Gebeliğe Hazırlık Kizlarr bi toplanin !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pink33

Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2018
93
43
8
Merhaba kizlar herzamanki gibi konum yine gebelik ustune. Bebek istiyoruz esimle ikimzdede sorun yok ama malesefki olmuyor. Doktorum bugun inofolic saşe verdi. Bu ilaci kullanipta gebe kalan varmi. Duydugum kadariyla yumurtaliklari cok gelistiriyomus

Bn de bu ilacı duyup kullananlardanım ama daha yeni başladım sayılır . İnş biz de faydasını görürüz ne zamandr istiyorsunuz .

8 aydir istiyoruz. Kapsul olani mi kullaniyosinuz yoksa toz olani mi
8 ay olmuyor demek için erken:) hiç korunmamasına rağmen 1 1.5sene sonra olan var ben 3.için uğraşıyorum ocakta 2.bebeğimi kaybetmiştim hiç korunmadım 9/10 ay oldu gelen YOk 2.için de 9 ay beklemiştim ilki hemen gelmişti onu da kaybettim inofolik combi aldım bende reglle başlıcam bakalım

8 ay erken ama ama 8 sene gibi geliyor bunu en iyi sen anlarsin canim. Soz konusu olan zaman degil olup olmucagini bilmemek daha cok koyuyor insana bi netlik yok cunki. Hangisi daha iyi acaba bu ilacin bi bilgin varmi kimisi toz diyo kimisi kapsul. Umarim bi an once hepimize etki eder :)

Bende 10 gündür toz olanını kullanıyorum aynı zamanda bitkisel kürlerde uyguluyorum faydası olur inşallah

Ben kullandim canim 2 ay ustuste adete kadar kullandim pko gibi bi sorunum olmamasina rağmen.hic bi yarari olmadi maalesef

Ben kullandim canim 2 ay ustuste adete kadar kullandim pko gibi bi sorunum olmamasina rağmen.hic bi yarari olmadi maalesef
Yaramayinca yaramiyo demekki. Aslinda bi ilaci takviye diger ilaclarla alimi etkili olur diye dusunuyorum. Ben ayni zamanda yumurta gelistirici vaska bi hap kullaniyorum doktorum yazdi adetin 5.gunu baslaniyo

Yaramayinca yaramiyo demekki. Aslinda bi ilaci takviye diger ilaclarla alimi etkili olur diye dusunuyorum. Ben ayni zamanda yumurta gelistirici vaska bi hap kullaniyorum doktorum yazdi adetin 5.gunu baslaniyo
Ne yazdi doktorun canim

Hap olarak kullandım gün bi kez inofolik combi ilk ay hamile kaldım dört aylık bi oğlum var şükür

yalnız canım bunu hiç bırakmayacaksın. doz atlamayacaksın. yoksa işe yaramaz. aç içeceksin. süt kahve ilke beraber sakın alma

yalnız canım bunu hiç bırakmayacaksın. doz atlamayacaksın. yoksa işe yaramaz. aç içeceksin. süt kahve ilke beraber sakın alma
Inanmiyorum ciddenmi iyiki yazdnz ogrenmis oldum kahve cok tuketen bi insanım tesekkur ediyorum peki toz veya kapsülü hakkindada bi bilginiz varmidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…