Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa ben heyecandan ne yaptığımı bilmiyorum kiDört dk olmuş paylasali sakin ol, anca okuduk daha ve var gibi görünüyor, yarın kan verirsen idrarda görünen kanda net görünür![]()
Bence de pozitifKızlar testlerime bakar mısınız
İşin kötü yanı belirtim hiç yok ne adet belirtim ne hamilelik sadece kasıklarıma arada ağrı giriyor o kadar anlamadım bile reglimde bir gün gecikti sadece öylesine test yapmıştım elimde var diyeBence de pozitifbelirti var mı
Amin inşşalah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınHayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin allah, olmayıpta, isteyen herkese de bu duyguyu tattırsın en kısa zamanda![]()
Evettt hamilesin kan verKızlar testlerime bakar mısınız
Evet canım ovülasyon yapıyordum 15 gün geçti üzerindenEvettt hamilesin kan veryumurtlamadan kaç gün geçti sende ovulasyon yapıyordun diye hatırlıyorum
![]()
Teşekkür ederim canımm valla kanda çıkmadan inanamıyorum ama inşallah benimledir bebeğimHayırlı olsun canım.![]()
Kimisinde hiç belirti göstermiyormus. Bana da umut oluyor bu durumİşin kötü yanı belirtim hiç yok ne adet belirtim ne hamilelik sadece kasıklarıma arada ağrı giriyor o kadar anlamadım bile reglimde bir gün gecikti sadece öylesine test yapmıştım elimde var diye
Bende belirti gösterir diye düşnüyordum zaten o yüzden çıkma diye yapmıştım testiKimisinde hiç belirti göstermiyormus. Bana da umut oluyor bu durumhayırlı haberi alırsınız yakında inşallah
Hayırlı olsun şimdiden kan verince burayada yazEvet canım ovülasyon yapıyordum 15 gün geçti üzerinden
Canım adet tarihimden bir gün geçti sadece tabii ki size de yazacağım hemenHenüz beklenen adet tarihine birkaç gün varsa belirti olmaması normalne güzel bir heyecan ya maşallah kan testi ver bize de yaz kaç çıktığını
![]()