- 7 Nisan 2024
- 100
- 12
-
- Konu Sahibi yoncaistee
yok ailem kontrol etmiyor da pozitif çıkarsa ailemi ararlar mı bilgilendirme amaçlı vsElla zaten gecikme yapar. Sağlık ocağında kan verseniz her kan değerine bakıyor mu aileniz?
Aramazlaryok ailem kontrol etmiyor da pozitif çıkarsa ailemi ararlar mı bilgilendirme amaçlı vs
emin misiniz bazı kişiler takip amaçlı aileye söylüyorlar arıyorlar dedi deAramazlar
Reşit değil misiniz?emin misiniz bazı kişiler takip amaçlı aileye söylüyorlar arıyorlar dedi de
evet reşitim reşitim de henüz nişanlıyız evlenmemize 1 sene 2 ay var o yüzden duymamalarını istiyorumReşit değil misiniz?
18 yaşından büyüksenşz ailenize haber verilmezemin misiniz bazı kişiler takip amaçlı aileye söylüyorlar arıyorlar dedi de
Evli olup olmamanızdan sağlık ocağına ne ki, reşitsiniz hamile de kalmış olabilirsiniz takip edecek kişi sizsiniz aileyi niye arasınlarevet reşitim reşitim de henüz nişanlıyız evlenmemize 1 sene 2 ay var o yüzden duymamalarını istiyorum
doğru dediniz içime su serptiniz de sizce hamilelik söz konusu mudur18 yaşından büyüksenşz ailenize haber verilmez
çok doğru diyorsunuz teşekkür ederim sizce hamilelik var mıdır testlerde negatif çıkıyor belirtilerde yok kusma vs gibi gecikme var tek bir de işte göğüs belirtisiEvli olup olmamanızdan sağlık ocağına ne ki, reşitsiniz hamile de kalmış olabilirsiniz takip edecek kişi sizsiniz aileyi niye arasınlar
En son ne zaman yaptınız testi? Aşağı yukarı 10-14 gün sonra çıkıyor. 32 gün sonra diyosunuz çoktan çıkardı o yüzden ellanın geciktirmesi diye düşünüyorumçok doğru diyorsunuz teşekkür ederim sizce hamilelik var mıdır testlerde negatif çıkıyor belirtilerde yok kusma vs gibi gecikme var tek bir de işte göğüs belirtisi
Muhtemelen hamilelik yoktur olsa testte çıkardı ama siz yine de kan testi verin gebelik istemiyorsanız geri çekilme yöntemi güvenli bir korunma yöntemi değildoğru dediniz içime su serptiniz de sizce hamilelik söz konusu mudur
en son testi 2 gün önce yaptım 3.kez negatif çıktı önerdiğiniz test var mı peki güvenilir bulduğunuzEn son ne zaman yaptınız testi? Aşağı yukarı 10-14 gün sonra çıkıyor. 32 gün sonra diyosunuz çoktan çıkardı o yüzden ellanın geciktirmesi diye düşünüyorum
32 güne her test doğru çıkarır hiç kafa karıştırmayın benceen son testi 2 gün önce yaptım 3.kez negatif çıktı önerdiğiniz test var mı peki güvenilir bulduğunuz
öyle mi diyorsunuz inşallah öyledir bu arada önerdiğiniz test var mı güvendiğiniz falansağlık ocağına kan verdim beni bile aramadılar. ilk defa tetanoz aşısı için arayıp çağırdılar. onun dısında aramadılar ben gidip takibi yaptırdım. ailenizi neden arasınlar ya hu?
ella hormonlarda düzensizlik yaptığı için gecikme normal. 30 gün gecmis üzerinden gebelik olsa çok net çıkardı testlerde. gebelik yok yani
ay valla siz içime hep su serpiyorsunuz :)32 güne her test doğru çıkarır hiç kafa karıştırmayın bence
çok doğru konuştunuz bir daha böyle bir şeye kalkışmayacağımMuhtemelen hamilelik yoktur olsa testte çıkardı ama siz yine de kan testi verin gebelik istemiyorsanız geri çekilme yöntemi güvenli bir korunma yöntemi değil
ben predictor erken gebelik testi yapmistim. ilişkiden 16 gün sonra çok net pozitiftiöyle mi diyorsunuz inşallah öyledir bu arada önerdiğiniz test var mı güvendiğiniz falan