- 20 Aralık 2013
- 345
- 163
- 63
- 34
Hadi inşallah cok sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Allah razı olsun hepimiz inşaallah yaLinz bişe soracağım perşembe aksami 216 çıktı pazar sabahi 820 cikti değer nasıl bişe anlamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah cok sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Hmm ben bi yerde okumuştum gebelik bitmiş olsa bile annenin kan değerlerinde hala bebek var gibi değerler oluyor belkide hala vucudundan bebeğin verdiği değerleri atamamışındır
Canım hamilesin değer Çoktan sıfırlanmıştır doktora sordun mu durumuAllah razı olsun hepimiz inşaallah yaLinz bişe soracağım perşembe aksami 216 çıktı pazar sabahi 820 cikti değer nasıl bişe anlamadım
Senin kaç haftalıkken düşük olmuştu kürtaj olmuşmuydun pekiYok canım gitmedim daha kese gözükmez o yüzden gitmedim
Senin kaç haftalıkken düşük olmuştu kürtaj olmuşmuydun peki
Doktor korunma önermemişmiydi canım bende kürtaj olmuştum 6 ay korunma önermişti doktorBenim kanamam olmuştu ama düşmedi doktora gittim 7+2yken kese bozulmuş yerlestigi gibi HC gelişmemiş o yüzden 12 ekimde kürtaj oldum 12 kasimdada adet oldum
Doktor korunma önermemişmiydi canım bende kürtaj olmuştum 6 ay korunma önermişti doktor
-kızlar bu eczane testlerine çok güvenmemeli benim reglimde çok geçmişti arkadaşlarım hadi test yapalım dediler gittik aldık yaptık 2. çizgi silikte olsa belirgindi sen hamilesin dediler bizde sevinç çığlık gırla bide müjdemizi isteriz diye kalktılar eşimi de aradılar bi kaç gün sonra kan testi yaptırdım sonuç negatif...ondan sonra bi daha da test mest yapmadım zaten...idarar testinde çok sili olsa bile pozitif anlamın ageliyor ekleyebilirsne buraya ekle fotosunu ya da en güzeli hemen git bir kan testi yaptır.
Sağlıklı olsun ınsallah canım rahim toplanmasi gerekiyo ya dikkat et ınsallah sorunsuz olur3 ay Korun dedi bende ilk adetimi olduktan sonra hemen olmaz dedim bıraktım ama Rabbim nasip etti şükürler olsun
Sağlıklı olsun ınsallah canım rahim toplanmasi gerekiyo ya dikkat et ınsallah sorunsuz olur