- 13 Eylül 2021
- 3.273
- 3.899
- 32
- Konu Sahibi diblerabla
Direk kan verin bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kist oluşumundan korkmayın sağlık bozan birşey değil bende de şu an bir tane var olabiliyor kist inşallah gönlünüzü ferah tutunevet bu sebeple 1 Mart gibi yaptırırım diyordum hep. kafama çok takan bir insan değilim. benim için nasip tek düşüncem kist vs oluşup sağlığımı bozmaması
Belki hastanın hikayesine göre değişiyordur sizi yanlış yönlendirmek istememDoktorum söylemeyi unuttu olarak düşünüyorum bu durumda. Buradan okuyunca öğrendim takip olayını. Hiç bu konularda araştırma yapmamıştım. Haftaya müsaitliği varmış doktorumun o zaman gidince onu da soracağım.
Estağfurullah. Genel olarak sanırım takip ediliyor. Belki ihmal vardır. Haftaya gittiğimde öğreneceğim.Belki hastanın hikayesine göre değişiyordur sizi yanlış yönlendirmek istemem
Ovülasyon testi yapmadım ama genelde yumurtlama günü sivilcem çıkıyor. O günde yüzümde yine sivilce çıktı ve yazdığım gibi kasığımda hafif ağrı oluştu.Eger 14. Gun yumurtladiysaniz su an kan testinde cikar.
Evet ben burda da gördüğüm kadarıyla hep takip yapılıyor diye biliyordum aslındaEstağfurullah. Genel olarak sanırım takip ediliyor. Belki ihmal vardır. Haftaya gittiğimde öğreneceğim.
Su an kaset test yapsaniz silik de olsa cizgi cikar bence. En garantisi kan vermek tabi.Ovülasyon testi yapmadım ama genelde yumurtlama günü sivilcem çıkıyor. O günde yüzümde yine sivilce çıktı ve yazdığım gibi kasığımda hafif ağrı oluştu.
Erken değil de normal test mi?Su an kaset test yapsaniz silik de olsa cizgi cikar bence. En garantisi kan vermek tabi.
Eger adet duzenin 30 günse adetine 4 gun kalmis. Yarin sabah ilk idrarla kaset test yaparsan silik de olsa cikar. Ya da simdi ozel bir hastaneye gidip kan testi verebilirsin, yarim saate sonuc cikar.Erken değil de normal test mi?
Hepsine bakıldı. 2021 Haziran’dan itibaren kontrol altına alındı. İnsülin direnci başlangıcı vardı. Son testlerimde temiz çıktı çok şükür. Doktorum hamile kalmanda görünen bir sıkıntı yok dedi. Açıkcası benim için hemen şimdi çok istiyorum gibi bir durum da yok. Bu ay bir denemek istedim ilaç işe yarar mı diye. Şuan tek düşündüğüm sağlığım, kiste dönüşmemesi. Adet görmem üzmez beni.Pcos için myo inositol ve d chiro inositolü birlikte bulunduran bir ürünü metilfolat formda folik asitle birlikte en az 3 at kullanın. Açlık kan şekeri ölçtürün, insülin direnci olmadığına emin olun. Pcosla hamile kalmak için bunlar önemli/
Doktorunuz bu ilaci kullandirip nasil kontrole cagirmaz anlamiyorum?Hayır doktorum ilk ay istemedi öyle bir kontrol bu ay kullanıp ilişkiye girin dedi sadece
Kanda gebelik döllenmeden (yani yumurtlamadan) sonraki 9. günde çıkar. İdrarda da 12. günde çıkar. Yerleşme kanaması genelde kahverengi olur ve pıhtı şeklinde olmaz (4 kez yaşadım).Hepsine bakıldı. 2021 Haziran’dan itibaren kontrol altına alındı. İnsülin direnci başlangıcı vardı. Son testlerimde temiz çıktı çok şükür. Doktorum hamile kalmanda görünen bir sıkıntı yok dedi. Açıkcası benim için hemen şimdi çok istiyorum gibi bir durum da yok. Bu ay bir denemek istedim ilaç işe yarar mı diye. Şuan tek düşündüğüm sağlığım, kiste dönüşmemesi. Adet görmem üzmez beni.