bende lazer yaptırdım bundan 4 yıl önce falan.alexander makinaydı yanlış hatırlamıyosam.ama yüzde kesin bir çözüm değil lazer,sen birde ıpl diyosun ki o yöntem sadece tüyleri dökermiş,azalmasına yada yeniden çıkmasına hiçbir katkısı da yokmuş(gittiğim merkezdeki kadın söylemişti;izmirde çok bilinen bir merkeze gittim ben)
ben sonuç alamadım,1 yıl boyunca ayda 1 sefer bu merkeze gittim ve benim tedavimin öncesi de vardı,yani 1 yıldan daha uzun süre lazere gittim diyim.sonuç olarak uyuyan tüyler de uyandı,azalmasını bırak daha da tüylendi yüzüm.nefret ettim,her seansa ödediğim 150 tl ye mi yanayım yoksa artan tüylerime mi?yüzümdeki minik minik lekeleri de bana hatırası oldu lazer maceramın.
şimdi hiç tasvip etmediğim sir yöntemini uyguluyorum,evde küçük sir kazanı ve sir aldım işte,kendim yapıyorum.bitince de limonlu tuz karışımını yüzüme sürüp yıkıyorum.sonuç olarak tüylerim azaldı ve inceldi şükürler olsun.yüzde sarkma oluyo durumuna karşı da yerçekimine ters yönde çekiyorumm siri yüzümden.şimdilik memnunum diyim,inşallah azalmaya devam eder.
öncelikle tüylenme durumunda test falan yaptırın,hormonlarınıza baktırın.doktor tavsiyesiyle tedaviye başlayın.doktor kontrolünde uygulama yaptırın ve iyice sorun soruşturun,bıktırana kadar kafanıza takılanları sorun gittiğiniz yere.benim ağzım yandı,kimse boşuna paralar kaptırmasın sallama iş yapanlara