• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarr bilgisi olan yardım etsin ltf :(

Canim cok sagol yaaa ben de senin icin edicemm. Evet evet su onemli iciyorum saglikli besleniyorum. Bu arada olur da aksilik olursa ari sutu bal polen propolis aldim onu kullanicam yumurtalar icin iyiymis aklinda olsun canim
Bak bunu bilmiyordum, hemen notlarıma alıyorum :) teşekkür ederim canım.. tüm melekler sizinle olsun yarın, korusunlar yavrularını..

Çok zor bilirim 3. Tüp bebek denememde benzerini yaşadım hiç bi sorun yoktu embriyolar en iyi kalitedeydi ama olmadı herşey dört dörtlük olsa bile rabbim istemeyince olmuyor ... üzülme hamile kalabiliyorsun o da iyi bşy inş bidahaki denemende nasip olur bugünleri rabbim unutturur ... benim 2. Tüp bebekten bi kızım oldu 3. Tüp bebeğim düşük oldu .. şimdi 4. Tüp bebeğimden ikizlere hamileyim .. umutsuz olma şakın

Bak bunu bilmiyordum, hemen notlarıma alıyorum :) teşekkür ederim canım.. tüm melekler sizinle olsun yarın, korusunlar yavrularını..
Tadi guzel degil ama valla umrumda degil katlanirim herseye :) cok heyecanliyim yaaa

Tadi guzel degil ama valla umrumda degil katlanirim herseye :) cok heyecanliyim yaaa
Ben iğneden nasıl korkarım normalde, şu an tedavi başlasa da iğnelerimi olsam modundayım düşün :) insan herseye katlanıyor, yeter ki çabalarımız boşa çıkmasın..

Çok zor bilirim 3. Tüp bebek denememde benzerini yaşadım hiç bi sorun yoktu embriyolar en iyi kalitedeydi ama olmadı herşey dört dörtlük olsa bile rabbim istemeyince olmuyor ... üzülme hamile kalabiliyorsun o da iyi bşy inş bidahaki denemende nasip olur bugünleri rabbim unutturur ... benim 2. Tüp bebekten bi kızım oldu 3. Tüp bebeğim düşük oldu .. şimdi 4. Tüp bebeğimden ikizlere hamileyim .. umutsuz olma şakın
Süperr canımmm , sağlıkla kucağına alırsın inşallahh :dua:
Bundan önceki transferlerim aplus kaliteydi , 2 şer 3 er koydu dr biri bile tutmadı. Sona kalan orta kalite ve tek embriyo idi o tuttu mesela.. sonu kötü bitti gerçi :( ama gerçek şu ki Allah nasip etmezse hiçbirşey olmuyor.. inşallah sonraki transferimde nasip eder diye dua ediyorum. Tabii hayırlısı ise..
sorunsuz güzel bir hamilelik dilerim sana canımm. Çok teşekkürler yazdığın için, umut oluyorsunuz bizlere :KK200:

Ben iğneden nasıl korkarım normalde, şu an tedavi başlasa da iğnelerimi olsam modundayım düşün :) insan herseye katlanıyor, yeter ki çabalarımız boşa çıkmasın..
Evet yaa ignelerle butunlestik :) o proluton depotun yakmasi bile tatli geldi sali gunu vala :D

Canim Allah bagislasin evlatlarini. Darisi bizlere insallah.

Evet yaa ignelerle butunlestik :) o proluton depotun yakmasi bile tatli geldi sali gunu vala :KK70:
:) başkasına anlattığımızda eğer tüp bebek hakkında bi bilgisi yoksa yüzünü falan burusturuyor hakkı olarak , göbekten iğneyi duyunca. Ama başa gelen çekiliyor ne yapalım :) biz alıştık valla :halay:

:) başkasına anlattığımızda eğer tüp bebek hakkında bi bilgisi yoksa yüzünü falan burusturuyor hakkı olarak , göbekten iğneyi duyunca. Ama başa gelen çekiliyor ne yapalım :) biz alıştık valla :halay:
Aynen :) yeter ki saglikla gelsinlrr dimii

Kızlar değerim düşeceğine artıyor. Yarın son kez kan testi yapıcam, hala artıyorsa( kesin artıyordur) kürtaj olacağım galiba. Çok canım sıkkın. Eğer güzel devam etseydi şu an 2 aylık olacaktı :(

Kızlar değerim düşeceğine artıyor. Yarın son kez kan testi yapıcam, hala artıyorsa( kesin artıyordur) kürtaj olacağım galiba. Çok canım sıkkın. Eğer güzel devam etseydi şu an 2 aylık olacaktı :KK43:
Canim cok uzuldum yaa :( bilirim o duyguyu Allah yardimcin olsun. Insallah Allah hepimizin yuzunu guldururr

Back