- Konu Sahibi zeyneppala
silik ama görüyorum kuruma değildir herhalde ilk beş dk da çıktı kan vereyimmi sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence kan ver hamilesinEki Görüntüle 3530120
silik ama görüyorum kuruma değildir herhalde ilk beş dk da çıktı kan vereyimmi sizce
Eki Görüntüle 3530120
benşm regl ime 2 gün daha var canım ama seninki gecikmiş sende hemen kan vermelisin direkt çıkar sendedeBende de böyle çıktı regl dün bugün olması gerekiyordu . Beta çıkmaz diye bir kaç gün beklemek istiyorum sizin gecikmede misiniz
benim misafirlerim gelecek bir hafta yatılı o yüzden bugün vermek zorundayım yoksa bekleyenem bir hafta vallahiBende de böyle çıktı regl dün bugün olması gerekiyordu . Beta çıkmaz diye bir kaç gün beklemek istiyorum sizin gecikmede misiniz
İnşallah canım . Bugün işten izin alamam da yarın veya pazartesi giderim . Bize mutlaka haber ver hayırlı haberi .benşm regl ime 2 gün daha var canım ama seninki gecikmiş sende hemen kan vermelisin direkt çıkar sendede
inşallah ikimizde hayırlı müjdeyi alırızİnşallah canım . Bugün işten izin alamam da yarın veya pazartesi giderim . Bize mutlaka haber ver hayırlı haberi .
İnşallah canıminşallah ikimizde hayırlı müjdeyi alırız
hayırlı olsun pozitif gözüküyorEki Görüntüle 3530120
ay inşallah canım yahayırlı olsun pozitif gözüküyor
Evet canım gebelik var belli maşallah kan verebilirsinEki Görüntüle 3530120
inşallah canım yaa kan verdim sonuç bekliyorumEvet canım gebelik var belli maşallah kan verebilirsin
ne zaman çıkacakmış sonuç hayırlı mutlu haberlere inşallaahhinşallah canım yaa kan verdim sonuç bekliyorum
amiiiin inşalalhhh canıımm öğleden sonrada olabilir yarın öğleden sonrada olabilir dediler tetikte bekliyorum vallahi heyecanlane zaman çıkacakmış sonuç hayırlı mutlu haberlere inşallaahh
Öğlende çıkması gerek aslındaamiiiin inşalalhhh canıımm öğleden sonrada olabilir yarın öğleden sonrada olabilir dediler tetikte bekliyorum vallahi heyecanla
saat üç halen bekliyorum vallahiiÖğlende çıkması gerek aslında
Sağlık ocağında mı verdin canım kanı. Eğer öyleyse aksıyor böyle. Ama birazdan yüklenir sanırım onaylama bekliyordursaat üç halen bekliyorum vallahii
evet canım ankara merkezdeyim aslında aktif olmaları lazım hemşrie yarın öğlen yâda bugün öğleden sonra dedi ama bekliyorum halennSağlık ocağında mı verdin canım kanı. Eğer öyleyse aksıyor böyle. Ama birazdan yüklenir sanırım onaylama bekliyordur
4e kadar bekle çıkmazsa ararsın aile hekimliği onlara düşmüştür sonuç bence canım.evet canım ankara merkezdeyim aslında aktif olmaları lazım hemşrie yarın öğlen yâda bugün öğleden sonra dedi ama bekliyorum halenn