Gelinlik Modelleri kızlarr bu gelinlik sizce nasıl

düğün nezaman kilo vermeyi denesen ne kadar uygun modelde seçsen kilolu olduğun belli olur yazda geliyor hızlı kilo verirsin çokta yakışır seçtiğin gelinlik

canım kılo vermeye de çalışıyyorumda işte bacaklarım gidiyor bıde göbegım kollarım hanı ırsi gibi bir şey offff ama tabıkı yemiyorum o ayrı normalde kendımı kılolu gormuyorum ama bıraz verırsem cok guzel bır gelın olurum :69::69::69::69:

canım kılo vermeye de çalışıyyorumda işte bacaklarım gidiyor bıde göbegım kollarım hanı ırsi gibi bir şey offff ama tabıkı yemiyorum o ayrı normalde kendımı kılolu gormuyorum ama bıraz verırsem cok guzel bır gelın olurum :69::69::69::69:

benimde ırsi kalçam basenim var zor gidiyo önce yüzüm kollarım göbeğim gidiyo ama basenimde eriyo kalçamda tüm kilo gidip ideal kiloma inince normale dönüyorum aldım temmuzda düğünüm var yine vericem verirsek bizde kk nın fıstık gelinleri gibi oluruz:)))

tatlım üstü güzel ama bence daha güzel bir gelinlik olabilir bende kabarık gelinkilkere bayııyorum ama o etek kısmı hoşuma gitmiyo parça parça :31:

$734[1].jpg $970[1].jpg

kızlar bunlarda mı olmaz aceppp :32:

Bence gayet güzellll bir gelinlik Fotoğraf çekiminde de güzel olur ama o omuz kımı olmasa daha şık durur gibi şimdiden hayırlı uğurlu olsun :)

üst Kısmı hoş ama Alt kısım bıraz Uçuşuyor yaprak yaprak : ) Tabı Herkesin zevki farklı vede sana bı tavsımyem olacak onun bunun begendıgını degıLde hayalındeki gelınlık neyse onu giy derim Sonrasında keşke dememek için ... Allah mesut etsın şimdiden :123:

Back