Ayrılık sonrası kendimi nasıl toparlayacağım bilmiyorum.İlk ciddi ilişkimdi.Üzerinden birkaç gün geçti fakat kendimi kötü hissediyorum.Aynı zamanda da değersiz hissediyorum.Sanki aslında onun için çokta önemli değilmişim de beni kaybetmek onun için bir anlam ifade etmiyor.Ne yalan söyleyeyim tekrar beraber olmak istemiyorum ama onun da ilişki içinde bana yaşattıklarından dolayı pişman olmasını ve sürünmesini istiyorum.Ne yapmalıyım kendimi nasıl toparlayacağım?Sizler ayrılık sonrası napıyorsunuz?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlarr ilişkim bitti bitmesine de.
- Konu Sahibi ofelya7
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Mart 2024
- 2.381
- 2.225
- 48
Sizler ayrılık sonrası napıyorsunuz?
Yeni sevgilimle cilveleşiyor oluyorum genelde.
Yas tutamam biten bi ilişki için, üzgünüm.
Bitmeseymiş ne yapayım.
ağlayamıyorum da evlenmeyi de düşünüyorduk birkaç sene sonraYaşadıkların normal tepkiler hepimiz aynı durumlardan geçtik . Üzülüp ağlayıp mecburen yoluna bakmak durumundasın
- 6 Mart 2024
- 2.381
- 2.225
- 48
Valla evlenıp boşanmaktan iyidir … birkaç sene sonrasının garantisi varmıydı ki bu kadar üzülmeyin daha da bağlanmadan bitmiş işteağlayamıyorum da evlenmeyi de düşünüyorduk birkaç sene sonra
Olmuyorsa zorlamaya gerek yok ki ne düşünürsün başka biriyle şu an insan anlayamıyor aşktan olmaz zannediyor da daağlayamıyorum da evlenmeyi de düşünüyorduk birkaç sene sonra
haklısınız da tekrar birisine nasıl güveneceğim bilmiyorumValla evlenıp boşanmaktan iyidir … birkaç sene sonrasının garantisi varmıydı ki bu kadar üzülmeyin daha da bağlanmadan bitmiş işte
şu an öyle zannediyorum tam olarakOlmuyorsa zorlamaya gerek yok ki ne düşünürsün başka biriyle şu an insan anlayamıyor aşktan olmaz zannediyor da da
- 6 Mart 2024
- 2.381
- 2.225
- 48
Allah eğer sizin evlenecegınız adamı karşınıza çıkarırsa emin olun zaten diliniz lâl olur ağzınızı açamadan evlenir gidersiniz ağzınız yandı die yemekten vazgectınız mı aşkta öyle bi ihtiyaç elbet denersiniz bakalımhaklısınız da tekrar birisine nasıl güveneceğim bilmiyorum
- 1 Ekim 2013
- 7.967
- 16.181
- 448
- 34
Kendi hayatına odaklanarak toparlanırsın canımAyrılık sonrası kendimi nasıl toparlayacağım bilmiyorum.İlk ciddi ilişkimdi.Üzerinden birkaç gün geçti fakat kendimi kötü hissediyorum.Aynı zamanda da değersiz hissediyorum.Sanki aslında onun için çokta önemli değilmişim de beni kaybetmek onun için bir anlam ifade etmiyor.Ne yalan söyleyeyim tekrar beraber olmak istemiyorum ama onun da ilişki içinde bana yaşattıklarından dolayı pişman olmasını ve sürünmesini istiyorum.Ne yapmalıyım kendimi nasıl toparlayacağım?Sizler ayrılık sonrası napıyorsunuz?
Seven gitmez netOlmuyorsa zorlamaya gerek yok ki ne düşünürsün başka biriyle şu an insan anlayamıyor aşktan olmaz zannediyor da da
Bende aynı durumdayım şuanhaklısınız da tekrar birisine nasıl güveneceğim bilmiyorum
Şu an ben de ayrılık acısı yaşıyorum, ben de çok seviyordum. Hatta ilk aşık olduğum kişiydi. Ama ayrılan taraf da bendim çünkü sevgisini hissetmiyordum. Benim şu an o kadar da canım yanmıyor, önceki ayrılıklarımızda yataktan kalkamıyordum yemek yiyemiyordum. Şimdi o iyi olsun ben de iyi olayım ama uzak olsun modundayım. O insanın içini kemiren sevilmeme şüphesindense yalnızlık çok daha iyi
hata yapan da oydu bahsettim burada daSeven gitmez net
valla nasıl güveneceğim bilmiyorum bu devirde hele erkeklere güvenmek çok zorBende aynı durumdayım şuan
anlıyorum umarım hemen geçer.Ben onun ilk aşkı ilk ilişkisiydim nasıl bu kadar kolay vazgeçti anlamış değilim önceden de gelgitler olurdu.Yine de korkardı benim onu sevmeyi bırakacağımdan.Onu seven ilk kızım.Fakat o kadar değişti ki 2.5 senede.Hep hata olduğunda sonunda yine konuşurduk fakat son zamanlarda iyice koptuk özellikle son olay zaten nokta oldu.Şu an ben de ayrılık acısı yaşıyorum, ben de çok seviyordum. Hatta ilk aşık olduğum kişiydi. Ama ayrılan taraf da bendim çünkü sevgisini hissetmiyordum. Benim şu an o kadar da canım yanmıyor, önceki ayrılıklarımızda yataktan kalkamıyordum yemek yiyemiyordum. Şimdi o iyi olsun ben de iyi olayım ama uzak olsun modundayım. O insanın içini kemiren sevilmeme şüphesindense yalnızlık çok daha iyi
- 23 Ekim 2020
- 693
- 802
- 53
Sizi değerli kılan o kişiyle ilişki yaşamış olmaniz değil.siz zaten var olduğunuz için,siz olduğunuz için değerlisiniz.Once kendinize kıymet verin.Yaşadiğimiz ilişkiler,ilişkinin ayrılıkla ya da mutlu sonla tamamlanması bizi oldugumuzdan daha değerli ya da daha değersiz yapmaz.Cevremizde gördüğümüz mutlu ilişkiler,belli süreçler sonrası o hale geliyor.Karsilikli özveri,güven,sevgi gibi birçok faktör var.Sizin ilişkiniz yurumemis ve bitmiş.Sizin değersiz olduğunuz ya da aksine karşı tarafın değersiz olduğu dusunulmemeli.Bazen bazı insanların hayatımızda olmaması gerekiyordur ve çıkarlar.Çok da zorlamayın.Ayrılık sonrası kendimi nasıl toparlayacağım bilmiyorum.İlk ciddi ilişkimdi.Üzerinden birkaç gün geçti fakat kendimi kötü hissediyorum.Aynı zamanda da değersiz hissediyorum.Sanki aslında onun için çokta önemli değilmişim de beni kaybetmek onun için bir anlam ifade etmiyor.Ne yalan söyleyeyim tekrar beraber olmak istemiyorum ama onun da ilişki içinde bana yaşattıklarından dolayı pişman olmasını ve sürünmesini istiyorum.Ne yapmalıyım kendimi nasıl toparlayacağım?Sizler ayrılık sonrası napıyorsunuz?
- 16 Temmuz 2023
- 1.805
- 4.610
- 53
Kaç yıllık ilişkiydi? Yaşınız kaç bu arada? Ben ayrılık durumunda kendi hayatıma bakarım, arkadaşlarımla görüşür sohbet ederim, dizi film izlerim , şarkı dinlerim enerjimi atmak, kafa dsgitmakt için. Kedim var onunla ilgileniyorum sarılıyorum o bana çok iyi geliyor her zaman Yürüyüş yapmak da çok güzel. Bir de öz bakımla ilgilenmek de rahatlatıyor. Bu duruma alışma süreci var 1 ay içinde artık alışkanlığa döner. Yeni hobiler edinmeye çalışın.Ayrılık sonrası kendimi nasıl toparlayacağım bilmiyorum.İlk ciddi ilişkimdi.Üzerinden birkaç gün geçti fakat kendimi kötü hissediyorum.Aynı zamanda da değersiz hissediyorum.Sanki aslında onun için çokta önemli değilmişim de beni kaybetmek onun için bir anlam ifade etmiyor.Ne yalan söyleyeyim tekrar beraber olmak istemiyorum ama onun da ilişki içinde bana yaşattıklarından dolayı pişman olmasını ve sürünmesini istiyorum.Ne yapmalıyım kendimi nasıl toparlayacağım?Sizler ayrılık sonrası napıyorsunuz?
- 8 Şubat 2024
- 4.027
- 5.852
- 73
Toparlamam gerektiğinde dünyanın geri kalanının umrunda olmadığımı düşünürüm birde kimsenin vazgeçilmez olmadığını düşünürüm üstelik kendini vazgeçilmez sanan insanlar çok takıntılı geliyor bana.Niye ki ne özelliği olabilir elmas mi yumurtluyor sanki İnsanlar sıkılabilir duyguları bitebilir uyumlu olmadığını fark edebilir başkasına aşık olabilir napacagiz bu durumda yapışarak takio ederek kendimizi perişan ederek onun sürtünmesi ni bekleyerek ne geçecek ki elimize.Bunlar olgun olmayan yetkin olmayan duygularını yönetme becerisine sahip olmayan bağımlı ilişki sorunu olan insanların tavırları.Uzulebiliriz haksızlığa uğramış olabiliriz fakat bu durumdan güçlenerek cikmazsak bu sorunu misal evliliğimiz de misal sonraki ilişkimizde her zaman yaşarız hayat bizden devam etme ve kendi hayatimiza bakma becerisini bekler.Devam eden yola koyulan yerinde saymayan bu işin galibi