• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Kızlarr Karar Veremiyorum :(

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

HasnictirR

ღ нεrşεчίn &#1085
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
1.700
38
158
İstanbul
Kızlar halı ve perde ne renk gıder bu takıma ? Lutfen yardımcı olun :( (Bu Arada Koltuk kahverengı olacak yastıkları da krem kahve)

Eklentiler

• $DSCN8413.webp
    $DSCN8413.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 64
  • $DSCN8412.webp
    $DSCN8412.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 84
  • $DSCN8408.webp
    $DSCN8408.webp
    21 KB · Görüntüleme: 71
  • $DSCN8407.webp
    $DSCN8407.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme:
Bence perde halını ve aksesuarlarını krem kahve gibi renkler seçme zaten salon takımın kahveli olucak bence en güzeli pembe halı pembe beyaz perde ve pembe renkli objeler kullanarak kahve krem odana müthiş renk katabilirsin bu arada köşe koltuğuna bittim çok güzel bu köşemliler nasıl canım ya kullanışlımı yani bende mi ilerde alsam diyorum yoksa ikili üçlü setmi alsam karar veremiyorum hem bunların ölçüsü kaç mt biliyormusun :):)çok soru sordum affet :17::17:

Perde de nasil bisey dusunuyosun tul mu stor mu once buna karar vermelisin halida ise koltuklarin desensiz sanirim geometrîk desenlî spor bir hali alabilirsin sen begendigin halilari ekle biz yorum yapalim

Bence perde halını ve aksesuarlarını krem kahve gibi renkler seçme zaten salon takımın kahveli olucak bence en güzeli pembe halı pembe beyaz perde ve pembe renkli objeler kullanarak kahve krem odana müthiş renk katabilirsin bu arada köşe koltuğuna bittim çok güzel bu köşemliler nasıl canım ya kullanışlımı yani bende mi ilerde alsam diyorum yoksa ikili üçlü setmi alsam karar veremiyorum hem bunların ölçüsü kaç mt biliyormusun :):)çok soru sordum affet :17::17:

Pembe mı ? Hıc dusunmedım ama fıkrınde haklısın belkı de :) Krem rengı tul ve perde sectım cok guzeller halısı kaldı sadece onu da nasıl alsam bılemedım :( ayrıca koltugumu begenmene sevındım :) Kose koltuk cok kullanıslı ve eve muhtesem bır hava katıyor...Kullanan arkadaslarım cok memnunlar...Set degıl bence kose tercıh etmelısın...Olcuyu tam bılmıyorum ama bayagı uzun ayrıca yatak olusuna bayıldım ben bunun :) O sırt gelen yerlerı ıtıyorsun arkaya dogru genıs bır yatak oluyor :)

Perde de nasil bisey dusunuyosun tul mu stor mu once buna karar vermelisin halida ise koltuklarin desensiz sanirim geometrîk desenlî spor bir hali alabilirsin sen begendigin halilari ekle biz yorum yapalim

Canım perdeler tamam halı kaldı sadece sımdı perdelerın resmını takmaya geldıklerınde cekebılırsem koyarım buraya halı hakkında fıkır edınırım cunku net bırsey yok kafamdaa :(

canım perdeni ne renk almıştın ??birde bunu hangi mobilyacıdan ne kadara aldın :49:

canım perdeni ne renk almıştın ??birde bunu hangi mobilyacıdan ne kadara aldın :49:

Krem rengını tercıh ettık perdecı de cok yardımcı oldu sagolsun cok ıcıme sındı :)
Insallah evıme geceyım su gunler gecsın hayırlısıyla sonra resımlerını sakın kafayla ceker koyarım ayrıca Saray mobılya'dan aldım cok ucuk bır rakamdı fakat araya tanıdıklar gırınce konsol,masa,sandalye ve kose koltuk hepsı 5000 tl tuttu
:54:

Krem rengını tercıh ettık perdecı de cok yardımcı oldu sagolsun cok ıcıme sındı :)
Insallah evıme geceyım su gunler gecsın hayırlısıyla sonra resımlerını sakın kafayla ceker koyarım ayrıca Saray mobılya'dan aldım cok ucuk bır rakamdı fakat araya tanıdıklar gırınce konsol,masa,sandalye ve kose koltuk hepsı 5000 tl tuttu
:54:

çok iyi fiyata almışssın hayırlı olsun...

Back
X