• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarr bi bakarmısınız acilll.

Hadi inşallah cok sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Allah razı olsun hepimiz inşaallah yaLinz bişe soracağım perşembe aksami 216 çıktı pazar sabahi 820 cikti değer nasıl bişe anlamadım

Hmm ben bi yerde okumuştum gebelik bitmiş olsa bile annenin kan değerlerinde hala bebek var gibi değerler oluyor belkide hala vucudundan bebeğin verdiği değerleri atamamışındır

Hmm ben bi yerde okumuştum gebelik bitmiş olsa bile annenin kan değerlerinde hala bebek var gibi değerler oluyor belkide hala vucudundan bebeğin verdiği değerleri atamamışındır

Kurtajdan sonra kan değerlerim düşmüştü canım 1 kekez adet gördüm zaten şimdi yükseliyor değerler zaten korunmadim adet olduktan sonra hayırlısı bakalim

Senin kaç haftalıkken düşük olmuştu kürtaj olmuşmuydun peki

Benim kanamam olmuştu ama düşmedi doktora gittim 7+2yken kese bozulmuş yerlestigi gibi HC gelişmemiş o yüzden 12 ekimde kürtaj oldum 12 kasimdada adet oldum

idarar testinde çok sili olsa bile pozitif anlamın ageliyor ekleyebilirsne buraya ekle fotosunu ya da en güzeli hemen git bir kan testi yaptır.
-kızlar bu eczane testlerine çok güvenmemeli benim reglimde çok geçmişti arkadaşlarım hadi test yapalım dediler gittik aldık yaptık 2. çizgi silikte olsa belirgindi sen hamilesin dediler bizde sevinç çığlık gırla bide müjdemizi isteriz diye kalktılar eşimi de aradılar bi kaç gün sonra kan testi yaptırdım sonuç negatif...ondan sonra bi daha da test mest yapmadım zaten...

Back