• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi <Kızlarr kına gecesi için bulduğum şarkılar <3

revindell

SatanistKesenPsikopatCat
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.428
20
358
Kızlar benim kına gecesi yapıp yapmayacağım belli değil pek sevmem böyle adetleri ama olurda yaparsam diye elimin altında bulunan parçaları sizinlede paylaşmak istedim kaydirigubbakcemile2

roman oyun havaları - trakya çiftetellisi
kibariye - illede roman olsun
deli selim - bu fasulya 7.5 lira
ekrem gültekin - yüksek yüksek tepeler
ekrem gültekin - görünce aşık oldum
ekrem gültekin - şinanari
kibariye - tepeciklimi
kibariye - karagözlü çingenem
oğuz yılmaz- seçme oyun havaları - misket
oyun havaları - edirne roman havası
oyun havaları - roman mastika
ekrem gültekin - benim gözüm sende
oyun havaları - osman aga
oyun havaları roman havası - kapiro
sulukule göbek havaları
ekrem gültekin - kalk gelin hanım (kına yakılırken değişik olsun ben bunu çaldırabilirim :1: )
adnan şenses - şoparım
kadifeden kesesi
iç iç kudur
bursalımısın kadifeli gelin( bu bana gelsin :lepi: )
kibariye - karagözlü çingenem
haluk levent - kızılcıklar oldumu
ekrem gültekin - kaynana (valla çaldırıcam bunu kaydirigubbakcemile3 )
bursanın ufak tefek taşları :1:
ayva çiçek açmış
istanbul roman oyun havaları
arap oryantal
arap şükrü - çiftetelli

kızlar bunların haricinde güllünün eski şarkılarıda süper :teytey:

Biz edirneliyiz o yüzden ağarlıklı roman var :dance:

güzel olmuş..trakyalı olduğun ,seçtiğin şarkılardan belli be kızanım..kaydirigubbakcemile2
hayırlı olsun..
aaa bi de kına yapmam diyosun yap canım..güzel anı olur..a.s
Bak aşkı memnu nihal bilem yaptı..kaydirigubbakcemile5

güzel olmuş..trakyalı olduğun ,seçtiğin şarkılardan belli be kızanım..kaydirigubbakcemile2
hayırlı olsun..
aaa bi de kına yapmam diyosun yap canım..güzel anı olur..a.s
Bak aşkı memnu nihal bilem yaptı..kaydirigubbakcemile5

canımm ebnde nihalinki gibi kına gecesine hayır demem valla :) neyse bir salon tutup farklı bir şeyler yapmaya çalışıcam bakalım :)

bursa çiftetellisini göremiyorum:umursamaz: aaa ne kadarr ayıpp hem bursaya gelin geliyo hem çiftetellileriyle döktürmicek bak senkaydirigubbakcemile3

ben oturamam ki cnm benim :)) küçükken hayalim dansöz olmaktı :1:

kendi düğünümde oynamıcamda ne zaman oyniycam :3:

kaydirigubbakcemileAllah iyiliğini versin emi dansözlükmüş hayalede bak ya:1:kendi düğününde oynayamazsan gelir benimkinde oynarsın :lepi:hihoyyyt

kaydirigubbakcemileAllah iyiliğini versin emi dansözlükmüş hayalede bak ya:1:kendi düğününde oynayamazsan gelir benimkinde oynarsın :lepi:hihoyyyt

kısmetse kendi düğünümde de döktürürüm senin düğününde de oynarım cnm benim ne demek olumunekankayizsmile

bir konuşmaktan birde göbek atmaktan yorulmam kaydirigubbakcemile3

kısmetse kendi düğünümde de döktürürüm senin düğününde de oynarım cnm benim ne demek olumunekankayizsmile

bir konuşmaktan birde göbek atmaktan yorulmam kaydirigubbakcemile3

ben göbek atmaktan hiç hoşlanmam amma konuşmaktan hiç sıkılmam bende hatta konuşmak için yaratılmışım gibiyim otursun biri benimle sabaha kadar konuşma kapasitesine sahibim kaydirigubbakcemile3

anacuğummm kızlar iki dk kayboldum hemen kaynatmışsınız kaydirigubbakcemile3

Bebeğim bursa çiftetelliside var listede ama yazmayı unutmuşum sanırımm olumunekankayizsmile

Valla beni gaza getirin kızlar benim düğünüm felan olmicak kına gecesi yapayım bari.. bu arada ben hiçbir düğünde oynamam bugüne kadar oynadığımı gören insan sayısı çok azdır.. bu yüzden biraz çekiniyorum yaaa kına yaparsam tutamam kendimi oynarım valla :kedi:

bu arada kızlar bu kıyafeti diktirmek istiyorum kına yaparsam nasiiiiiii bayanssulusmile
$kırmızı elbise.webp

bence uzun tek omuzlu diktir rengide aynen böyel kırmızı olsun canım hem oyan ya nolcak bende oyma,namayı sevmem ama kınamda oynarım herhalde:1:bu arada neden düğünün olmıcak kız senin:1shok:

sedefcim valla bizi yalnız bırakmayın biz her topikte konuyu kaynatıyoruz hemen kaydirigubbakcemile3

cnm bence rengi ve kıyafet hoş ama fascination a katılıyorum uzun olursa daha hoş

şimdi seni gaza getireyim sedefcim herkes gelicek kınan yakılcak naip diye bağırttırcaklar seni sandaliyeyi kaldırıp ::):):):))

herkes oynayıp göbek atıcak :)

:dance:

bence uzun tek omuzlu diktir rengide aynen böyel kırmızı olsun canım hem oyan ya nolcak bende oyma,namayı sevmem ama kınamda oynarım herhalde:1:bu arada neden düğünün olmıcak kız senin:1shok:

maddi imkansızlıklar yüzünden cnm :sinifsinif:

sedefcim valla bizi yalnız bırakmayın biz her topikte konuyu kaynatıyoruz hemen kaydirigubbakcemile3

cnm bence rengi ve kıyafet hoş ama fascination a katılıyorum uzun olursa daha hoş

şimdi seni gaza getireyim sedefcim herkes gelicek kınan yakılcak naip diye bağırttırcaklar seni sandaliyeyi kaldırıp ::):):):))

ay oneymiş öyle sandalye kaldırma felan bebişim bizde yok öle bişi senden duydum ilk defa :) bu arada beni kaldırmaları için 10 kişi lazım millet fıtık olur valla gerek yok kaydirigubbakcemile3

he valla kız hemen kaynatıyoz konuyu konu dağılıp gidiyo ne cırcırız biz senle yakaydirigubbakcemile3

maddi imkansızlıklar yüzünden cnm :sinifsinif:

ay olsun canım üzülme sen ilerde imkanın olursa yaparsın doyasıya yaşarsın hem önemli olan sevdiğin adamla olman seevmediğine gidip de o düğünde için kan ağladıktan sonra napıyım ben düğünü yani sen sıkma canını umarım kınan olur içinde kalmazŞeniz

ay oneymiş öyle sandalye kaldırma felan bebişim bizde yok öle bişi senden duydum ilk defa :) bu arada beni kaldırmaları için 10 kişi lazım millet fıtık olur valla gerek yok kaydirigubbakcemile3

öyle yapılıyor cnm bakalım benim kınamda olucak mı sende deme öyle bakim :olmaz: 10 kişi kaldırsın nolcak

he valla kız hemen kaynatıyoz konuyu konu dağılıp gidiyo ne cırcırız biz senle yakaydirigubbakcemile3

allah çenemize zeval vermesin cnm benim kaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile

Back
X