Kızlarr bakın

yoncaistee

Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2024
100
12
kızlar reglim gecikiyor ve bugün 6.gündür hala gecikiyor evdeki testler yine negatif gösteriyor tüm prosedürlere uyup yapıyorum nişanlımla geri çekilmeli ilişkimizin üzerinden 32 gün gecikti ki ilişkiden sonra ella kullandım (ella 3.gün kullandım) her neyse meme uçlarımda ağrı ve kırmızılık pembelik var areolarımda yanma var sıcak su değse bile yanma sızlama oluyor başka bir belirtim yok böyle kepek kepek dökülme oluyor soyulma olmuştu öncesinde kusma mide bulantısı kasık ağrısı vs yok sizce hamilelik belirtisi mi yoksa enfeksiyon falan mı? bir de sağlık ocağında kan versem ve gebelik varsa ailem bunu öğrenir mi

Evli olup olmamanızdan sağlık ocağına ne ki, reşitsiniz hamile de kalmış olabilirsiniz takip edecek kişi sizsiniz aileyi niye arasınlar
çok doğru diyorsunuz teşekkür ederim sizce hamilelik var mıdır testlerde negatif çıkıyor belirtilerde yok kusma vs gibi gecikme var tek bir de işte göğüs belirtisi

çok doğru diyorsunuz teşekkür ederim sizce hamilelik var mıdır testlerde negatif çıkıyor belirtilerde yok kusma vs gibi gecikme var tek bir de işte göğüs belirtisi
En son ne zaman yaptınız testi? Aşağı yukarı 10-14 gün sonra çıkıyor. 32 gün sonra diyosunuz çoktan çıkardı o yüzden ellanın geciktirmesi diye düşünüyorum

sağlık ocağına kan verdim beni bile aramadılar. ilk defa tetanoz aşısı için arayıp çağırdılar. onun dısında aramadılar ben gidip takibi yaptırdım. ailenizi neden arasınlar ya hu?

ella hormonlarda düzensizlik yaptığı için gecikme normal. 30 gün gecmis üzerinden gebelik olsa çok net çıkardı testlerde. gebelik yok yani

En son ne zaman yaptınız testi? Aşağı yukarı 10-14 gün sonra çıkıyor. 32 gün sonra diyosunuz çoktan çıkardı o yüzden ellanın geciktirmesi diye düşünüyorum
en son testi 2 gün önce yaptım 3.kez negatif çıktı önerdiğiniz test var mı peki güvenilir bulduğunuz

öyle mi diyorsunuz inşallah öyledir bu arada önerdiğiniz test var mı güvendiğiniz falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…