Moda ve tasarim ogrencisi olarak gayet basarili buldum, ozellikle daha yolun basinda olan ve hic egitim almamis biri olarak yaratici detaylar var cizimlerinde. Kesinlikle devam etmelisin canim !!
Çok sağolun bende kız meslek lisesinde giyim bölümü okuyorum ve dediğiniz gibi bu konuda eğitim almadım :))
inshallah hayallerini gerceklestirip cok basarili olursun canim <3
Çok teşekkür ederim. Siz çizim yapıyorsunuz öyle değil mi ?
Rica ederim. Yes koleksiyon tasarlamakta A'dan Z'ye kadar herseyi yapiyorum, cizimlerde buna dahil.
Tabii ki, eger ozellikle bilmek istedigin birsey varsa sora bilirsin.Bi kaç tüyo verebilmeniz mümkün mü acaba kendimi hep geliştirmem gerek bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?
AyyTabii ki, eger ozellikle bilmek istedigin birsey varsa sora bilirsin.
Cizmeden once ilk dusunmen gereken sey butun ilgiyi kiyafete mi cekmek istedigin veya komple resime mi. Kiyafeti on plana koymak istiyorsan mankenin vucuduna renk vermen gerekmiyor fakat tasarimin kendisi detayli olmasi gerekir (dikislar, detaylar falan felan). Eger komple resimle dikkat cekmek istiyorsan vucut ve mankenin yuzu de onemli.
Pinterest sitesinde fashion illustration yazdiginda birsuru ilham verici ornekler cikacaktir.
Suanki cizimlerinde hos ve farkli detaylar var, kendini bu sekilde gellistirmeye devam et. Siradan ve abiye elbiseler ne yazikki tasarim okullarinda yaratici ve yenileyici moda arasina girmiyor.
Tasarimina gore cizmeden once dusunmelisin nasil bir hava yansitmak istedigini ve kalem/boya/pastel secimini buna gore yapa bilirsin daha guclu bir goruntu ortaya koya bilmek icin.
Ayyçok mutlu oldum önerileriniz için bunlar hiç aklıma gelmemişti :)) dahasını isterim fakat bana bu kadarı yeter herşey bi anda öğrenilemez öyle değil mi ?
Çok teşekkürler gerçekten bi el çizmiştim yakın bi zamanda onu size göstermek istiyorum.Onemli olan senin istemen ve bunun icin calisman, zamanla hersey olur yeterki devam et, hersey bir anda olmaz tabii.
Illeri ki zamanda merak ettigin birseyler olursa herzaman yaza bilirsin. Cok fazla aktif degilim hemen gormeye bilirim ama gordugumde geri donus yaparim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?