kızlarr lütfen yardım edinnn yüzzz için lazer epilasyon bilgisi olann

mutsuzz70

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
100
0
küçük bir yerde yaşıyorum kendi kendime yaptım yapacağımı su an da pişmanım ama nafilee..sizden öğrenmek istediğim yüz için lazer epilasyon tavsiyelriniz neler hangi makineler etkili yüzde? bir de geri çıkma ya da yüzde kıllanmada bi artış oluyomu ?ulase lazeri denycm büyük ihtimalle kullanan var mı acaba yüzüne o cihazı

vala bana bi yerde ulase ıpl için kesin sonuç alırsn dediler güvenemedim ama sordugum diğer yerde de alexsndr yüzde ince tüyleri siyah yapar iyice kötü olur artış olur dediler..bende düşünyrm ama jiletten dolayı diode kullnmk istmyrm diğer seçeneğim ise ulase. lütfen yüz için ıpl -ulase ya başka cihazlr kullanan varsa yardımcı olun lütfen .

Lazer yaptırıp yüzündeki tüyleri sakal gibi olan insanlar gördüm. İyi düşün derim.

ben beyaz tenliyim yüzümdekiler siyah sert değil sakal gibi değil ama belli oluyo ve beni rahatsız ediyo bu ...artış olur mu diye iyice siyahlaşır mı diyede korkuyrm tabii..

Son düzenleme:
ama sen ulase ıpl demişsin.IPL ile çözüm alamassın.
IPL modern ağda diye geçiyor.lazer değildir.
alex iyi bir cihazdır ama yüze kullanıldığı zaman tüyleri kıl yaptığını duymuştum.
dioyu bilmiyorum.dio daha iyi olabilir.ama sakın IPL yaptırma.hiç bir tarafına..
yüz için iğneli yaptırmak daha iyi.

ıpl de artış mı oluyo kesin çözüm değil o yüzden mi yaptırma diyorsnz ?ben pek anlamıyrm açıkçası bu cihazlardan bana denileni yazdım bulunduğum yerde iğneli yapan yer yok yaa offofff ...diode yi de jiletle yapiyorlr diye yaptrmak istemiyorum ben ölee..

IPL ile heryerini mahvedersin.
kıllarında hiç azalma olmadığı gibi artışta olabilir.
açıkçası hiç faydası yok.
linkini verdiğim yerde yazılanları oku.
http://www.kadinlarkulubu.com/lazer...lsed-light-source-lazer-epilasyon-cihazi.html
ayrıca nasıl bulunduğun yerde lazer oluyorda iğneli olmuyor şaşırdım.
yüz için kılları jiletle değil makasla kısaltıyorlar.
jilet sakın vurma zaten.

Son düzenleme:
karamanda yaşıyorum ve araştırmalarıma göre iğneli epilasyon yapan bi yer yok ...ıpl son umudumdu :KK43: gerçi bana ulase dediler ama ben bi daha sorayım internette ulase yazınca ıpl olrk çıkıyo inşallah öle değildr ...bi umut iştee

Son düzenleme:
karamanda yaşıyorum ve araştırmalarıma göre iğneli epilasyon yapan bi yer yok ...ıpl son umudumdu :KK43:

ıpl'ye sakın bulaşma.yüz için özellikle.yüzünü mahvedersin.
faullerden şikayetçiysen, sadece fazla belli olan kısımları sir ağdayla aldırabilirsin.

son umut olarak ulaseyi tekrar sorayım ıpl miymiş anlamamak ne kötü ya ...ağda da çok uğraştırıcı ya o yüzden pek gitmek istemiyorum en son çare olarak düşünmüştüm onu ...peki şeyi biliyo musunuz bu tüy sarartıcılar yan etkisi var mıdır onun yine bi artış yapma ihtimali var mıdr

ulase'yi google dan arattığında IPL diye çıkıyor zaten.
sorsan bile kandırılma ihtimalin çok yüksek
son sistem yada alexandrite etkisi yaratıyor felan deniyormuş okuduklarıma göre:)))
sarartıcılarıda pek tavsiye etmiyorum sana.ben başka yer için daha önceden kullanmıştım.
kılları sarartıyor sarartmasına da 2-3 gün sonra diplerden siyahlar çıkmaya başlıyor.
kıllar daha da uzuyor gibi görünüyor.
dediğim gibi ben olsam yüze lazer yaptırmam.iğneli yaptırırım.
iğneli yoksa da görüntüden rahatsızsam ayda bir sir ağda.
birde forumda dio lazer yaptıranları bir araştır bence.

ben gıdık bölgemi yaptırıyorum sakal gibiydi şimdi tüy gibi eskiden kara kara kirli gibi görünürdü şimdi mis gibi öyle olucağına bitmesede 3 ayda bir yaptırıyorum gayet rahatım anca çıkıyor zaten farketmiyorum bile çıktığını beyaz tenliyseniz alexandrite makinasını tavsiye ediyorum.:KK34:

Son düzenleme:
bende lazer yaptırdım bundan 4 yıl önce falan.alexander makinaydı yanlış hatırlamıyosam.ama yüzde kesin bir çözüm değil lazer,sen birde ıpl diyosun ki o yöntem sadece tüyleri dökermiş,azalmasına yada yeniden çıkmasına hiçbir katkısı da yokmuş(gittiğim merkezdeki kadın söylemişti;izmirde çok bilinen bir merkeze gittim ben)
ben sonuç alamadım,1 yıl boyunca ayda 1 sefer bu merkeze gittim ve benim tedavimin öncesi de vardı,yani 1 yıldan daha uzun süre lazere gittim diyim.sonuç olarak uyuyan tüyler de uyandı,azalmasını bırak daha da tüylendi yüzüm.nefret ettim,her seansa ödediğim 150 tl ye mi yanayım yoksa artan tüylerime mi?yüzümdeki minik minik lekeleri de bana hatırası oldu lazer maceramın.
şimdi hiç tasvip etmediğim sir yöntemini uyguluyorum,evde küçük sir kazanı ve sir aldım işte,kendim yapıyorum.bitince de limonlu tuz karışımını yüzüme sürüp yıkıyorum.sonuç olarak tüylerim azaldı ve inceldi şükürler olsun.yüzde sarkma oluyo durumuna karşı da yerçekimine ters yönde çekiyorumm siri yüzümden.şimdilik memnunum diyim,inşallah azalmaya devam eder.
öncelikle tüylenme durumunda test falan yaptırın,hormonlarınıza baktırın.doktor tavsiyesiyle tedaviye başlayın.doktor kontrolünde uygulama yaptırın ve iyice sorun soruşturun,bıktırana kadar kafanıza takılanları sorun gittiğiniz yere.benim ağzım yandı,kimse boşuna paralar kaptırmasın sallama iş yapanlara :KK20:

ben 35l veriyorum 3 ayda 1 gidiyorum oyüzden bitmse bile devam edicem simsiyah kıllardan kurtulmuşum onlamı uğraşıcam bidaha :KK51:

X