarak düşünüyoruz ben daha 23 yaşıma yeni girdim ve hiç korunmuyorum olabilirde niye çok düşündüm diye belirti olsun ki bu belirtiler var ama ne olduğunu Allah göstericek !!..benim sorum gebeliği böyle başlayan arkadaşlar varmı yada olabilir diyen bi fikir lüften kızlarr !!..bu arada adetime 9 gün kaldı ve adetlerim çok düzenlidir asla şaşmaz hatta saati bile :1rolleyes: