kızlarr bi bakarmısınız acilll.

Aysunomer

Akif Emir'i Bekliyoruz :))))))
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
345
163
63
34
ben 12 ekimde kürtaj oldum bozulmus gebelikten 12 kasımda ilk adetimi oldum ıkıncı adetime 5 gün vardı test yaptım cok silik cıktı attım testi yanlıstır diye ama simdi adetime 3 gün kaldı tekrardan yaptım silik olan ikinci çizgi silik ama belirgindi bu sefer anlamadım acaba hormonlarla alakalımı kürtaj olalı 2 ay oldu acaba o yuzden boyle sonuc verebilirmi

umarım hamilesindir ama okurken ilk aklıma gelen çok kısa bir süre önce gebeymişsin zaten onun kalıntıları olabilir diye düşünüyorum ama yine de Allah bilir nasip ettiyse hiç belli olmaz adetin geçsin hala gelmediyse reglin kan testine koş bakalım :) inşallah hamişsindir tatlım

evet 2 ay oldu kurtaj olalı sımdı cesaretım yok acaba hormonlardan mı dıyorum adetime 3 gün var ilk adetimi 12 kasımda gördüm

evet 2 ay oldu kurtaj olalı sımdı cesaretım yok acaba hormonlardan mı dıyorum adetime 3 gün var ilk adetimi 12 kasımda gördüm

inşalllah canım benimde 3 gün var reglme 13 kasımda oldum bende regl bizde çalışıyoruz özellikle yumurtlama döneminde bakalım inşllah benimde bu ay olmuştur inşallah sende hamişsindir adet günün geçsin kan testi yaparsın gelmezse anca öyle anlarsın sanırım :)

inşallah rabbim bizede isteyen herkese saglıklısını hayırlısını nasıp eder sende soncuunu yazarsın

canım testin her geçen gün belirginleşiyorsa yüksek ihtimalle hamilesindir. birde bthcg kürtajdan sonra 2 haftada falan vücuttan temizleniyor bildiğim kadarı ile. hızlı bir şekilde düşüyor inşallah hamilesindir canım.

aradan iki ay geçmiş, bir de adet olmuşsun. önceki hamilelikten kan değerin sıfırlanmıştır. adet gününden önce bile çizgi çıkıyorsa bence hamilesin inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.

kızlar benimde idrar testindeki çizgi çok ama çok silikti galiba ben öyle görüyorum dedim testin kendi çizgisidir bu dedim bu durumda olan varmı aranzıada

kızlar benimde idrar testindeki çizgi çok ama çok silikti galiba ben öyle görüyorum dedim testin kendi çizgisidir bu dedim bu durumda olan varmı aranzıada

idarar testinde çok sili olsa bile pozitif anlamın ageliyor ekleyebilirsne buraya ekle fotosunu ya da en güzeli hemen git bir kan testi yaptır.

idarar testinde çok sili olsa bile pozitif anlamın ageliyor ekleyebilirsne buraya ekle fotosunu ya da en güzeli hemen git bir kan testi yaptır.
eczaneye gittim canım bana early diye bi test verdi hesaplama yaptık yarın tekrardan onu yapıcam ama sabızsızlanıyorum şimdiden :)

daha gunume var canim 4-5 gun daha daha once test yaprim ikinci cizgi cok silikti

o zaman bklemen lazım çünkü ben regli geçtikten 3 gün sonra yaptım keşke yapmasaydım dedim en azından 1 hafta sonra yapılmalı ki kesin sayılsın. bhcg değerim 512 idi ama doktorların hepsi değer daha çok küçük biraz beklemeliyiz edi 2 hafta geçti keseyi gördük o zaman rahatladık

Mrb..kurtaj olduktan belli sureye kadar bhcg yuksek olabiliyor...bundan dolayi silik pozitif olabilir...kanda bhcg verip bir kac hafta sonra tekrarla bence...

gebeliğin idrarda pozitif çıkması için adet gününün en az 4- 5 gün geçmesi gerekiyor adet günü geçmeden pozitiflik vermesi çook düşük bi ihtimal gebeliğin haftasına göre b hcgnin kanda kalma süresi değişir sıfırlanma süresi uzayabilir 2. trimestrda sonlanan gebeliklerde 2-3 aya kadar b hcg hormonu varlığı olabilir mesela bence biraz bekle yada bi kantesti yaptırarak b hcg degerini öğren gebeysen deger yükselecektir zaten

CNm test yaptın mi tekrar durum nasıl ?

Evet kızlar şükürler olsun hamiletim kan değerim 216 çıkmıştı iki gün sonra 820 cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…