• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarr endişe ettim aniden !!! yardımınıza ihtiyacım var

love1

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
30
2
6
İstanbul
selam kızlar az önce wc ye gittim gayet normal ihtiyacımı giderdim ancak birden vajen bölgemden bişi düştü akıntı ama katı baya beyaz inceledim mecburen :(( korktum cunku kaygan bişi bu sizinde başınıza geldmi nedir bu ? bu arada adetim gecikti hala bekliyorum acaba ovulasyonda mıyım ne dersiniz bunun belirtileri nelerdir ? lütfen ayrıntılı bilgi rica .....

selam kızlar az önce wc ye gittim gayet normal ihtiyacımı giderdim ancak birden vajen bölgemden bişi düştü akıntı ama katı baya beyaz inceledim mecburen :(( korktum cunku kaygan bişi bu sizinde başınıza geldmi nedir bu ? bu arada adetim gecikti hala bekliyorum acaba ovulasyonda mıyım ne dersiniz bunun belirtileri nelerdir ? lütfen ayrıntılı bilgi rica .....

Evlimisiniz, yani boyle seyler olabiliuor sivi seklinde ama daha diri kaygan endise etmeyin ama icinizin rahatlamasi icin bi doktora gidin gene de.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ovülasyon da olabilir
Enfeksiyon da olabilir
En güzeli bekleyip görmek
Doktora gidip emin olabilirsiniz

Evlimisiniz, yani boyle seyler olabiliuor sivi seklinde ama daha diri kaygan endise etmeyin ama icinizin rahatlamasi icin bi doktora gidin gene de.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

email ile yazışalımmı bnm mailim

doktora gittim bu sabah

Son düzenleyen: Moderatör:
Back