• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarr hamilee olabılırrmıyımm ?? Aciiilllll cevapp!!!!

melekbal123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
138
3
96
Benım adetım normalde cok duzensız 2 ayda 1 adet goruyorum.polıkıstık overım war ve buyuzden bu ay dogumkontrol hapına basladım. Ayın 28i gibi regl olmam gerekıyordu olmadım fakat 1 hafatadır goguslerım şiş ve acı hissesiyorum.onun haricinde karnımda çok şişlik var kahwerengı akıntım gelıyor. 1 ay once ılıskım olmustu.hamile olabılırmıyım ? Yoksa ılacın belırtısımıdır? 2 tane ıdrar testı yaptımm negatıf cıktıı... Napsam bılemedım:((((

yok hiç zannetmiyorum.mutlaka çıkardı.zaten düzensizmişte adetin.o belirtilerde adet olamadığın için yani bir türlü gelemediğindendir.ama işallah ben hamileyimdir.çok istiyorum çünkü bu ay aşılama yaptırdım.sonuç bekliyorum

yok hiç zannetmiyorum.mutlaka çıkardı.zaten düzensizmişte adetin.o belirtilerde adet olamadığın için yani bir türlü gelemediğindendir.ama işallah ben hamileyimdir.çok istiyorum çünkü bu ay aşılama yaptırdım.sonuç bekliyorum

inşallahh olur ozaman seninnn aşılamadan sonra kotu sonuc alanını duymadım.. En kısa zamandaa bebiişlerinirsin senn umarımm :) yeni yıl bebegıı olur :)

Canım herkes sana hamile değilsin dese bile ikna olmayacaksın çünkü kendimden biliyorum, şu an aynı şeyleri hissediyorum :) Ben de 2 tane idrar testi yaptım, aynı şekilde negatif çıktı ve ben de pko liyim, biliyorsun:)Hatta benim 1 aydan bile fazla oluyor.O yüzden en iyisi pazartesi günü bir özel kliniğe gidip kan testi yaptır.Zaten aynı gün sonuçlar çıkıyor, için rahatlar..

Canım herkes sana hamile değilsin dese bile ikna olmayacaksın çünkü kendimden biliyorum, şu an aynı şeyleri hissediyorum :) Ben de 2 tane idrar testi yaptım, aynı şekilde negatif çıktı ve ben de pko liyim, biliyorsun:)Hatta benim 1 aydan bile fazla oluyor.O yüzden en iyisi pazartesi günü bir özel kliniğe gidip kan testi yaptır.Zaten aynı gün sonuçlar çıkıyor, için rahatlar..

duygularımı anlattnn hıcbısekıl ınanamıoyrum olmcagnı bılıyorumm aammaa aklma soz gecıremıorum nedense :(( haklsnn en ıyıısı oyleee.. herlde ozmn ınanırımm :))))

işallah cnm ya olur.heyecandan ölüyorum ya bi belli olsa artık zamanlar geçse

insallah Ahhalım gönlüne göre verir ne zaman belli olacak sonuşlar bende meraklandım bak :) bide sülalende ikiz varmı hiç .? bende cok istiyorum ikizlerim olsun :)

Doğum kontrol hapı yad iğnesinden aynı belirtiler görülüyor negatif çıktıysa değilsinizdir

inşallah oyledırr cok sıktı benı yaa ozellıkle şişliiğim çok kotu gazımda war :((( daha oncede 1 sene kullandm aynı ılacı hıc boyle etkı etmemıstı.bu seferr kıstten dolaymı acabaa

adet olamadığın sürece o şişliği hep hissedersin zaten bencede değilsindir hamile ama yinede en iyisi çok geç olmadan doktora görünmek

arkadşlar merhaba ben yeni katıldım aranıza.1ayda 2kere regl olunca dr a gittim bebk istediğimiz için klomen verdi ama yumurta takibi yapamadım çünkü hiç randevu boşluğu yoktu bende ilk ay diye okadar üstünde durmadım birde tsh için ilaç içiyorum birazda bu yüzden çok önemseyemedim benimde adet tarihim 3 kasımdı.kasıklarımda arada batmalar var 1 haftadır 2 haafta önce göğüs uçlarım çok acıyodu ama şimdi az acıyor arada belime ağrı giriyor.akıntım var.bulantı kusma yok acaba bebiş olabilirmi.inşallah herkesin olur

Benım adetım normalde cok duzensız 2 ayda 1 adet goruyorum.polıkıstık overım war ve buyuzden bu ay dogumkontrol hapına basladım. Ayın 28i gibi regl olmam gerekıyordu olmadım fakat 1 hafatadır goguslerım şiş ve acı hissesiyorum.onun haricinde karnımda çok şişlik var kahwerengı akıntım gelıyor. 1 ay once ılıskım olmustu.hamile olabılırmıyım ? Yoksa ılacın belırtısımıdır? 2 tane ıdrar testı yaptımm negatıf cıktıı... Napsam bılemedım:((((

Polikistik over Sendromu Ama Allah Gönlüne göre versin arkadaşım acil şifalar diliyorum

cipcilek benim normalde bu çuma teste çıkıyor ama günümün geçmesini beklicem o da 12 sinde.haberdar edrim inşallah olumlu sonuç alırımda.ayrıca sülalemizde var eşiminde var benimde

ikizlik geni genelde kadınlardan geçiyor o yüzden sordum bende cok istiyorum ikizlerim olsun bizdede var :)

Back