Kızlarr kafam biraz karışık fıkırlerınızı alayım

İnann konussam aşırı duygusal kırılır o yüzden üstü kapalı konuştum.Kendisini yeteri kadar savundugunu düşünüyor.Sessiz tepkisel.Aslında daha doğrusu cezalandrma sistemi kendi yokluguyla oluyor,iletisimi kendini cekiyor..
Ama bu çok kötü..
Fikir ayrılıklarınızda tartışmak yerine o sessiz kalmayı tercih edicek ve sen neye kırıldıgını bile anlayamadan uzun süre birbirinizle iletişimsiz kalıcaksınız..
Ben olsam çok zorlanırdım böyle bir ilişkide.
Nasıl idare edilir bu durum nasıl anlatılır kendisine bilemiyorum ama umarım zamanla ortak yolu bulursunuz.

Sert, kaba, sinirli ama hakkını arayan bir erkekle evli olmaktansa, böyle sakin biriyle evlenmeyi tercih ederdim.

Ha her ikiside bir yerden sonra yorar ama sinirli adama katlanmak daha zordur diye düşünüyorum.

Ama bu çok kötü..
Fikir ayrılıklarınızda tartışmak yerine o sessiz kalmayı tercih edicek ve sen neye kırıldıgını bile anlayamadan uzun süre birbirinizle iletişimsiz kalıcaksınız..
Ben olsam çok zorlanırdım böyle bir ilişkide.
Nasıl idare edilir bu durum nasıl anlatılır kendisine bilemiyorum ama umarım zamanla ortak yolu bulursunuz.
Misal kafama bisey takılınca çok sonraları eğer konu da aclmssa yeri gelmisse şaka yollu takiliyorum.Ciddi ciddi konussak sevgimden şüphe edecek gibi oluyor.Halbuki sevdgmden kıyamıyorum.

Bisey olmaz canim esinin avukati gibi dolanirsin pesinde malum cok eziliyormus hep, annesi bile kizinca ezilmiş .. sen kendini bisey saniyorsun bence :d
Kibar olmak sessiz olmak pisiriklik degil ki sende pisirik degil yazmissin zaten ..annesiyle yasadigi tartismada seni alakadar etmez illa car car herkesin ustune mi saldirmali ozaman mi tatmin olcaksin ??
Sahsen ben kibar biri sayilmam ama esin olacak insani oldugu gibi kabul etmen gerek .. begenmiyorsan kendin gibi birini bulursun sonra hergun ben ezilmem ezerim diye birbirinizi parcalarsiniz

Herkese selam..Kızlar ben yaklaşk bı yıldr nışanlym.Nişanlmı bıraz pasıf ve sessız bulmaya başladım.Ya da ben ona gore daha sinirli,daha insanlra işimi yaptrcak ağırlığı koyan bırıym.O fazlaca nazık ve kıbar..Boyle oluncada ezılıyor gıbı hıssedıyorum ben sıvrılıyorum heryerde..Yanı ben bundan once etluye sutluye karısmazken daha bı yonetıcı pozısyonu alıyorum dışarıda,herhangı bı olayda..Misal davaya kadar gıdıcek bı konum vardı en son işimi ben hallettım.Ve sınır oldum.Bu arada annesı baskın bırı,annesınn kızdıgını gordum bı kere nerdeyse ağlayacaktm koca adama uluorta kızılır mı ? Bı karakterı var ozellıkle de benım yanımda..
Çok uzatmayaym hanımlar..Sessiz boyle nazık eşi olanlar evlılıgnz nasıl gıdıyor..Bu sakınlk bu nazıklk benı ıyıce yıpratır mı ? Herseyın vasatı guzel oyle degıl mı ? Yoksa ben mı abartıyorum.Herkese teskkurler.
Ayyy bizim bi tanıdığımız var, sizin gibi bir çift, onlar geldi aklıma :KK48:
kadın nekadar cevvalse, iş bitiriciyse, çabuksa, her işini hallediyosa;
adamda okadar sessiizz pasiifff ağıırrr..
olmuyo ama yaa, o kadını gördüm ben yani, bi onu bilirim, Allah kolaylık versin..
''kanı ılık bu adamın kanı ılıkkkk'' der hep :KK48:
bide ''ömrümü söktü ömür törpüsü'' der :KK53::KK53:

sessiz olmasinin eski yonu pek yok ama pisirikliga variyorsa problem tabiki. hem erkegin agir baslisi makbuldur BENCE . evlendikten sonra sizin tavirlariniz size yaklasimini belirleyecektir...

Bisey olmaz canim esinin avukati gibi dolanirsin pesinde malum cok eziliyormus hep, annesi bile kizinca ezilmiş .. sen kendini bisey saniyorsun bence :d
Kibar olmak sessiz olmak pisiriklik degil ki sende pisirik degil yazmissin zaten ..annesiyle yasadigi tartismada seni alakadar etmez illa car car herkesin ustune mi saldirmali ozaman mi tatmin olcaksin ?

Sahsen ben kibar biri sayilmam ama esin olacak insani oldugu gibi kabul etmen gerek .. begenmiyorsan kendin gibi birini bulursun sonra hergun ben ezilmem ezerim diye birbirinizi parcalarsiniz

Ordan bakınca kendimi begenmis mi gözüküyorm,yanildnz.Ben buraya bu konu açtım fikir alayim diye.Siznde yorum fazlaca sivri olmuş.Ne parcalamsi Allah askina..Kim kavga gürültü çene isterki? Aşırı tahlilci ve düşünen biri oldgm için biraz endiselndm o kadar.Ben anormal durumlrdakk sakinliğini anlamıyorum öyle oluncada işler biraz karışıyor..Ha begenmeme gibi bir durum yok ama düşündürüyor yani.Çok kızsa bile içine atıp iletisimi koparmasi sıkıntı..neyse yinede sagoln

Herkese selam..Kızlar ben yaklaşk bı yıldr nışanlym.Nişanlmı bıraz pasıf ve sessız bulmaya başladım.Ya da ben ona gore daha sinirli,daha insanlra işimi yaptrcak ağırlığı koyan bırıym.O fazlaca nazık ve kıbar..Boyle oluncada ezılıyor gıbı hıssedıyorum ben sıvrılıyorum heryerde..Yanı ben bundan once etluye sutluye karısmazken daha bı yonetıcı pozısyonu alıyorum dışarıda,herhangı bı olayda..Misal davaya kadar gıdıcek bı konum vardı en son işimi ben hallettım.Ve sınır oldum.Bu arada annesı baskın bırı,annesınn kızdıgını gordum bı kere nerdeyse ağlayacaktm koca adama uluorta kızılır mı ? Bı karakterı var ozellıkle de benım yanımda..
Çok uzatmayaym hanımlar..Sessiz boyle nazık eşi olanlar evlılıgnz nasıl gıdıyor..Bu sakınlk bu nazıklk benı ıyıce yıpratır mı ? Herseyın vasatı guzel oyle degıl mı ? Yoksa ben mı abartıyorum.Herkese teskkurler.
bulupta bunamak bu olsa gerek..önüne altın tepsiyle herif gelmiş..illa vurucak yumruğunu kıracak ağzını burnunu öyle mi değere binecek bu adam be kardeşim:KK70::KK70:şimdiki kızlarımızın zevkide öldürüyor beni mübarek:anneadayı::anneadayı:

sessiz olmasinin eski yonu pek yok ama pisirikliga variyorsa problem tabiki. hem erkegin agir baslisi makbuldur BENCE . evlendikten sonra sizin tavirlariniz size yaklasimini belirleyecektir...
Evet çok haklsnz.Evlilikte nezaket saygı önemli.

Abartıyorsun. Net.
Annesine iyi davranırsa sana da iyi davranır.
Baskın karakterli olsa buraya gelip nişanlım beni çalıştırtmıyor beni kıskanıyor beni kısıtlıyor diye başlık açardın
Yerinde olsam böyle birine denk geldiğim için gider şükür namazı kılardım

Sessiz atın çiftesi pek olur derler.En azından ben böyleyim.Sessiz sakinim lakin dolar dolar dolar taşarsa o çok kötü.
Öyle kızınca bağırmıyor ama bikac katmerli laf kallavi cümleler..sonra karşıdaki omur boyu unutmaz.Ve artık onunla en aza indiriyor muhatabligi..Banada bi konuşma arasnda benim küsme huyumn olmamasini çok sevdigini soylemisti,Çünkü kendisi kusuyor kusuncede herşey orada bitiyor yani..Ben sinirlerim ama az sonra döner anlaşmaya çalışırm,çok çabuk özür dilerim.

Öyle kızınca bağırmıyor ama bikac katmerli laf kallavi cümleler..sonra karşıdaki omur boyu unutmaz.Ve artık onunla en aza indiriyor muhatabligi..Banada bi konuşma arasnda benim küsme huyumn olmamasini çok sevdigini soylemisti,Çünkü kendisi kusuyor kusuncede herşey orada bitiyor yani..Ben sinirlerim ama az sonra döner anlaşmaya çalışırm,çok çabuk özür dilerim.
Zaten sessiz sakin olduğu için söylenen cümleler unutulmaz.bir söyler pir söyler.Lafı gediğine koyar.

Nisanlina bakarak birsey yapmiyor diyerek atlamayin hemen her olaya kendinizi geri cekin..
Birakin ve izleyin ne yapacak diye ..sakinligi ile halleder olaylari er yada gec
Halledemiyorsa ozaman devamini düsünürsünüz..artik size kalmis

Benim eşim çok sessiz sakin bir adam .. Birde insanlarla mesafelidir .. İnan çok mutluyum , ne bir hakaret ne bir huzursuzluk yok evimizde.. Sakin ve düzgün bir şekilde rica ettiğim herseyi yapar.. Bende senin gibi baskın karakterliyim birbirimizi dengeliyorux 5 yıldır beraberiz son 2 yıldır evliyiz bir kere göz yaşı döktürmedi daha bana.. Allah herkesin yuvasında huzurla oturmasını nasib etsin

Herkesin karakteri farklıdır.Bir başkasından kendin gibi olmayı bekleyemezsin.Bağırmak,çağırmakta her işi halledilir anlamı taşımamalı.Annesinin ona tutumu annesiyle onun arasında.Hiiiiç karışma

Bu karakter meselesi eğer kafanıza çok takıyorsanıZ belki size uygun kişi o değildir. ama seviyorum ayrılmam derseniz alışmak zorundasınız görmezden Geleceksiniz. Ben önceki sevgilimden b6 yüzden ayrıldım sevgi vardı ama ben onu herkesin karşısında pısırık kabuğuna çekilmiş görünce gerçekten soğumuştum ve kocam olmasın ıstediğim kişinin yeri geldiğinde ağırlığını ortaya koyacak biri olması gerektiğini farkettim

Amaaan benimki de aynı :KK14: Bazen onu boğmak istiyorum, çok pasif, hakkını aramaz, kimseye bulaşmaz. Ben erkek, o hanım sanki. Evliliğimiz çok iyi gidiyor. Bunun sebebi de eşimin sessiz olması. Ben bağırınca bile hiç konuşmuyor :KK48: Böylelikle hiç kavga etmiyoruz. Ben söyleyip söyleyip susuyorum. Bizimki sessiz de sadece ailesine karşı sesi çıkıyor. Ben çok şaşırıyorum. Annesi bir konuda ısrar etse ya da kızsa, hemen bağırıp çağırıyor kadına. Ben de oturup kadına bağırdı diye ağlıyorum. Bunun erkekliği de anasına işte :) Neyse, ben ilişkinizde sorun olacağını sanmam ilerde tatlım. Çünkü ben de baskın karakterim. Böyle daha iyi oluyor. KAvga çıkmıyor.

X