Evet oyle bakınca haklısnz ama.Bıraz pasıflıge gıdıyor sesızlk.Yanı ben çok yorulcagm şimdıden sınyallerı verıyor.Yok mu bunn ortakararı yaSessiz olsalar ayrı bi dert esip gürleseler ayrı bir dert anlamadım ki bende
Nazik ve kibar olması iyi tabiki ama haksızlık karşısında sessiz kalması sorun olabilir iyi düşünün zaten nişanlılık tanıma süreci istediğiniz gibi biri değilse evlenmek mantıksız olur bence. bir ömür huylarını sevmediğin birine katlanması zor olur çünküEvet oyle bakınca haklısnz ama.Bıraz pasıflıge gıdıyor sesızlk.Yanı ben çok yorulcagm şimdıden sınyallerı verıyor.Yok mu bunn ortakararı ya
Erkeklerin çoğu annelerine karşı öyledirler belki saygıdan bişey diyememiştir , etrafındaki insanlara ezildiğini düşünüyosanız o zaman bi sorun var demektirKızlar pısırık dıyemem ama oyle nazık kı ınsanlar kendısıne karşı daha baskın oluyor.Ailesıne karlıda saygılı olması guzel ama ezılmesını ıstemem.Annesı kızdıgnda resmen ezılmış bışey dıyememıstı
Erkeklerin çoğu annelerine karşı öyledirler belki saygıdan bişey diyememiştir , etrafındaki insanlara ezildiğini düşünüyosanız o zaman bi sorun var demektir[/QU
Aslında kendı işlerıde olsa mısal bırı saygısılk yaptı ise ona karşı kabalaştı ıse, net tavrı sakın bışekılde fıkrını soyler ve ıletışımı keser özür dıleyene kadar..Yanı oyle ses yukseltım felan yok.Bende aksıne sesımı bıraz yukseltırm karşıdakı pışman olur galıba ben daha sınırlymErkeklerin çoğu annelerine karşı öyledirler belki saygıdan bişey diyememiştir , etrafındaki insanlara ezildiğini düşünüyosanız o zaman bi sorun var demektir
Bende hakkını savunsun yerı gelınce kızsn ıstıyorumKibar insanla sesini çıkaramayan , hakkını arayamayan erkek farklı şeyler.
Kibar olmayan insanla anlaşamıyacağım gibi hakkını savunamayan insanada tahammül edemem.
Bende hakkını savunsun yerı gelınce kızsn ıstıyorum
Sakin ve nazik olmakla pısırıklık arasında oldukça kalın bir çizgi var. Nişanlınız hangi gruba dahil?
Benim eşim de son derece sakin ve kibardır, rica etmeden bir şey istediğini duymadım şimdiye kadar ya da sesini yükselttiğini, küfür ettiğini. Ben memnunum bu halinden...
İnann konussam aşırı duygusal kırılır o yüzden üstü kapalı konuştum.Kendisini yeteri kadar savundugunu düşünüyor.Sessiz tepkisel.Aslında daha doğrusu cezalandrma sistemi kendi yokluguyla oluyor,iletisimi kendini cekiyor..Peki birebir konuştunuz mu ?
Dışardan bakınca böyle böyle görünüyorsun diye açık açık söyleyin.