yoncaistee Üye Kayıtlı Üye 7 Nisan 2024 100 12 23 Ekim 2024 Konu Sahibi yoncaistee #21 Lady Guinevere .!.: ben predictor erken gebelik testi yapmistim. ilişkiden 16 gün sonra çok net pozitifti Genişletmek için tıkla... tüm tuşlara basıyorum yarın bunu da deneyeyim
Lady Guinevere .!.: ben predictor erken gebelik testi yapmistim. ilişkiden 16 gün sonra çok net pozitifti Genişletmek için tıkla... tüm tuşlara basıyorum yarın bunu da deneyeyim
Lady Guinevere “Size Nasıl Geliyorsa” Üyelik İptali Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 8.836 7.508 28 23 Ekim 2024 Konu Sahibi yoncaistee #22 yoncaistee .!.: tüm tuşlara basıyorum yarın bunu da deneyeyim Genişletmek için tıkla... ya hu 30 gün sonra tahta parçasına işeseniz çıkardı gebelik o kadar zor öğrenilen bir sey değil. bence yok hamilelik falan kurumtu yapıyorsunuz
yoncaistee .!.: tüm tuşlara basıyorum yarın bunu da deneyeyim Genişletmek için tıkla... ya hu 30 gün sonra tahta parçasına işeseniz çıkardı gebelik o kadar zor öğrenilen bir sey değil. bence yok hamilelik falan kurumtu yapıyorsunuz
D demirdamla35 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Kasım 2021 106 16 25 23 Ekim 2024 Konu Sahibi yoncaistee #23 Lady Guinevere .!.: ya hu 30 gün sonra tahta parçasına işeseniz çıkardı gebelik o kadar zor öğrenilen bir sey değil. bence yok hamilelik falan kurumtu yapıyorsunuz Genişletmek için tıkla... Pozitif çıktığında hangi belirtileriniz vardı
Lady Guinevere .!.: ya hu 30 gün sonra tahta parçasına işeseniz çıkardı gebelik o kadar zor öğrenilen bir sey değil. bence yok hamilelik falan kurumtu yapıyorsunuz Genişletmek için tıkla... Pozitif çıktığında hangi belirtileriniz vardı
Lady Guinevere “Size Nasıl Geliyorsa” Üyelik İptali Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 8.836 7.508 28 23 Ekim 2024 Konu Sahibi yoncaistee #24 demirdamla35 .!.: Pozitif çıktığında hangi belirtileriniz vardı Genişletmek için tıkla... göğüs ağrısı ve regl sancısı
demirdamla35 .!.: Pozitif çıktığında hangi belirtileriniz vardı Genişletmek için tıkla... göğüs ağrısı ve regl sancısı
yoncaistee Üye Kayıtlı Üye 7 Nisan 2024 100 12 23 Ekim 2024 Konu Sahibi yoncaistee #25 Lady Guinevere .!.: ya hu 30 gün sonra tahta parçasına işeseniz çıkardı gebelik o kadar zor öğrenilen bir sey değil. bence yok hamilelik falan kurumtu yapıyorsunuz Genişletmek için tıkla... evet ben biraz kafamda kurarım jflelslwmckdl
Lady Guinevere .!.: ya hu 30 gün sonra tahta parçasına işeseniz çıkardı gebelik o kadar zor öğrenilen bir sey değil. bence yok hamilelik falan kurumtu yapıyorsunuz Genişletmek için tıkla... evet ben biraz kafamda kurarım jflelslwmckdl
A anzil Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Ekim 2024 3 0 26 23 Ekim 2024 Konu Sahibi yoncaistee #26 Orangegreysky .!.: 32 güne her test doğru çıkarır hiç kafa karıştırmayın bence Genişletmek için tıkla... Sizce yerleşme kanaması ne zaman olur
Orangegreysky .!.: 32 güne her test doğru çıkarır hiç kafa karıştırmayın bence Genişletmek için tıkla... Sizce yerleşme kanaması ne zaman olur
A anzil Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Ekim 2024 3 0 26 23 Ekim 2024 Konu Sahibi yoncaistee #27 Kusura bakmayın sizce bu yerleşme kanamasımı bu sabah gördüm adetime 5 gün var 3 4 gün önce yine buna benzer leke gelmişti
Kusura bakmayın sizce bu yerleşme kanamasımı bu sabah gördüm adetime 5 gün var 3 4 gün önce yine buna benzer leke gelmişti
sadolinda Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Mart 2023 1.358 933 30 23 Ekim 2024 Konu Sahibi yoncaistee #28 Yumurtlamanın 14. Günü kıpkırmızı çizgiyle gebeliğimi öğrenmiştim sizin çoktan çıkardı en dandik testte bile
Yumurtlamanın 14. Günü kıpkırmızı çizgiyle gebeliğimi öğrenmiştim sizin çoktan çıkardı en dandik testte bile
Orangegreysky 🧡🍊🥕 Pro Üye 12 Temmuz 2022 22.186 82.764 23 Ekim 2024 Konu Sahibi yoncaistee #29 anzil .!.: Sizce yerleşme kanaması ne zaman olur Genişletmek için tıkla... Eklediğiniz görseller yasak sitede, kaldırın bence. Adet günü ya da birkaç gün kala görüyorlar genelde
anzil .!.: Sizce yerleşme kanaması ne zaman olur Genişletmek için tıkla... Eklediğiniz görseller yasak sitede, kaldırın bence. Adet günü ya da birkaç gün kala görüyorlar genelde
yoncaistee Üye Kayıtlı Üye 7 Nisan 2024 100 12 24 Ekim 2024 Konu Sahibi yoncaistee #30 sadolinda .!.: Yumurtlamanın 14. Günü kıpkırmızı çizgiyle gebeliğimi öğrenmiştim sizin çoktan çıkardı en dandik testte bile Genişletmek için tıkla... ya geç döllenme vs diyorlar ya ona da takıldı kafam biraz
sadolinda .!.: Yumurtlamanın 14. Günü kıpkırmızı çizgiyle gebeliğimi öğrenmiştim sizin çoktan çıkardı en dandik testte bile Genişletmek için tıkla... ya geç döllenme vs diyorlar ya ona da takıldı kafam biraz
sadolinda Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Mart 2023 1.358 933 30 24 Ekim 2024 Konu Sahibi yoncaistee #31 yoncaistee .!.: ya geç döllenme vs diyorlar ya ona da takıldı kafam biraz Genişletmek için tıkla... Olsa olsa 3-5 gün oynar geç döllenme. Ella bozmuş döngünüzü.
yoncaistee .!.: ya geç döllenme vs diyorlar ya ona da takıldı kafam biraz Genişletmek için tıkla... Olsa olsa 3-5 gün oynar geç döllenme. Ella bozmuş döngünüzü.
yoncaistee Üye Kayıtlı Üye 7 Nisan 2024 100 12 24 Ekim 2024 Konu Sahibi yoncaistee #32 sadolinda .!.: Olsa olsa 3-5 gün oynar geç döllenme. Ella bozmuş döngünüzü. Genişletmek için tıkla... evet bana da öyle geldi ama nolur nolmaz diye kan verdim sonuçları bekliyorum
sadolinda .!.: Olsa olsa 3-5 gün oynar geç döllenme. Ella bozmuş döngünüzü. Genişletmek için tıkla... evet bana da öyle geldi ama nolur nolmaz diye kan verdim sonuçları bekliyorum