• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarr düzceye gelin giden var mı

selam canım çok şükür iyiyim sağol sen nasılsın?

nişanım 2011 de olucak düğünde 2012 de olucak Allahın izniyle inşallah :)

senin nişanlılık nasıl gidiyor düğün nezaman?

Kıss NaNcYcE ne işin war kız senin bu topictee :57:
Yürü bakimm kendi topiqine :4:
Bizim topic daqılıo kısımm heytt bee kendine qeL :52:

Arkideşimm bende anne tarafından Izmıtlıyım...
Düzceyede qittim qayet sıcak bir yer mutsuz olacaqın bir yer asla deqil :9:
Hatta IStanbulda yaşıosan kesinlikle mükemmel bir yerr :46:

selam canım çok şükür iyiyim sağol sen nasılsın?

nişanım 2011 de olucak düğünde 2012 de olucak Allahın izniyle inşallah :)

senin nişanlılık nasıl gidiyor düğün nezaman?

ah çok şükür ufak tefek problemler dışında iyi bizim düğünde temmuzda olacak sanırım inş bi aksilik çıkmazsa:1:

slm kızlarr alyanslar yarışıyor yarışmasına katılmak isterseniz hepinizi bekleriz alyanslarınızı parmağınızda olarak bi foto yollamanız bana yeterli çok eğleneceğizzz :16::16:

slm kızlar..uzun zamandır gelemedım :58: ev tasınma işimiz vardı yeni bitti :9: ee neler yapıosunuz gorusmeyelı?

slm kızlar..uzun zamandır gelemedım :58: ev tasınma işimiz vardı yeni bitti :9: ee neler yapıosunuz gorusmeyelı?

selam kızlar ben geldim :16:

nasılsınız nerelerdesiniz hiç bakmıyorsunuz topiçimize ama :59:

gelsenizde az bi sohbet etsek neler yapıyorsunuz hazırlıklar nasıl gidiyor felan?

bencede ya be çalışmaya başladım ama fırsatım oldukça bakıyorum aslında :) nasıl gidio hayat bakalım :) benm dugun tarihim kesinleşti 1 ekimmm :):1:

slm kızlar..ewet bende uzun zamandır giremedim topiğe.nasılsınız görüşmeyeli? nortstar cnm cok sevındım hayırlı ugurlu olsun :62:

Of offf..Kurtulucam bu şehirden bir kaç ay içinde inşallah..İstanbul ile falan alakası yok buranın kızlar.Çok sıkıldım çok.....Kızmayın ama Düzce sadece Düzcelilere güzel..Ben hiç alışamadım...:(

düzcenin insanı sıcak kanlıdır hemen alısacagını umuyorum insallah güzel hayırlı olur senin için:)

slm kızlar..nişanlım uzun zamandr iş arıyordu ve sonunda gönlüne göre buldu..ancak firmaın ar-ge departmanı düzcedeymiş..ve bugun oraya gitti.yarın iş başı yapacak hayrlısıyla..yaza evlenmeyı dusunuyoruz ve bende düzceye gelin gideceğim..düceli olan orada ysayan arkadasların yardımlarını beklıorumm..hıc gtmedım hayatımda düzceye kızlarr..nasıl bır yer merak edıyorumm...:95:

bende düzceye gelin gidiyorum nisan 21 den itabern ordayım canım:)))

selam kizlar :3:

nasilsiniz napiyorsunuz?

bende düzceye gelin gittim bence cok güzel bi ilce carsisi olsun tabiyati olsun cok sevimli :16:

Allah nasip ederse mayis ayinda gidicem düzceye insallah yurtdisinda kaliyorum

sizler düzcenin neresine gelin gittiniz? ben merkezine gittim :16:

selam kizlar :3:

nasilsiniz napiyorsunuz?

bende düzceye gelin gittim bence cok güzel bi ilce carsisi olsun tabiyati olsun cok sevimli :16:

Allah nasip ederse mayis ayinda gidicem düzceye insallah yurtdisinda kaliyorum

sizler düzcenin neresine gelin gittiniz? ben merkezine gittim :16:

Düzce'ye gelin gitmedim ama düzeltmeden edemeyeceğim canım burası il,ilçe değil :)

Son düzenleme:
Düzce çok güzeell.. Senede 2-3 kere giderim kafa dinlemeye :) , annem Düzceli.. Sessiz, sakin bir yer.. Çok bunalınca öyle bir yere kaçmak lazım :10:

Back