• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarr fikir verin lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi mav
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
12
Puanlar
158
Yer
Ankara
ben de polikistik over rahatsızlıgı var bunun ıcın dıane 35 ısımlı ılac kullanıorum haftaya salı gunu tatıle gıdecegım ve ılac salı gunu bıtıyor ılac bıtımınden 3 gun sonra falan adet goruyorum.tabı orda belkı daha erken olabılırım ve tatılm rezıl olur bana sızce ne yapabılırım gecıktırıcı ıcmek ıstemıorum cunku aldıgım ılac zaten hormonla alkalı bıde onu ıcıp alt ust olmak ıstemıorum... ılacı atlayıpmı ıcsem dıe dusundum mesela bu aksam ıcmeyıp yarın ıcmek kaydırmak gunu bu adetı sektırırmı sızce ıyı bır fıkırmı baska fıkrı olan varmı lutfen yardımm

ben de polikistik over rahatsızlıgı var bunun ıcın dıane 35 ısımlı ılac kullanıorum haftaya salı gunu tatıle gıdecegım ve ılac salı gunu bıtıyor ılac bıtımınden 3 gun sonra falan adet goruyorum.tabı orda belkı daha erken olabılırım ve tatılm rezıl olur bana sızce ne yapabılırım gecıktırıcı ıcmek ıstemıorum cunku aldıgım ılac zaten hormonla alkalı bıde onu ıcıp alt ust olmak ıstemıorum... ılacı atlayıpmı ıcsem dıe dusundum mesela bu aksam ıcmeyıp yarın ıcmek kaydırmak gunu bu adetı sektırırmı sızce ıyı bır fıkırmı baska fıkrı olan varmı lutfen yardımm

ara vermeden kullanmaya devam et, böylece adet görmezsin bu ay, yılda bi kere bu şekilde yapılınca bir zararı yokmuş doktorların söylediğine göre, korkulcak bişey değil, yani ara vermeden iki kutuyu bitir sonra normal ara vererek kullanmaya devam et

tedavi amacliysa doktorun dedigi gibi kullan tatildede tampon takarsin

tesekkur ederımm ara vermeden kullanacagım eczaneye danıstım... tampon kullanamam cnm bekarım

Back