kizlarr seksi ve kadınsı bi parfummm

Benim eşim beğenmiyor şu magnetismi Ama eşimde var gariplik koku algısı çok değişik abim babam bayılır magnetisme ama eşim beğenmedi bitürlü
Aa çok ilginçç ilk defa begenmeyeni duyuyorum belki çiçeksi kokulrı seviyordur seninki ben sıktıgımda direk diyolar bu koku kimden geliyor çok güzelmiş

Benim erkek arkadasim bi garip. Cahnel chance ve versace bright crystal begeniyor. Bvlgary jasmin noir, la vie est belle, lady million ve cerruti sıktm begenmiyor hic birini bende onun begendiklerini begenmiyorum. Escada magnetizm sıktm bi kere tekin acarda fena deildi ama ben carpici kadinsi ve kalici bi koku istiyorum. Geçen jean paul Gaultier intense ile armani si sıktım sizin onerilerinizden bisey begenemezsem.bunlardan birini alcam. Özellikle jean paul baya güzeldi icerisinde safran kullanilan tek parfum dedi kadin. Erkek arkadaşım parfume 100 liradan fazla verilmesine karsiymis bide evlenmeden almam lazim onun icin

Bu arada dip not icinde yasemin vanilya ve misk varsa kadinsi ve kalici oluyomus parfum ama vanilya abarti olmamali yoksa sekerliye donuyo oda pek kadinsi olmuyo. Ben hic bulamazsam direk sorcam icinde bunlar olan parfum oneriniz varmi diye :)

Kadınsı mı emin olamadım ama givench - very irresistible kullanmıştım bir dönem ve atkımı falan kokluyorlardı yani arkadaşlar. Aklımda kalan en çok beğenilen parfümüm odur. Bu parfüm olayı kişiden kişiye tenden tene de değişiyor gerçi. Beyaz tenliyim bu arada.

Tabiki zevk meselesi magnetism benimde başımı ağrıtan miğdemi bulandıran bi kokudur başkasında kokladığımda güzel geliyor kokusu uzaktan davulun sesi hoş gelir misali
Magnetismi ben de hiççççç beğenmiyorum. Birde bu tarz kokuları çok sıkmamak gerekir cidden bayıyor fazlası. Bir iki fıs yeterli

Chloe love story edp yenisi narciso rodriguez edp pembe sise narciso rodriguez narciso edp yeni beyaz kup sise bunlari dene derim herkeste olamayan cok bilinmeyen kokular

Roberto Cavalli kokularıda çok iyi. Onlarıda deneyebilirsin.. Özellikle klasik edp olanın bide "just cavalli gold" olanı müthiş.

trieryy mugler. armani code. hangisini secersen trieryy mugler hakkinda bilgi edin harika bi koku icinde hersey var nerdeyse. ven batildim edim almisti biraz orjinali pahali ama harika bir parfum. odaya koydugunda sisesi sayesinde odsya dagiliyor koku fakat ucmuyor. ve sisesi tekrar doldurulabilir ozellikte yildiz seklinde buz mavisi

Chloe love story edp yenisi narciso rodriguez edp pembe sise narciso rodriguez narciso edp yeni beyaz kup sise bunlari dene derim herkeste olamayan cok bilinmeyen kokular
Beyazını denedim ben yeni çıkanı
tenime hiç gitmedi...
siyah olanını denedim o da gitmedi
gül notası öne çıkıyor bende
esmee birinde muhteşem durmuştu ama ya..birde narcisonun essence kokusu var ona bitiyorum işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…