evet 2 ay oldu kurtaj olalı sımdı cesaretım yok acaba hormonlardan mı dıyorum adetime 3 gün var ilk adetimi 12 kasımda gördüm
inşallah rabbim bizede isteyen herkese saglıklısını hayırlısını nasıp eder sende soncuunu yazarsın
kızlar benimde idrar testindeki çizgi çok ama çok silikti galiba ben öyle görüyorum dedim testin kendi çizgisidir bu dedim bu durumda olan varmı aranzıada
eczaneye gittim canım bana early diye bi test verdi hesaplama yaptık yarın tekrardan onu yapıcam ama sabızsızlanıyorum şimdiden :)idarar testinde çok sili olsa bile pozitif anlamın ageliyor ekleyebilirsne buraya ekle fotosunu ya da en güzeli hemen git bir kan testi yaptır.
eczaneye gittim canım bana early diye bi test verdi hesaplama yaptık yarın tekrardan onu yapıcam ama sabızsızlanıyorum şimdiden :)
daha gunume var canim 4-5 gun daha daha once test yaprim ikinci cizgi cok siliktireglin kaç gün gecikti?
daha gunume var canim 4-5 gun daha daha once test yaprim ikinci cizgi cok silikti
CNm test yaptın mi tekrar durum nasıl ?ben 12 ekimde kürtaj oldum bozulmus gebelikten 12 kasımda ilk adetimi oldum ıkıncı adetime 5 gün vardı test yaptım cok silik cıktı attım testi yanlıstır diye ama simdi adetime 3 gün kaldı tekrardan yaptım silik olan ikinci çizgi silik ama belirgindi bu sefer anlamadım acaba hormonlarla alakalımı kürtaj olalı 2 ay oldu acaba o yuzden boyle sonuc verebilirmi
Hadi inşallah cok sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla kucağına alırsın inşallahEvet kızlar şükürler olsun hamiletim kan değerim 216 çıkmıştı iki gün sonra 820 cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?