8 aydir istiyoruz. Kapsul olani mi kullaniyosinuz yoksa toz olani miBn de bu ilacı duyup kullananlardanım ama daha yeni başladım sayılır . İnş biz de faydasını görürüz ne zamandr istiyorsunuz .
8 ay olmuyor demek için erken:) hiç korunmamasına rağmen 1 1.5sene sonra olan var ben 3.için uğraşıyorum ocakta 2.bebeğimi kaybetmiştim hiç korunmadım 9/10 ay oldu gelen YOk 2.için de 9 ay beklemiştim ilki hemen gelmişti onu da kaybettim inofolik combi aldım bende reglle başlıcam bakalım8 aydir istiyoruz. Kapsul olani mi kullaniyosinuz yoksa toz olani mi
kapsul olanı cnm8 aydir istiyoruz. Kapsul olani mi kullaniyosinuz yoksa toz olani mi
8 ay erken ama ama 8 sene gibi geliyor bunu en iyi sen anlarsin canim. Soz konusu olan zaman degil olup olmucagini bilmemek daha cok koyuyor insana bi netlik yok cunki. Hangisi daha iyi acaba bu ilacin bi bilgin varmi kimisi toz diyo kimisi kapsul. Umarim bi an once hepimize etki eder :)8 ay olmuyor demek için erken:) hiç korunmamasına rağmen 1 1.5sene sonra olan var ben 3.için uğraşıyorum ocakta 2.bebeğimi kaybetmiştim hiç korunmadım 9/10 ay oldu gelen YOk 2.için de 9 ay beklemiştim ilki hemen gelmişti onu da kaybettim inofolik combi aldım bende reglle başlıcam bakalım
Insallah olur canim sonuc ne olursa olsn bildir bizede bizde faydalanalim bende yazarim :)Bende 10 gündür toz olanını kullanıyorum aynı zamanda bitkisel kürlerde uyguluyorum faydası olur inşallah
Yaramayinca yaramiyo demekki. Aslinda bi ilaci takviye diger ilaclarla alimi etkili olur diye dusunuyorum. Ben ayni zamanda yumurta gelistirici vaska bi hap kullaniyorum doktorum yazdi adetin 5.gunu baslaniyoBen kullandim canim 2 ay ustuste adete kadar kullandim pko gibi bi sorunum olmamasina rağmen.hic bi yarari olmadi maalesef
Ne yazdi doktorun canimYaramayinca yaramiyo demekki. Aslinda bi ilaci takviye diger ilaclarla alimi etkili olur diye dusunuyorum. Ben ayni zamanda yumurta gelistirici vaska bi hap kullaniyorum doktorum yazdi adetin 5.gunu baslaniyo
Femara yazdi canimNe yazdi doktorun canim
İnşallah canım yarın ikinci kutuya başlıyorumInsallah olur canim sonuc ne olursa olsn bildir bizede bizde faydalanalim bende yazarim :)
Hap olarak kullandım gün bi kez inofolik combi ilk ay hamile kaldım dört aylık bi oğlum var şükürMerhaba kizlar herzamanki gibi konum yine gebelik ustune. Bebek istiyoruz esimle ikimzdede sorun yok ama malesefki olmuyor. Doktorum bugun inofolic saşe verdi. Bu ilaci kullanipta gebe kalan varmi. Duydugum kadariyla yumurtaliklari cok gelistiriyomus
Canim bilgin varmi peki hapimi iyi tozu mu yoksa ikisi ayni esdegerde miHap olarak kullandım gün bi kez inofolik combi ilk ay hamile kaldım dört aylık bi oğlum var şükür
Gunde kac tane iciyosun canimİnşallah canım yarın ikinci kutuya başlıyorum
Ben burdan öğrenip almıştım hapını önermişti arkadaşlarCanim bilgin varmi peki hapimi iyi tozu mu yoksa ikisi ayni esdegerde mi
Sabah akşam 1 tane aç karnımaGunde kac tane iciyosun canim
yalnız canım bunu hiç bırakmayacaksın. doz atlamayacaksın. yoksa işe yaramaz. aç içeceksin. süt kahve ilke beraber sakın almaMerhaba kizlar herzamanki gibi konum yine gebelik ustune. Bebek istiyoruz esimle ikimzdede sorun yok ama malesefki olmuyor. Doktorum bugun inofolic saşe verdi. Bu ilaci kullanipta gebe kalan varmi. Duydugum kadariyla yumurtaliklari cok gelistiriyomus
Inanmiyorum ciddenmi iyiki yazdnz ogrenmis oldum kahve cok tuketen bi insanım tesekkur ediyorum peki toz veya kapsülü hakkindada bi bilginiz varmidiryalnız canım bunu hiç bırakmayacaksın. doz atlamayacaksın. yoksa işe yaramaz. aç içeceksin. süt kahve ilke beraber sakın alma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?