• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarr fikir verinn?? (resimli)

nesliertn

Miniğini bekliyor =)
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
469
48
73
34
$p7260012.jpg

Bileziklerimi yapıcaz. bu tarz kalın yaptırsam kullanışlı olurmu acaba?:26: adana burma istemiyorum.:50:

Eki Görüntüle 836909

Bileziklerimi yapıcaz. bu tarz kalın yaptırsam kullanışlı olurmu acaba?:26: adana burma istemiyorum.:50:

canım yeni bilezik almıssın gördüğüm kadarıyla ama yine alıcaksan 3 numaranın bilezik çizgileri paralel olan var bi sürü ince bilezik bi tane de varmıs gibi duruo annemde var onu tavsiye edebilirim

canım yeni bilezik almıssın gördüğüm kadarıyla ama yine alıcaksan 3 numaranın bilezik çizgileri paralel olan var bi sürü ince bilezik bi tane de varmıs gibi duruo annemde var onu tavsiye edebilirim

cevap yazdıgın için tsk ederim :17: sadece buraya koydugum resmle sınırlı kalmayacagım. sadece düğünde yapılacak bileziklerimii bu şekilde kalın mı aldırsam karar veremedim :50:

cevap yazdıgın için tsk ederim :17: sadece buraya koydugum resmle sınırlı kalmayacagım. sadece düğünde yapılacak bileziklerimii bu şekilde kalın mı aldırsam karar veremedim :50:

bence bi tanesi böyle kalın olsun tekte her zaman kullanabilirsin, diğerleri orta kalın hanı su cok ınce olmayanlardan olsun.cunku kalınlar yan yana bazen hos durmuyo bence :32:

bu tür blezikler çok rahat hiç batmıyo yatarken bile hepside güzelmş vala olsada taksak :D

cnm valalhi yalan sölemiyeyim hiç biri gzl değil ama seçeyim yinede 2 numara diğerlerine göre braz daha sade iyi yani :D sadeden yanayım

burma bilezik en iyiysi bu tarz bileziklerde çok işçilik düşüyorlar bozdururken zarar

Bunlar çok kalın bence biraz daha incelerini tercih edebilirsiniz :) Bende deli gibi 3 tane bileziğimi değiştirip 2 tane kalın aldım ama pişmanım çok kaba duruyor :(

Haklısın canımm dikkate alıcam tşk ederim

Eki Görüntüle 836909

Burmalar daha kullanışlı ve bozdururken zarar etmezsiniz gibime geliyor şu aralar modamı her düğünde böyle kalın bilezikler görüyorum hiç tarzım değil tabi ki sizin beğenmeniz önemli ama işçiliği az yatırım amaçlı ince burmalar:16:

Burmalar daha kullanışlı ve bozdururken zarar etmezsiniz gibime geliyor şu aralar modamı her düğünde böyle kalın bilezikler görüyorum hiç tarzım değil tabi ki sizin beğenmeniz önemli ama işçiliği az yatırım amaçlı ince burmalar:16:

Burma aldım canım tşk ederm cevap için:16:

Back