- 27 Kasım 2012
- 138
- 3
- 96
- Konu Sahibi melekbal123
-
pko isen ve bebk istiyorsan neden doğum kontrol hapı kullanıosunki?
Inşallah hamilesindir dualarım seinle
bence değilsindir.çünkü bir önceki ilişkin 1 ay önceyse mutlaka çıkardı idrar testinde
yok hiç zannetmiyorum.mutlaka çıkardı.zaten düzensizmişte adetin.o belirtilerde adet olamadığın için yani bir türlü gelemediğindendir.ama işallah ben hamileyimdir.çok istiyorum çünkü bu ay aşılama yaptırdım.sonuç bekliyorum
Canım herkes sana hamile değilsin dese bile ikna olmayacaksın çünkü kendimden biliyorum, şu an aynı şeyleri hissediyorum :) Ben de 2 tane idrar testi yaptım, aynı şekilde negatif çıktı ve ben de pko liyim, biliyorsun:)Hatta benim 1 aydan bile fazla oluyor.O yüzden en iyisi pazartesi günü bir özel kliniğe gidip kan testi yaptır.Zaten aynı gün sonuçlar çıkıyor, için rahatlar..
ay canım işallah ya çok istiyorum bi sorunumuzda yok umarım hayırlısı olur.vede ikiz olur işallah
işallah cnm ya olur.heyecandan ölüyorum ya bi belli olsa artık zamanlar geçse
Doğum kontrol hapı yad iğnesinden aynı belirtiler görülüyor negatif çıktıysa değilsinizdir
inşallah oyledırr cok sıktı benı yaa ozellıkle şişliiğim çok kotu gazımda war(( daha oncede 1 sene kullandm aynı ılacı hıc boyle etkı etmemıstı.bu seferr kıstten dolaymı acabaa
Benım adetım normalde cok duzensız 2 ayda 1 adet goruyorum.polıkıstık overım war ve buyuzden bu ay dogumkontrol hapına basladım. Ayın 28i gibi regl olmam gerekıyordu olmadım fakat 1 hafatadır goguslerım şiş ve acı hissesiyorum.onun haricinde karnımda çok şişlik var kahwerengı akıntım gelıyor. 1 ay once ılıskım olmustu.hamile olabılırmıyım ? Yoksa ılacın belırtısımıdır? 2 tane ıdrar testı yaptımm negatıf cıktıı... Napsam bılemedım(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?