Çok teşekkür ederim hastane demi kalacak 15 günGeçmiş olsun. Başıma gelmedi ama görümce yeni geçirdi ameliyatı. Şuan 15 gün atom tedavisi alacak.
Yok kendi evinde ama evde kimse olamayacakmış tek başına olacakmış 15 gün boyunca yalnız kalması gerekmişÇok teşekkür ederim hastane demi kalacak 15 gün
Evet anladım çok teşekkür ederimYok kendi evinde ama evde kimse olamayacakmış tek başına olacakmış 15 gün boyunca yalnız kalması gerekmiş
Merhabalar, öncelikle çok geçmiş olsun. Tiroid kanseri atlatmış biriyim. Ameliyat sonrasında da radyoiyot tedavisi gördüm. 1 cm altı tümörlere ameliyat ihtiyacı duyulmuyor diye biliyorum, nodül boyutunuzu biliyor musunuz? Merak ettiginiz her seyi cevaplayabilirim. İçiniz kesinlikle rahat olsun diğer türlere göre çok basit bir kanserMerhabalar 29 yaşındayım dün troid kanseri tanısı konuldu ameliyatla hemen geçtiği ve korkulacak bişey olmadığını doktorum açıkladı tiroidler alınacak ben yinede olmuş birini dinlemek isterim açıkcası yardımcı olabilir misiniz
Öncelikle çok geçmiş olsunMerhabalar, öncelikle çok geçmiş olsun. Tiroid kanseri atlatmış biriyim. Ameliyat sonrasında da radyoiyot tedavisi gördüm. 1 cm altı tümörlere ameliyat ihtiyacı duyulmuyor diye biliyorum, nodül boyutunuzu biliyor musunuz? Merak ettiginiz her seyi cevaplayabilirim. İçiniz kesinlikle rahat olsun diğer türlere göre çok basit bir kanser
Merhaba, size de cok gecmis olsun. Benim biyopsimde papiller carsinom yaziyordu. Foliküler lezyonlar iyi huylu diye biliyorum, o yüzden doktor cerrahiye gerek duymuyor olabilir boyutları da çok büyük değilseÖncelikle çok geçmiş olsun
Biyopsi sonucunz ne çıktı usg nasıldı
Benimki a tipi belirsiz folikiller lezyon çıkmış kimi tekrar biyopsi diyor kimi folikiller biyopsi de çıkmıyor direk cerrahi ol diyor kafam çok ama çok karışık
Teşekkür ederim moleküler test yapıldı onda pozitif çıkmış boyut büyük değil ama ameliyat olmami öneriyorlarMerhaba, size de cok gecmis olsun. Benim biyopsimde papiller carsinom yaziyordu. Foliküler lezyonlar iyi huylu diye biliyorum, o yüzden doktor cerrahiye gerek duymuyor olabilir boyutları da çok büyük değilse
Öncelikle çok geçmiş olsun. korkmayın lütfen, korku sürecinizi zorlaştırır, nodulleriniz biyopside iyi huyluda çıkabilir. ben ameliyatımıda tedavimi de devlette oldum, memnunum sonrasında uzun süre takip isteyen bir hastalık. ameliyat olacağınız hastanede ses tellerini korumak için görebildikleri o cihaz var mıymış onu sorun sanırım en önemli nokta bu, tabii doktorunuzuda iyice araştırın. doktorum bana ameliyatin en büyük riski ses tellerine zarar gelebileceği demişti, ama gelse de çoğu geçici oluyormuş 6 ay civarıMerhaba arkadaslar. Bugün troid usg cekildim. Pazartesi biyopsi olacağım. Muhtemelen ameliyat diyecekler. Cok korkuyorum. Devlet hastanesinde mi olacaksiniz. Yoksa ozel hastanede mi olmayi dusunuyorsunuz. Acaba bu ameliyatın fiyati ile ilgili bilgisi olan var mı
Teşekkür ederim moleküler test yapıldı onda pozitif çıkmış boyut büyük değil ama ameliyat olmami ş
zamanla büyümesi ve nüks etmesi olağan olduğu için ameliyat önerilmiştir diye düşünüyorumTeşekkür ederim moleküler test yapıldı onda pozitif çıkmış boyut büyük değil ama ameliyat olmami öneriyorlar