Evet doğal yolla oldu. Daha korunmayi dahi hiç bırakmamışken değerden dolayı direkt tüp bebeğe yonlendirmislerdi hatta ilk aydan klomen tedavisi uygulamışti doktor... fakat iyi bi doktor buldum onunla görüşmem ve ona verdiğim test sonucunda 1.54 amh ile doğal yolla olacağını öğrendim. 3. Testi vermek istedim fakat onemli olmadigini soyledi doktorum. Zaten muayene ile de fikir sahibi olabiliyorlarmış iki üç ay yumurta takibi yaptı yumurtalarim güzel gelişiyordu reglim vs zaten düzenliydi 4 ay bu şekilde denedik ovulasyon takip ettim takviye ve vitaminler kullandım olmadı doktorum 6 ay süre vermişti 4. Ay içinde eşimin sperminde sorun olduğunu öğrendik hemen sigarayı bıraktı takviye ve kür kullanmaya başladı. 1 ay sonunda hamile olduğumu öğrendik değerlerinde de düzelme olmuştu eşimin hamile olduğum ay. Biz en basta yine test vermiştik eşim için fakat doktor bizi bilgilendirmedi ben de üzerine düşmedim testte çıkan sperm düşüklüğünü bırakın enfeksiyon varmış onu dahi söylemedi ve tedavi uygulamadi. Eşimdeki durum düzelir düzelmez hamile kaldim 20. Haftadayiz çok şükür. İşin özü ben boş yere yaşadım tüm o süreci size tavsiyem vücudunuzu gebeliğe vitaminler ile hazırlayın doktorlar çok yanıltıyor her testi teyit edin başka doktorlar ile de görüşün iyi doktorlar bulun fikir alın, ovülasyon ile yumurtlama günü takip edin eşinize keciboynuzu kürü yapabilirsiniz çok iyi geliyor sperme, siz de stres yapmayın gerçekten artık ne oluyorsa olsun bıktım dediğim ay öğrendik... Allah en kısa zamanda güzel haber almayı nasip etsin, gönlünüze göre versin inşallah