• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLARR beğim çok sinirli yardımm edin😵‍💫😵‍💫

leylalidyaa

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2023
171
47
18
38
Kızlar merhaba benim 6 ay 24 günlük bi oğlum var çok sinirli agresif oyuncaklardan sıkılır yere bırakırım sıkılır oturtmaya çalışırım sıkılır hemde çığlık çığlığa bağırır ne yapcam bilmiyorum bunu yaşayan annelerin yorumlarını ve tavsiyelerini bekliyorum lütfenn 🙏🙏🙏

Kızlar merhaba benim 6 ay 24 günlük bi oğlum var çok sinirli agresif oyuncaklardan sıkılır yere bırakırım sıkılır oturtmaya çalışırım sıkılır hemde çığlık çığlığa bağırır ne yapcam bilmiyorum bunu yaşayan annelerin yorumlarını ve tavsiyelerini bekliyorum lütfenn 🙏🙏🙏
Kimse yokmu bu konuyla ilgili yardımcı olabilecek 🥺

Benim bebegim de 7. aya yaklasti, cok sinirki. Oyuncaklarla mutlu degil. Gun icinde mutluyken bi anda kiziyor. Huyu herhalde.

Tam olarak nasıl sizinki bahseder mısınız acaba Çünkü bazen sadece benimmi bebeğim öyle diye korkuyorum
Aynı ilk mesajında yazdıgın gibi yerde durmuyor kendi kendine oyalanmıyor hemen sıkılıp ağlamaya başlıyo. Uykusu var uyumuyor uyumadıgı için huysuz. 2_3 gündür ayrı bi huysuzlugu var kucakta da memnun değil sürekli mızıldanma halinde

Aynen benimki valla bide çığlık atmalar bağırmalar vs🤦🏻‍♀️ kuzeni var yaşıt annesi böyle yapıyor şöyle yapıyor benim oğlum deyince üzülüyorum zaten bi başıma bakıyorum ilk çocuk ben mi yanlış yapıyorum bişeyleri diye kendimi suçluyorum🙁allahım Yardımcımız olsun

Canm bebek atak haftaları var ve seninki 6.ay atağında muhtemelen.bu ayda ayrılık kaygısı anneden kopamama ve uykuların bolunmesi durumu var gece de çok uyaniyordur dimi.atak haftasında geçecek aynı 6.5 aylık bebeğim aynı şekilde hepsi gecicek inan

Valla yıllar sonra şu konu için kadinlar klübüne giriş yaptım 😃 yarın 6 ayı dolacak kızımın. Ve o kadar sinirli ki anlatamam. Yumruklarını sıkıp sıkıp sinirleniyor. Oyuncaklarla oynamıyor. Beni görmediğinde ağlama krizleri. Doğduğunda sakin bir bebekti şimdi perişanız. 3 yaşında bir kızım daha var. Günlerim onu doyurmaya çalışmakla ve bebeği oyalamaya çalışmakla geçiyor. Yine de geçecek biliyorum. İlk kızım kolikti. Doğduğu günden 8 aylık olana kadar sürekli ağladı. Bu kızım ona nazaran daha kolay. Gece 20 kere uyansa da uyuyor en azından. İlk kızımda uyku nedir unutmuştum. Yine de tek çocuk kadar kolay değil herşey. Baya zorlanıyorum....

Back