Saç Rengi ve Saç Boyama kızlarr çok kararsızım yardım edin

rainnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2010
13
0
86
İzmir
kızlar saçlarım sarıyla açık bal köpüğü arası bi renk tenim çok beyaz olduğu için mayajsız kaldırmıyoo bronz kahve yapmak istiorum sizce yakışır mıııı?

Eklentiler

• $IMG_4241.jpg
    91,4 KB · Görüntüleme: 58
Yakışır canım bence. Ama şu anki hali de çok güzel, söylemeden geçemeyeceğim. kaydirigubbakcemile5

cnm şuanki saçın tam bnm istediğim renk nsl elde ettin.bnde yapmak istiorm .bnm saçım açık küllü kumral şuan.bronz kahve sana yakışır bnce onunda ayrı bi havası var

bronz kahve de bi kizillik var bilmiyorum ole mi istiyosun... benim istedigim renk koyu karamel ile kahve kopugunu karistirinca ortaya cikiyoo ama sacim cikolata kahve acilsin diye bekliyorum bunu yapmak icin....eger biraz kizillik istiyosan ben hic denemedim ama az bakir ile yogun kahve tonlarini karistirabilirisin..ama genede iyi bi bilene danis su an ki halide cok hos sacinin.....

bu renkk cooooooooooook gusellll ama bronz kahwede yaksıırrr

cnm şuanki saçın tam bnm istediğim renk nsl elde ettin.bnde yapmak istiorm .bnm saçım açık küllü kumral şuan.bronz kahve sana yakışır bnce onunda ayrı bi havası var
boyanmadan önce saçlarım çok açık kumraldı kuaför sarı-açık-sarı (çok az bakır) renklerini karıştırdı yıkana yıkana böle oldu cnm

kızlar istediim rengi fotosuna yükledim fikir olsun size

Eklentiler

• $kestane-sac-renkleri156-266x400.jpg
    28,1 KB · Görüntüleme: 62
  • $bella.jpg
    75 KB · Görüntüleme: 53
birinci renk hoşmuş [ bu arada bronz kahve yapan birini görmüştüm hiç hoşuma gitmemişti ama belki benim zevkime uygun değildir :) başkasına göre çok güzel olabilir] kutuların üzerindeki renkler tam tutarmı bilemiyorum ama loreal exellence creme 641 veya kolestonun ay ışığı kahvesine benziyor ama fotoğraftan tam net konuşmak mümkün olmuyor,taktir edersiniz ki

Son düzenleme:
bronz kahve güzel degil ya akmış bakır gibi duruyo bence arkadaşların gönderdiği resimleri düşün hepsi güzel yada bozma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…