• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarr düzceye gelin giden var mı

Merkezine geliyorum canım.. Çarşısına.. :1: Hatta kurban bayramında geldim en son, ilk defa, pazar kurulmuştu ona denk geldim.. Çok güzeldi pazarı bilee yok yoktu :1:

Bende merkezdeyim bayramda kaldırımlar yollar her yer dolup taşar adım atacak yer kalmaz sokaklarda evet maşallah her şey oluyor :)

Bende merkezdeyim bayramda kaldırımlar yollar her yer dolup taşar adım atacak yer kalmaz sokaklarda evet maşallah her şey oluyor :)

Ben ilk defa bayramda gelmiştim ondan şaşırdım.. Her gelişim de sessiz sakindi, doğru düzgün kimse yoktu.. Belkide gündüz diye öyle denk gelmişimdir, bayram zamanı maşallah çok kalabalıktı.. Güzeldi ama, Düzce'nin bayramı bile güzel :16::16:

Ben ilk defa bayramda gelmiştim ondan şaşırdım.. Her gelişim de sessiz sakindi, doğru düzgün kimse yoktu.. Belkide gündüz diye öyle denk gelmişimdir, bayram zamanı maşallah çok kalabalıktı.. Güzeldi ama, Düzce'nin bayramı bile güzel :16::16:

Evet :)
Bu arada hayırlı olsun düğüne çok az kalmış Allah sorunsuz atlatmayı günleri güzel geçirmeyi nasip etsin :)
Var mı Düzce'de de düğün ? :)

Evet :)
Bu arada hayırlı olsun düğüne çok az kalmış Allah sorunsuz atlatmayı günleri güzel geçirmeyi nasip etsin :)
Var mı Düzce'de de düğün ? :)

Sağol canım inşallah.. Düzcede düğün yok.. Düzcedekileri buraya taşıcaz :1: Orda kar var mıı? İnşallah yağmaz ya :1:

Sağol canım inşallah.. Düzcede düğün yok.. Düzcedekileri buraya taşıcaz :1: Orda kar var mıı? İnşallah yağmaz ya :1:

Kar yağmıyor ama yerlerde buz ve kar var ayrıca çok soğuk ya inşallah yağmaz tekrar en azından bir süre yağmasın :)
Tüh düğün olsaydı gelirdim kimmiş kk güzellerinden evlenen diye:1:

Son düzenleme:
Kar yağmıyor ama yerlerde buz ve kar var ayrıca çok soğuk ya inşallah yağmaz tekrar en azından bir süre yağmasın :)
Tüh düğün olsaydı gelirdim kimmiş kk güzellerinden evlenen diye:1:

İnşallah yağmaz da gelir herkes :18:

Oyyyy :54: :17: Mayıs da bir akrabamız evleniyor, mayısda gelicem ama düzceye :1:

İnşallah yağmaz da gelir herkes :18:

Oyyyy :54: :17: Mayıs da bir akrabamız evleniyor, mayısda gelicem ama düzceye :1:

İnşallah canım Kocaeli'de sanırım düğünün çok uzak değil ki Düzce'ye gelir yani herkes karda olsa ama yine de olmasın rahat geçsin düğününüz :)
Buyur gel canım :)

İnşallah canım Kocaeli'de sanırım düğünün çok uzak değil ki Düzce'ye gelir yani herkes karda olsa ama yine de olmasın rahat geçsin düğününüz :)
Buyur gel canım :)

Evet canım :17: İnşallah.. Hergün hava durumuna bakıyorum.. 15 günlük tahminlere göre, kocaelide de, düzcede de kar-yağmur yok.. İnşallah öyle olur :1::1:

Neresi güzel bekleyiş kız, kar yağcak, soğuk olucak, kimse gelemicek diye korkudan ölüyorummm :1::1::1::1:

İnşallah canım darısı başına :16:

Yaa kar yağmasın diye bekliyorsun düğünün için bende beklemek istiyorum o güzel yoksa kar niye bekleyesin canım :1: Allah'ın izniyle güzel olur her şeyin nazar değmesin :nazar:

Yaa kar yağmasın diye bekliyorsun düğünün için bende beklemek istiyorum o güzel yoksa kar niye bekleyesin canım :1: Allah'ın izniyle güzel olur her şeyin nazar değmesin :nazar:

İnşallah inşallah.. Allah utandırmasın.. Şu düğünü de atlattık mı tamamdır artık :23:

Allah sana gönlündekini versin inşallah, Düzcemizin güzel kızı :54:

Back