Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 836909
Bileziklerimi yapıcaz. bu tarz kalın yaptırsam kullanışlı olurmu acaba?:26: adana burma istemiyorum.
canım yeni bilezik almıssın gördüğüm kadarıyla ama yine alıcaksan 3 numaranın bilezik çizgileri paralel olan var bi sürü ince bilezik bi tane de varmıs gibi duruo annemde var onu tavsiye edebilirim
cevap yazdıgın için tsk ederim sadece buraya koydugum resmle sınırlı kalmayacagım. sadece düğünde yapılacak bileziklerimii bu şekilde kalın mı aldırsam karar veremedim
cnm valalhi yalan sölemiyeyim hiç biri gzl değil ama seçeyim yinede 2 numara diğerlerine göre braz daha sade iyi yani sadeden yanayım
Desenlerinden bahsetmiyorum zaten :)
Eki Görüntüle 836909
Bileziklerimi yapıcaz. bu tarz kalın yaptırsam kullanışlı olurmu acaba?:26: adana burma istemiyorum.
Bunlar çok kalın bence biraz daha incelerini tercih edebilirsiniz :) Bende deli gibi 3 tane bileziğimi değiştirip 2 tane kalın aldım ama pişmanım çok kaba duruyor
Eki Görüntüle 836909
Burmalar daha kullanışlı ve bozdururken zarar etmezsiniz gibime geliyor şu aralar modamı her düğünde böyle kalın bilezikler görüyorum hiç tarzım değil tabi ki sizin beğenmeniz önemli ama işçiliği az yatırım amaçlı ince burmalar
Hayırlı olsun canım