• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlarr seksi ve kadınsı bi parfummm

Zenzenkis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
74
55
28
Yaza dugunum var. La vir est belle kullaniyodum ama artik evleniyorum seksi ve kadınsı ozellikle erkeklerin begendigi bi parfum onerin bana noluuuurr. Ben bulamıyorum :(

Evet baya esmerim;) Teşekkürler her ikinize de bugun tekim acara gidip koklicam hemen

Yaza dugunum var. La vir est belle kullaniyodum ama artik evleniyorum seksi ve kadınsı ozellikle erkeklerin begendigi bi parfum onerin bana noluuuurr. Ben bulamıyorum :KK43:
Seksi koku olarak aklıma Bvlgari Jasmin Noir , Chanel Coco Mademoiselle ve Burberry Classic geliyor.
Ama erkeklerin beğendiği bonus bir parfüm istersen de Escada Magnetism, buna bayılmayanını görmedim.

chloe klasık olan bence ama love da fena durmuyor..beyaz tenliysen love esmer isen klasık

Seksi koku olarak aklıma Bvlgari Jasmin Noir , Chanel Coco Mademoiselle ve Burberry Classic geliyor.
Ama erkeklerin beğendiği bonus bir parfüm istersen de Escada Magnetism, buna bayılmayanını görmedim.
Benim eşim beğenmiyor şu magnetismi :KK16: Ama eşimde var gariplik koku algısı çok değişik :KK45:abim babam bayılır magnetisme ama eşim beğenmedi bitürlü:KK28:

Magnetizmi beğenen erkeğe rastlamadım ben.Begenen varsa fazla kokuyla ilgilenmeyen o anlık hoş koku dıye guzel demıs bırıdır bence.
Magnetizm ağır bas agrıtıcı derler bana hep

Bence çok şekerli kokular kadınsı değil.
Bas agrıtıcı olanlar da begenılmıyor.

Çiçek kokusu hafif bıraz da ıcınde vanılya kokusu ya da karamelli yumusak kokular sıkın.
Teninizle butunleşince kendı kokunuz kaybolmamış oluyor daha hoş kokarsınız

misk in elde edilişini öğrenin iki kere düşünürsünüz kalıcı ve seksi parfüm için,sonrasında equal kadını o kadar reklam yapmışlardı arko kremin parfümü gibi yazık günah bunu seksi bulanlara öğh:KK64:

Tabiki zevk meselesi magnetism benimde başımı ağrıtan miğdemi bulandıran bi kokudur başkasında kokladığımda güzel geliyor kokusu uzaktan davulun sesi hoş gelir misali :KK48:

belki o kişiye yakısmıstır ama yıne de çok ağır. Bana magnetizm fantasy collectıon angel tarzı her koku aynıymıs gıbı gelıyor

Bence çok şekerli kokular kadınsı değil.
Bas agrıtıcı olanlar da begenılmıyor.

Çiçek kokusu hafif bıraz da ıcınde vanılya kokusu ya da karamelli yumusak kokular sıkın.
Teninizle butunleşince kendı kokunuz kaybolmamış oluyor daha hoş kokarsınız
katılıyorum:) Ben de erkeklerin ağır kokulardan hoşlandığımı sanmıyorum.

misk in elde edilişini öğrenin iki kere düşünürsünüz kalıcı ve seksi parfüm için,sonrasında equal kadını o kadar reklam yapmışlardı arko kremin parfümü gibi yazık günah bunu seksi bulanlara öğh:KK64:
:))

Benim de seksi koku denince aklıma direk 212 Sexy geldi. Ama kesinlikle orjinal olmalı!!

Kızlar ben de parfüm hastasıyım. Bütün maaşımı parfümlere yatırabilirim o derece ki yaptım:) çoğu parfümü de kullandım.
Şu zamana kadar erkeklerin en çok sorduğu ve beğendiği parfüm Chance oldu
Test edildi onaylandı :KK52:

Benim de seksi koku denince aklıma direk 212 Sexy geldi. Ama kesinlikle orjinal olmalı!!

Kızlar ben de parfüm hastasıyım. Bütün maaşımı parfümlere yatırabilirim o derece ki yaptım:) çoğu parfümü de kullandım.
Şu zamana kadar erkeklerin en çok sorduğu ve beğendiği parfüm Chance oldu
Test edildi onaylandı :KK52:

:) chance ♥ oldukca eskı de olsa yerını kaptırmıyor, bahar gıbı koku

Back