Saç Rengi ve Saç Boyama kızlarr sacımm cokk kotuuu yardımmm =(

sevgiherseydemek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2009
123
1
96
Konya
kızlar benım sacım cok cok ınceydı 3 ay once su dalgası yaptırdım bı sure ıyı gıttı ıkı hafta once saclarımı boyadım ve saclarımın ucları tiftik tiftik oldu parlamıo su dalgası acılıo sanırım cok kotu oldu ne yapmalıyım ben ya mafoldumbenmafoldumben

sanırım yıprandığından hani sürdükleri ilaç falan en iyisinin bile yıpranma payı oluyor biliyosun.
neyse olan olmuş canım üzme kendini şimdi yapılcakların başında bence bakımmm geliyor. bak bu sitede çok iyi saç bakım kürleri var doğal. ben yaklaşık 1,5-2 senedir devamlı yapıyorum çok faydasını gördüm. sen de saç tipine uygun birtane bulup düzenli yapmaya çalış bence. hmmm parlamıyor demişsin ya. banyodan çıkmadan önce son saç durulama suyuna biraz sirke koy elma diyorlar ama ben üzümle de yapıyorum sadece kokusu biraz fazla olur onun dışında aynı ikisi de. saçlara parlaklık veriyor. ve son olarak soğuksuyla saçlarını durulamaya çalış canlı parlak görünmesi için.
canım umarım yardımcı olabilmişimdir...

ve bence biraz kestir çünkü uçları yıpranmış saça istediğin kürü yap pek bi şey elde edemezsin bu benim fikrim bilemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…