Kızlarr bakar mısınız belirtilerime sizce neden olabilir??

Cnarrr3525

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2020
937
255
53
25
Kızlar benim pikim üç gün önceydi iki üç gündür kasık ağrısı vardı şuanda kasık ağrısı diş ağrısı ve sık idrara çıkıyorum normalde aslaa dişim ağırmaz hayatımda ilk defa diş ağrısı çekiyorum böyle belirtisi olup gebe olduğunu öğrenen var mıydı acaba??

Ovulasyon pikiniz 3 gün öncemiydi? 3 günde spermle yumurta bile buluşmamıştır henüz bırakın belirtiyi. Yanlış anlamayın bu hallerinizi anlıyorum bende aynı yollardan geçiyorum ama diş ağrısını da gebeliğe yormayın kendinize eziyet etmeyin

Evet doğru söylüyosun canım ama ablamın ilk belirtisi diş ağrısıydı o yüzden merak ettim nasipp bakalım

Regli agrisiyla ayni
En iyisi 4-5 gün sonra tekrar test yapayım yada direkt kan vereyim inşallah vardır Şuan kasık ağrım baş ağrım ve adet olcakmışım gibi ıslaklık var Rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah Teşekkürler yorumlarınız için

Ahahah geliyorum hamile olanları görüyorum anlık mutluluk yaşıyorum hepsinin ömrü uzun olsun sonra üzülüyorum bi sıkıntım yok Rabbim neden bana vermedi diye sonra vardır bi hayr diyorum sonra tekrar araştır babam araştır kafayı yedim sanırım

Stres ypma olur bnde oyleydim kiz htta randevu dusurmeye clisyodum dktora gtcktim niye olmuyo diye bak bugun ne ogrendim

Stres ypma olur bnde oyleydim kiz htta randevu dusurmeye clisyodum dktora gtcktim niye olmuyo diye bak bugun ne ogrendim
Ben gittim kuzum çok sancım oluyo diye doktor baktı yumurtalıkların çok güzel oluşmaya başlamış dedi hatta değerlendirdik nasip işte üzülüyorum her karnıma sancı girince eşim hadi gel babam falan diyo içim acıyo eşim tek büyüyen biri ailesi ayrı kendininde düzenli bi ailesi olmamış aile düzeni var diye aylardır adam evden çıkmıyor resmen üzülüyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…