- 13 Ocak 2015
- 303
- 393
- 53
- Konu Sahibi marbling817
-
Elhamdulillah herhangi bir sorun yasamadim. Taa ki 31 haftalikken 1 saatlik yolculuk yaptığım için ki yol çok bozukdu ve orada da cok yurumem gerekti bu sebepten kasilmalar başladı ve 2 gün hastanede yattim bir sürü serum yedim ve doktorum ikizlerdeki erken doğum tehlikesinden 2 doz ciğer geliştirici ve erken doğum engelleyici yaptı. Bir hafta sonrasında çocuklara alınan bir kıyafeti degistirmek uğruna 10 dk ayakta zaman geçirdim ve sonuç gene kasilmalar ve gene hastanede yattim serumlar ve erken doğum engelleyici igne. O yüzden ikiz hamile olan herkese önerim siz siz olun doktorunuzu dinleyin bana 26 dan sonra yolculuk ve yürümeyi yasaklamisti ama yaptım ve korkudan bütün gece resmen hatmettim cocuklarimdan değil haftalarca 1 gün bile ayrı kalmak istemem Allah kimsenin çocuğunu kuvoze dusurmesin. Artık dersimi aldim evde kuluckaya yattimyataktan tuvalete modundayim @osgemm[/QUOTE
En iyisini yapıyorsun herşey evlatlarımız için sabır sonu mutlu olcak inşallah bende sizin gibi olurum inşallah sorunsuz vaktiyle sağlıkla alırız evlatlarimizi kucagimiza...
Hadi gözün aydın öğrenmişsin cinsiyetleri umarım gönlündeki olurmerhaba kızlar dün doktora gittik ikili tarama testini yaptı ense kalınlığı birinin 1,0 mm diğerinin 0,8 mm olarak ölçüldü kan sonucum çıkmadı cinsiyetleride gördü. biri erkek diğeride kız dedi. kızdan pek emin değil gerçi
Hadi gözün aydın öğrenmişsin cinsiyetleri umarım gönlündeki olur
evet canım bende 12. hafta gittim biri kız biri erkek dedi.13 . haftada gittim 2 side kız dedi12.haftada kiza benzettim dedi doktorum.13.haftada gittigimde %500 erkek oldugunu soyledi ☺
Aa kızdan emin değildi erkeğedemi kız dedi.acaba bidaha gitsen bu sefer ne diyecek.bence buara başka bi doktora daha git netleşsinevet canım bende 12. hafta gittim biri kız biri erkek dedi.13 . haftada gittim 2 side kız dedişuan neye karar vercem bilemedim
öyle yapcammAa kızdan emin değildi erkeğedemi kız dedi.acaba bidaha gitsen bu sefer ne diyecek.bence buara başka bi doktora daha git netleşsin
15ci haftada doğru bir şekilde belirlenebilirMerhaba kizlar ben 12 haftalık hamileyim 13. Haftaya giricem yarin.ikiz bebeklerim Olacak Allah nasip ederse.
Sorum şu cinsiyetini ne zaman öğrendiniz?
merhaba :) ben öğrendim bir kız bir erkek miş :)15ci haftada doğru bir şekilde belirlenebilir
Ben evetmerhaba tüp bebekle mi hamile kaldınız ikiz anneleri
Ben yumurta geliştirme için menopur ve çatlatma iğnesi ovitrelle ile hamile kaldım. Üçüz gebelikti, birini sonlandırmak zorunda kaldık.merhaba tüp bebekle mi hamile kaldınız ikiz anneleri
MERHABA BEN klomen kullandım ancak yanıt vermedi dedi. şimdi iğne diyor. bu iğne nasıl oluyor fiyatları nedir?Ben yumurta geliştirme için menopur ve çatlatma iğnesi ovitrelle ile hamile kaldım. Üçüz gebelikti, birini sonlandırmak zorunda kaldık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?