• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarr ilişkim bitti bitmesine de.

ofelya7

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2025
45
28
3
Ayrılık sonrası kendimi nasıl toparlayacağım bilmiyorum.İlk ciddi ilişkimdi.Üzerinden birkaç gün geçti fakat kendimi kötü hissediyorum.Aynı zamanda da değersiz hissediyorum.Sanki aslında onun için çokta önemli değilmişim de beni kaybetmek onun için bir anlam ifade etmiyor.Ne yalan söyleyeyim tekrar beraber olmak istemiyorum ama onun da ilişki içinde bana yaşattıklarından dolayı pişman olmasını ve sürünmesini istiyorum.Ne yapmalıyım kendimi nasıl toparlayacağım?Sizler ayrılık sonrası napıyorsunuz?

Düşünmeyin 😀 kendınıze adam olaydı yanımda olurdu diyin .

Beraber olmak istemıyorsanız sürünmesinide istemeyin sonra döner dolaşır ayağınıza dolanır sizi süründürür Allah a havale edin gitsin …

Ayrılık sonrası kendimi nasıl toparlayacağım bilmiyorum.İlk ciddi ilişkimdi.Üzerinden birkaç gün geçti fakat kendimi kötü hissediyorum.Aynı zamanda da değersiz hissediyorum.Sanki aslında onun için çokta önemli değilmişim de beni kaybetmek onun için bir anlam ifade etmiyor.Ne yalan söyleyeyim tekrar beraber olmak istemiyorum ama onun da ilişki içinde bana yaşattıklarından dolayı pişman olmasını ve sürünmesini istiyorum.Ne yapmalıyım kendimi nasıl toparlayacağım?Sizler ayrılık sonrası napıyorsunuz?
Kendi hayatına odaklanarak toparlanırsın canım

Şu an ben de ayrılık acısı yaşıyorum, ben de çok seviyordum. Hatta ilk aşık olduğum kişiydi. Ama ayrılan taraf da bendim çünkü sevgisini hissetmiyordum. Benim şu an o kadar da canım yanmıyor, önceki ayrılıklarımızda yataktan kalkamıyordum yemek yiyemiyordum. Şimdi o iyi olsun ben de iyi olayım ama uzak olsun modundayım. O insanın içini kemiren sevilmeme şüphesindense yalnızlık çok daha iyi

Şu an ben de ayrılık acısı yaşıyorum, ben de çok seviyordum. Hatta ilk aşık olduğum kişiydi. Ama ayrılan taraf da bendim çünkü sevgisini hissetmiyordum. Benim şu an o kadar da canım yanmıyor, önceki ayrılıklarımızda yataktan kalkamıyordum yemek yiyemiyordum. Şimdi o iyi olsun ben de iyi olayım ama uzak olsun modundayım. O insanın içini kemiren sevilmeme şüphesindense yalnızlık çok daha iyi
anlıyorum umarım hemen geçer.Ben onun ilk aşkı ilk ilişkisiydim nasıl bu kadar kolay vazgeçti anlamış değilim önceden de gelgitler olurdu.Yine de korkardı benim onu sevmeyi bırakacağımdan.Onu seven ilk kızım.Fakat o kadar değişti ki 2.5 senede.Hep hata olduğunda sonunda yine konuşurduk fakat son zamanlarda iyice koptuk özellikle son olay zaten nokta oldu.

Sizi değerli kılan o kişiyle ilişki yaşamış olmaniz değil.siz zaten var olduğunuz için,siz olduğunuz için değerlisiniz.Once kendinize kıymet verin.Yaşadiğimiz ilişkiler,ilişkinin ayrılıkla ya da mutlu sonla tamamlanması bizi oldugumuzdan daha değerli ya da daha değersiz yapmaz.Cevremizde gördüğümüz mutlu ilişkiler,belli süreçler sonrası o hale geliyor.Karsilikli özveri,güven,sevgi gibi birçok faktör var.Sizin ilişkiniz yurumemis ve bitmiş.Sizin değersiz olduğunuz ya da aksine karşı tarafın değersiz olduğu dusunulmemeli.Bazen bazı insanların hayatımızda olmaması gerekiyordur ve çıkarlar.Çok da zorlamayın.

Kaç yıllık ilişkiydi? Yaşınız kaç bu arada? Ben ayrılık durumunda kendi hayatıma bakarım, arkadaşlarımla görüşür sohbet ederim, dizi film izlerim , şarkı dinlerim enerjimi atmak, kafa dsgitmakt için. Kedim var onunla ilgileniyorum sarılıyorum o bana çok iyi geliyor her zaman 🥰 Yürüyüş yapmak da çok güzel. Bir de öz bakımla ilgilenmek de rahatlatıyor. Bu duruma alışma süreci var 1 ay içinde artık alışkanlığa döner. Yeni hobiler edinmeye çalışın.

Toparlamam gerektiğinde dünyanın geri kalanının umrunda olmadığımı düşünürüm birde kimsenin vazgeçilmez olmadığını düşünürüm üstelik kendini vazgeçilmez sanan insanlar çok takıntılı geliyor bana.Niye ki ne özelliği olabilir elmas mi yumurtluyor sanki İnsanlar sıkılabilir duyguları bitebilir uyumlu olmadığını fark edebilir başkasına aşık olabilir napacagiz bu durumda yapışarak takio ederek kendimizi perişan ederek onun sürtünmesi ni bekleyerek ne geçecek ki elimize.Bunlar olgun olmayan yetkin olmayan duygularını yönetme becerisine sahip olmayan bağımlı ilişki sorunu olan insanların tavırları.Uzulebiliriz haksızlığa uğramış olabiliriz fakat bu durumdan güçlenerek cikmazsak bu sorunu misal evliliğimiz de misal sonraki ilişkimizde her zaman yaşarız hayat bizden devam etme ve kendi hayatimiza bakma becerisini bekler.Devam eden yola koyulan yerinde saymayan bu işin galibi

Back