Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Chloe love mien güzel gelin parfümü chloe dir )
Seksi koku olarak aklıma Bvlgari Jasmin Noir , Chanel Coco Mademoiselle ve Burberry Classic geliyor.Yaza dugunum var. La vir est belle kullaniyodum ama artik evleniyorum seksi ve kadınsı ozellikle erkeklerin begendigi bi parfum onerin bana noluuuurr. Ben bulamıyorum
Benim eşim beğenmiyor şu magnetismi Ama eşimde var gariplik koku algısı çok değişik abim babam bayılır magnetisme ama eşim beğenmedi bitürlüSeksi koku olarak aklıma Bvlgari Jasmin Noir , Chanel Coco Mademoiselle ve Burberry Classic geliyor.
Ama erkeklerin beğendiği bonus bir parfüm istersen de Escada Magnetism, buna bayılmayanını görmedim.
katılıyorum:) Ben de erkeklerin ağır kokulardan hoşlandığımı sanmıyorum.Bence çok şekerli kokular kadınsı değil.
Bas agrıtıcı olanlar da begenılmıyor.
Çiçek kokusu hafif bıraz da ıcınde vanılya kokusu ya da karamelli yumusak kokular sıkın.
Teninizle butunleşince kendı kokunuz kaybolmamış oluyor daha hoş kokarsınız
:))misk in elde edilişini öğrenin iki kere düşünürsünüz kalıcı ve seksi parfüm için,sonrasında equal kadını o kadar reklam yapmışlardı arko kremin parfümü gibi yazık günah bunu seksi bulanlara öğh
Benim de seksi koku denince aklıma direk 212 Sexy geldi. Ama kesinlikle orjinal olmalı!!
Kızlar ben de parfüm hastasıyım. Bütün maaşımı parfümlere yatırabilirim o derece ki yaptım:) çoğu parfümü de kullandım.
Şu zamana kadar erkeklerin en çok sorduğu ve beğendiği parfüm Chance oldu
Test edildi onaylandı