merhaba canım bende düzceye gelin gidicem Allahın izniyle inşallah ama biz düzcede yaşamıcaz belki ilerde olabilir Rabbim nasip ederse 2 kere annemle düzceye gittim sevdiceğimler bizi ağırladılar ben orayı çok beğedim istediğin herşey var ve çok sevimli bi yer gölü var akçakocada denizi var çarşısı doğası çok hoş insanlari ortam çok huzurlu ve sakin :81:
cok tesekkur ederim cnm. walla bende merak edıyorum nasıl bır yer nerede oturulur nerelere gidilir flm dıye..nişanlım suan sudan cıkmıs balık gibibugun ilk iş günü.. bızde en fazla 5 sene kadar kalmayı planlıyoruz kısmetse..sen nezaman evlenıyorsun cnm? bırde suanda nerdesın?
rica ederim canım düzce çok şirin bi yer ya ben çok sevdim vallah inşallah sende beğenirsin inanki orda canın sıkılmaz yapacak çok şey yerler var ve en önemlisi sevdiceğinle olduktan sonra herşey güzel gelir insana. Biz sevdiceğimle Allahın izniyle 2012 de evlenicez Rabbim kısmet ederse 2011 de isteme ve sözümüz olucak inşallahBen yurtdışında ikamet ediyorum canım gurbetciyim yani mağlesef
ben düzceliyim kızlar.Güzel biryer düzce tabi.Sadece ist. ANk. gibi büyük yerlerden geliyorsanız zorluk cekersiniz biraz.Ama eşiniz yanınızda olursa kolayca alışırsınız tabi.Geçim falanda rahattır.
ınsallah cnm..bende bu yaz ınsallah dusunuyorum ewlenmeyi bakalım kısmetsesöz nişan evreleri heyecanlıydı..düğünü düşünemiyorum walla sormak ıstedıgın bır sey olursa yardımcı olmaya calısırım cnm.. inşallah duzcedede gorusuurz
ben düzceliyim kızlar.Güzel biryer düzce tabi.Sadece ist. ANk. gibi büyük yerlerden geliyorsanız zorluk cekersiniz biraz.Ama eşiniz yanınızda olursa kolayca alışırsınız tabi.Geçim falanda rahattır.
aa super cnm..cok sevındımben ıstanbuldayım suan cnm.burda yasıorum..ayy sana sorcak cok seyim olacak ozman..yardım edersen cok sevinirim cnm..nişanlım suan orda bı ılac fırmasında arge departmanında calısıo..bende fızık oğretmenıyım..orda bı okul bakıcam kısmetse..bayram tatilinde de ev bakmaya gidicez..soyledıgı bır kac yer war ama oda bende bılemıyoruz tabı nekadar dogru..orda bı emlakcı bulmuslar,onun yonlendırmesıyle hareket edıyoruz.sen ew ıcın nereyı onerırsın cnm?
bilgilerin için çok teşekkürler canım sormak istediklerimizi sanada sorabiliririz değilmi? memnun olurum
Tabiki canlarım herkonuda yardımcı olurum ben size. Benim size önerebileceğim Şuanda sanırım metekköy toki evlerii uygun fiyattan kiraya veriliyor.Birde kalıcı konutlar yalnız 14,13,12,11.bölgeler haric oralar kötü
:) olabilir.Merkezde biraz daha pahalı evler.Burda çalışabileceğin gibi özel bir okul yok ama dersaneler falan var.Umarım yardımcı olabildim :):80:
cnm birde memursenmi metek tokimi daha iyi sence?
slm cnm ıyı bayramlar bu arada özür dilerim heyecandan gec kutladım..tesekkur ederım cnm saol verdıgın bılgıler ıcın..bız kıralık dusunmuyoruz cnm..cunku 5 sene kalmayı planlıyoruz..bende cuma gunu duzceye gttım nısanlımla..bır kac yere baktık..bakalım hayrlısı hangısıyse ayarlıcaz bısıler..saol cnm tekrar cok tesekkur ederım..
canım yanlış ifade etmişim kültür koleji öncü koleji gibi yerler var ancak girmesi biraz zor sanırım.kültür koleji enson ilkokul du galiba ama öncü koleji stajer gibi alıyor yani asgari ücretle falan çalıştırıyorlar bir süre diiye biliyorum.kültür mahallesi düzcenin en iyi mahallelerinden biridir.ancak kiraları sanırım 400-500-600 civarı :) metek okiyi memursene tercih ederim sanki dha yakın merkeze.metek tokide iyidir kiralarıda daha uygun sanırım.sadece uygun olmasının nedeni merkezn biraz dışında olması.merkezde biraz daha ucuktur fiytlar daha cok toki-memursen-kalıcı konutlar tercih ediliyor buyuzden. :) bayramınız mübarek olsun bu arada
slm cnm ıyı bayramlar bu arada özür dilerim heyecandan gec kutladım..tesekkur ederım cnm saol verdıgın bılgıler ıcın..bız kıralık dusunmuyoruz cnm..cunku 5 sene kalmayı planlıyoruz..bende cuma gunu duzceye gttım nısanlımla..bır kac yere baktık..bakalım hayrlısı hangısıyse ayarlıcaz bısıler..saol cnm tekrar cok tesekkur ederım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?