• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kızlarr gelinlik bakmaya gidiyoruzzacilen fikir istiyorum tesettürlü taç gelin baş

TAÇ TAKMAK NASIL OLUR KIZLAR SİZCE TAÇIN ARKASINA DUVAK. TEPEDEN DUVAK CIRKIN DURUYOR SANKİ YA:s

EVET 14 HEM ŞAL HEM DUVAK ŞEKLİNDE GAYET SIK

eğer ipel tül kullanılırsa başın üstünden duvak da güzel durur. kristal tül, hatta hayal tül bile sert kalıyor o yüzden kafanın üstüne doğru kabarıyor, kibar olmuyor.

canım bu fikrimi dikkate al çünkü aynı sorunu bende yaşamıştım.. duvağı tepeden oturtmak iyi bir fikir değil..çünkü hem rahibe görüntüsü veriyor hemde tavus kuşu ifadesi yaratıyor.. en önemlisi de baş kısma yapılan modeli kapatıp gizliyor.. gelin başı olarak genelleyince sadece duvak ön plana çıkıyor ve diğer kısımlardaki güzellikler el emeği olan kısımlar duvağın gizemine saklanıyor.. ben kuaför arkadaşıma danıştığımda aynı şeyleri söylemişti ve onun sözünü dikkate alarak duvağı baş modelinin altına yaptırdım..ve doğruyu söylemem gerekirse düğün günüm geldiğinde kuaförde benimle birlikte randevusu olan gelinleri sırayla inceledim ve duvağı tepeye oturtanlar tavuskuşu gibi beyaz bir ttülün altına gizlenmiş görünümündeydiler.. ben ve benim gibi yaptıranlar yüzümüz daha ön planda kullanılan aksesuarlar dikkat çeker halde ve en önemlisi de uğraşlar sonucu ortaya çıkan gelin başı modeli bir sanat harikası gibi göz önündeydi.. büttün uzmanlaşmış kuaförlerden benzeri cümleleri duyabilirsin duvak oturtma konusunda.. umarım yazımı dikkate alırsın allah mesut etsin

Canim gelinligin nasil bilmiyorum ama simdiye kadar gordugum en guzel tesettur basi7 no o gelinliklede cok hos olms gelnlk onerisi istemiyorsun biliyorum ama sadece dusuncemi dile getirdim

sizin ekledıklerinizde 14
birde bu modeller var belkı alternatıf olur , mutluluklar.

$gelin-başı - Kopya.jpg
$tesetturlu-gelin-basi-modelleri-1.jpg
$Tesettür-Gelinlik-Modelleri-10-470x312.jpg
$trban.jpg

canım bu fikrimi dikkate al çünkü aynı sorunu bende yaşamıştım.. duvağı tepeden oturtmak iyi bir fikir değil..çünkü hem rahibe görüntüsü veriyor hemde tavus kuşu ifadesi yaratıyor.. en önemlisi de baş kısma yapılan modeli kapatıp gizliyor.. gelin başı olarak genelleyince sadece duvak ön plana çıkıyor ve diğer kısımlardaki güzellikler el emeği olan kısımlar duvağın gizemine saklanıyor.. ben kuaför arkadaşıma danıştığımda aynı şeyleri söylemişti ve onun sözünü dikkate alarak duvağı baş modelinin altına yaptırdım..ve doğruyu söylemem gerekirse düğün günüm geldiğinde kuaförde benimle birlikte randevusu olan gelinleri sırayla inceledim ve duvağı tepeye oturtanlar tavuskuşu gibi beyaz bir ttülün altına gizlenmiş görünümündeydiler.. ben ve benim gibi yaptıranlar yüzümüz daha ön planda kullanılan aksesuarlar dikkat çeker halde ve en önemlisi de uğraşlar sonucu ortaya çıkan gelin başı modeli bir sanat harikası gibi göz önündeydi.. büttün uzmanlaşmış kuaförlerden benzeri cümleleri duyabilirsin duvak oturtma konusunda.. umarım yazımı dikkate alırsın allah mesut etsin

evet bende bu şekilde dusunuyordum eledimbende onu duvak ya arkadan olacak yada 14de teki gibi hem duvak hem şal şeklinde olacak. gelinliğimi dugunden sonra goreceksiniz inşallah:D

baktım canım evet özellikle hakim yaka tarzındaki yakan galiba full taş guzel olmuş sen ne kadara aldın komple geliniliği canım kiramı satılıkmı

kiraladım canım, herkesin bakış açı farklıdır ama ben gelinliği evde uzun yıllar saklamak da bi mantık bulamıyorum.
ayrıca, kiralayacağım için tasarımcım gelinliğe çok daha fazla özenerek yaptı, benden bi hafta sonra satmış gelinliğimi. Kiralamanın, özel dikim için bi avantaj diye düşünüyorum. Benle aynı fiyata diktirip satın alan arkadaşımın gelinliği okadar basitti ki, tüm taşlarda imitasyon kullanılmıştı. Bu da aklında bulunsun canım.
Baş makyaj gelinlik toplamda 3000tl civarı tuttu. :10:

Back