canım bu fikrimi dikkate al çünkü aynı sorunu bende yaşamıştım.. duvağı tepeden oturtmak iyi bir fikir değil..çünkü hem rahibe görüntüsü veriyor hemde tavus kuşu ifadesi yaratıyor.. en önemlisi de baş kısma yapılan modeli kapatıp gizliyor.. gelin başı olarak genelleyince sadece duvak ön plana çıkıyor ve diğer kısımlardaki güzellikler el emeği olan kısımlar duvağın gizemine saklanıyor.. ben kuaför arkadaşıma danıştığımda aynı şeyleri söylemişti ve onun sözünü dikkate alarak duvağı baş modelinin altına yaptırdım..ve doğruyu söylemem gerekirse düğün günüm geldiğinde kuaförde benimle birlikte randevusu olan gelinleri sırayla inceledim ve duvağı tepeye oturtanlar tavuskuşu gibi beyaz bir ttülün altına gizlenmiş görünümündeydiler.. ben ve benim gibi yaptıranlar yüzümüz daha ön planda kullanılan aksesuarlar dikkat çeker halde ve en önemlisi de uğraşlar sonucu ortaya çıkan gelin başı modeli bir sanat harikası gibi göz önündeydi.. büttün uzmanlaşmış kuaförlerden benzeri cümleleri duyabilirsin duvak oturtma konusunda.. umarım yazımı dikkate alırsın allah mesut etsin