• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarr nedenn onlar gibi değilizzz..

missmtf

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
58
16
13
32
kızlar bu televizyonda ki yada bazı hatunların vücudu çok pürüzsüz yağ gibi tenleri , taş gibi vücutları var.. vücutları nasıl öyle pürüzsüz güzeller.. yabancılarda çok güzl oluyor.. sonra bizm erkek arkadaşlarmz , nişanlılarımz, kocalarımzda onlara bakıp içlerinden neler geçiriyorlar kim bilir :110: vücut güzelliği için sırları olanlar bizimlede paylaşsın?? :KK16:

kızlar bu televizyonda ki yada bazı hatunların vücudu çok pürüzsüz yağ gibi tenleri , taş gibi vücutları var.. vücutları nasıl öyle pürüzsüz güzeller.. yabancılarda çok güzl oluyor.. sonra bizm erkek arkadaşlarmz , nişanlılarımz, kocalarımzda onlara bakıp içlerinden neler geçiriyorlar kim bilir :110: vücut güzelliği için sırları olanlar bizimlede paylaşsın?? :KK16:

Benim eşim onlara bakıp icinden bir sey gecirmiyor.
Onlar bit gibi yiyorlar, tonla estetik yaptiriyorlar. . Sen de yaptir seninde oyle olsun. .

yookkk kendimlee barışığım bunun dert yanmakla alakası yok bakımla alakası var, daha güzel bi vücuda sahip olmayı herkes ister, vücut bakımı çok önemli bişey.. belki güzl bi nemlendirici, kür vs. öneren birisi çıkar. bnce sizde o düşünceyle harekt etmeyin kadnlğn gereği olan şeyi bakımı yapın... :D:KK39:

Benim eşim onlara bakıp icinden bir sey gecirmiyor.
Onlar bit gibi yiyorlar, tonla estetik yaptiriyorlar. . Sen de yaptir seninde oyle olsun. .
canm konum estetik değil doğal güzellik ben sizee sadce önerebilceğniz vücut bakımları var mı diye soruyorumm fazla ayrıntıya girip ellerini yorma tatlımmm :)

canm konum estetik değil doğal güzellik ben sizee sadce önerebilceğniz vücut bakımları var mı diye soruyorumm fazla ayrıntıya girip ellerini yorma tatlımmm :)

Valla biz toplum olarak ekmegi birakmadigimiz sürece öyle olamayiz.
Ekmek hamur işi yemeyecegiz ki olalim. Vucut kremi falan filan bahane anlayacagin. Hicbir ise yaramiyor..

Valla biz toplum olarak ekmegi birakmadigimiz sürece öyle olamayiz.
Ekmek hamur işi yemeyecegiz ki olalim. Vucut kremi falan filan bahane anlayacagin. Hicbir ise yaramiyor..
haklısın valla ekmeksiz hiç birşey yemiyoruz.. evde yemek olmasn meyveyle salatayla geçiştirelim yerine bi makarna yapalım diyoruz.. :KK43:

haklısın valla ekmeksiz hiç birşey yemiyoruz.. evde yemek olmasn meyveyle salatayla geçiştirelim yerine bi makarna yapalım diyoruz.. :KK43:

Aynen. Bi de spor eksikligimiz var. Elin yabancilari kucukluklerinden beri sporla haşır nesirler. Ama biz hicbir sey yapamiyoruz maalesef..

Aynen. Bi de spor eksikligimiz var. Elin yabancilari kucukluklerinden beri sporla haşır nesirler. Ama biz hicbir sey yapamiyoruz maalesef..
aynen hiç spor alışkanlığımız yok, çok eriniyoruz herşeye , yürüme alışkanlığımız yok, spor güzellik içinde sağlık içinde çok önemli ama Türk milleti yapmyr..

aynen hiç spor alışkanlığımız yok, çok eriniyoruz herşeye , yürüme alışkanlığımız yok, spor güzellik içinde sağlık içinde çok önemli ama Türk milleti yapmyr..

Evet. Sonra da kremlerden mucize ariyoruz. Mumkun degil.

güzel vücut icin spor sart :)
cilt icin hem yüze hem vucuda peeling veya kese yapilmali haftada 2 kez
yüz icin maske cok hangisi uygunsa...
ama yapi , kan tipi cok etkiliyor bazi yabancilar cok güzel cilde sahipken bazilari degil bence türk kadini bakimi birakmazsa tüm ülkelerden cok daha güzel bayanlara sahip bizim ülkemiz

güzel vücut icin spor sart :)
cilt icin hem yüze hem vucuda peeling veya kese yapilmali haftada 2 kez
yüz icin maske cok hangisi uygunsa...
ama yapi , kan tipi cok etkiliyor bazi yabancilar cok güzel cilde sahipken bazilari degil bence türk kadini bakimi birakmazsa tüm ülkelerden cok daha güzel bayanlara sahip bizim ülkemiz
haklısın kesinlikle bizim kadınlarmızn çoğunda bakım yok bir çoğuda makyajı bakım sanıyor.. aslnda dediğin gibi yapıda çok etkiliyor..

kizlarr tv dekilere guvenmeyin vucutlarinda bile kapatici varr ikincisi haftalik duzenli vucut maskeleri ve duzenlii bakimlarii ustelik coguu sporla ugrasiyorr cok sukur ben hic kiyaslamam kendimi annemden aldigim en guzel gen kumralin sariya donen purussuz bi tenim varr ama kendi basina birakmiyorum tabii her dustan sonra yag orani dusuk sutlu losyonlar var onlardan kullaniyorumm ama askili giyince gelen gecen saplak atiyoo omzumaa tene bak diyee buda dez avantaji

Ben Bile iç geçiriyorum onlara bakarken erkekler nasıl tutsun kendini :KK45::KK45:

Canim nasil biraktin ya? Hele bana da ver sunun sirrini

Beynimde bitirdim canım. Ekmeksizde doyabilirim dedim. Öyle de oldu. Bir de eğer midemi küçültmek, göbeksiz bir vücuda sahip olmak istiyorsam bunu yapmak zorundayım dedim sürekli ve bir de baktım ki ekmek görünce hiç canım istemiyor. Hafif hissediyorsun. Çok güzel.

Back