Kizlarr Sevgililer Günü'nde sevgilinize ne hediye alirsiniz ? Ne söylersiniz ?? :)

esmergirl356

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2008
778
1
0
İsveç
kizlarr size ihtiyacim var bu konuda lüüüütfen yardimci olursaniz sevinirimm fisfisfis
Hem herkesin isine yarayabilir... :) hihoyyyt
SEVGILILER Günü için ne hazirladiniz ? ne gibi planlariniz var ? veya ne gibi mesaj çekerseniz sevgilinize o gün ?? opuyorumnanaktan

:asigim:

:enbuyukkk:

Son düzenleme:
ya biri plaka felan demişti bende onu arastırdım bulamadım sevdiginiz arabaya düskünse kendi bas harflarizle plaka yaptırılıomus da

esmergirl en özel olanı senin içinden geçenler olucaktır emin ol bende bi başlayamam başlayıncada gerisi gelir sende oyle yap b dene bak emın ol gerısı gelıcek ben hedıye konusunda ne yapıcagımı bılmıyorum sızler neler aldınız kızlar belkı yada onceden neler aldınız fıkır olsun belkı bızım almadıgımız bıseyle karsılasırız cok caresızım sayılı gunler kaldı napcam ben ya

sagol asgd haklisin cnm yaa aslinda kaydirigubbakcemile5
birseyler yazmaya baslayinca gerisi de geliir dogru... yine biseyler yazarim herhaldee... yani yazmaya çalsiirim..
hediye konusunda hiç bir fikrim yok ama... fisfisfis
( birde nedense içimde bir korku var ya o sevgililer gününü unutursa filan diye ... ne biliiim öyle bisey girdi aklima.. Ilk sevgiller günümüzde..)
Fikirlerinizi bekliyoruuum kizlar.. mesela geçen sene nasil geçirdiniz o günü opuyorumnanaktan

Haniimlllar yok mu bana yardim edebilecek birilerii... ?? mafoldumben
Mesaj olarak mesela ne yazabilirimm fisfisfis:bbo:

NOLUR yardimci olun bana bilmiyorumkismile:sinifsinif:

kızlar sabah uyanamayan bi yapısı varsa
ses kaydeden saatler var o şekilde çalıyor
ben onlardan almıştım şebnem ferahtan "günaydın sevgilim ne güzel bi güün değil mi" diye orasını söylemiştim çok beğenmişti böyle bişey alabilirsiniz 30-40 milyon flndı sanrm
ama annesi kurcalarken dinliyim diye kendi sesini kaydetmiş yanlışlıkla geçende farkettik çok komikti hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…