- 30 Ekim 2020
- 937
- 255
- 53
- 25
- Konu Sahibi Cnarrr3525
-
Yaa hayırlısı olsun canım belirtilerin nelerdi tam olarak benim reglime şuan 5-6 gün varDis agrisinin gebelikle alakasi yokda adet belirtisiyle gebelik belirtisi ayni bnde bugun gebe oldumu ogrendim
Ovulasyon pikiniz 3 gün öncemiydi? 3 günde spermle yumurta bile buluşmamıştır henüz bırakın belirtiyi. Yanlış anlamayın bu hallerinizi anlıyorum bende aynı yollardan geçiyorum ama diş ağrısını da gebeliğe yormayın kendinize eziyet etmeyinKızlar benim pikim üç gün önceydi iki üç gündür kasık ağrısı vardı şuanda kasık ağrısı diş ağrısı ve sık idrara çıkıyorum normalde aslaa dişim ağırmaz hayatımda ilk defa diş ağrısı çekiyorum böyle belirtisi olup gebe olduğunu öğrenen var mıydı acaba??
Evet doğru söylüyosun canım ama ablamın ilk belirtisi diş ağrısıydı o yüzden merak ettim nasipp bakalımOvulasyon pikiniz 3 gün öncemiydi? 3 günde spermle yumurta bile buluşmamıştır henüz bırakın belirtiyi. Yanlış anlamayın bu hallerinizi anlıyorum bende aynı yollardan geçiyorum ama diş ağrısını da gebeliğe yormayın kendinize eziyet etmeyin
Regli agrisiyla ayniYaa hayırlısı olsun canım belirtilerin nelerdi tam olarak benim reglime şuan 5-6 gün var
En iyisi 4-5 gün sonra tekrar test yapayım yada direkt kan vereyim inşallah vardırRegli agrisiyla ayni
Bilemiyorum ilk defa duydum belki tesadüftü neyse hamile olun da belirtinin ne oldugu hiç önemli değilEvet doğru söylüyosun canım ama ablamın ilk belirtisi diş ağrısıydı o yüzden merak ettim nasipp bakalım
Evet canım öyleydi nasip işte aynen olalımda belirti hiiiçç önemli değilBilemiyorum ilk defa duydum belki tesadüftü neyse hamile olun da belirtinin ne oldugu hiç önemli değil
Inan bnde oyleydim kuzum esine her sbah keciboynuzu pekmezi icin 24 saatte bir iliskide bulunun bn oyl yptimŞu görüntüyü görmek o kadar çok istiyorum kii.. İnşallah öyledirr
Artık değilsem reglim yaklaştı reglimden sonra olursa nasip artık keçiboynuzu pekmezi içine başka birşey katılıyormu pekiInan bnde oyleydim kuzum esine her sbah keciboynuzu pekmezi icin 24 saatte bir iliskide bulunun bn oyl yptim
Hyr sabah ac karna esiniz yesin szde streaten uzak durunArtık değilsem reglim yaklaştı reglimden sonra olursa nasip artık keçiboynuzu pekmezi içine başka birşey katılıyormu peki
İnşallah yaa o kadar kuruyorum ki bazen kendimi bazen girmicem bu siteye araştırmicam diyorum ama yatağa yattığım andan itibaren kendimi bu sayfada buluyorumHyr sabah ac karna esiniz yesin szde streaten uzak durun
Hyr gel gel :)İnşallah yaa o kadar kuruyorum ki bazen kendimi bazen girmicem bu siteye araştırmicam diyorum ama yatağa yattığım andan itibaren kendimi bu sayfada buluyorum
Hyr gel gel :)
Stres ypma olur bnde oyleydim kiz htta randevu dusurmeye clisyodum dktora gtcktim niye olmuyo diye bak bugun ne ogrendimAhahah geliyorum hamile olanları görüyorum anlık mutluluk yaşıyorum hepsinin ömrü uzun olsun sonra üzülüyorum bi sıkıntım yok Rabbim neden bana vermedi diye sonra vardır bi hayr diyorum sonra tekrar araştır babam araştır kafayı yedim sanırım
Ben gittim kuzum çok sancım oluyo diye doktor baktı yumurtalıkların çok güzel oluşmaya başlamış dedi hatta değerlendirdik nasip işte üzülüyorum her karnıma sancı girince eşim hadi gel babam falan diyo içim acıyo eşim tek büyüyen biri ailesi ayrı kendininde düzenli bi ailesi olmamış aile düzeni var diye aylardır adam evden çıkmıyor resmen üzülüyorum yaStres ypma olur bnde oyleydim kiz htta randevu dusurmeye clisyodum dktora gtcktim niye olmuyo diye bak bugun ne ogrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?