Kizlarr aksu vital arı sütü kullananlar?

tcetveli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2015
2.188
302
Kizlar aktardan bugün aldım güvenilir mi çokta emin değilim 20 tl ye aldım aranızda kullananlar varmı yada siz hangi markayı kullandınız? )

Eklentiler

• 20150801_121530.jpg
    97,2 KB · Görüntüleme: 269
Canim senin herhangi bir sorunun varmı hormon testi yaptirdinmi hiç
Yaptirdim canim pcos. Usg de ben kendimde gordum sevgili minik kistlerimi... en son adetin 21.gunu yumurtlama testi yaptirdim yumurtlama cikmadi . Sende durum nedir

Yaptirdim canim pcos. Usg de ben kendimde gordum sevgili minik kistlerimi... en son adetin 21.gunu yumurtlama testi yaptirdim yumurtlama cikmadi . Sende durum nedir
Benim başımdan bir gebelik geçti ama ıstenmeyen bir gebelikti yani ben istiyordum ama karşı taraf işte. ..bekarim zor günler geçirdim 1 yil oluyo sonra doktora gittim prolaktinim 30.01 çıktı adet miktarim azaldı kil tüy sorunum yok şükür fsh az yüksek 9.67

Allah yardimcin olsun canim iste erkek milleti diycem klasik olacak. Insallah evlenip cok mutlu olursun . Onemli olan adet miktari degil canim dr bunla ilgilenmiyor hic onemli olan olman. Benimde lh yuksek cikiyor en son 20 cikti. Tuylenme var kilo yok. Endokrine gittim tuyler icin iyi durumdasin dedi ama zaten canimi sikan sadece cenedekiler. Suan bekarsin bence fazla kurcalama kendini canim oluruna birak. Evlendigin zaman zaten yeterince ugras gerektirebilir pcos ile bas etmek zor

Bende sorun varmı yokmu bilmiyorum belki vesvese yapiyorumdur ama bebeğim olsun çok istiyorum benimde tuylenmem yok ama küçükken bilincsizce jilet kullandim gobegimde biraz var tüy kalın değiller onlarida eldivenle alıyorum benimki korkudan belki allah beni sınadi biraz ugrasmami istiyo hiç şu içmezdim günde 3 lt şu içiyorum tuzu tatlıyi azalttim sende çok dert etme inan beklemedigin anda oluverir fsh ne durumda senin peki

Bak canim sen bekar oldugun halde vesvese yapiyosun beni anlarsin ya anne olamazsam korkusu. Bu gerçekten omur yiyo bugun adet gunum hala olmadim stresliyim asiri derecede. O jilet hatasina bende düştüm ben agda bandi ile aliyorum gobegimi. Fsh 5 6 gibi bi deger cikiyor lh aldi basini gidiyo. Sen hamile kalmissin bence bu kadar korkma olmaz diye olur neden olmasin . Ben tup bebek merkezinde calistim ne vakalar geliyordu valla Allah ol der oda olur.sen zayen vijdan azabiyla cektin cezani ins Allahim istedigin anda verir canim. Bende kendi capimda diyet yapiyorum yinede birazcik göbek varda erisin diye tatli cikolata dondurma pasta borek corek pilav patates yemiyorum cavdar ekmegi ve bol su dikkat ediyorum. Egzersiz yapiyorum bide. Hersy nasip kismet. Evlilik dusundugun biri varmi canim evlilik yakin degilse yipratma kendini bu kadar bak.

Birde bu ari sutuyle ilgili birsey bulamadim bem canim

Ya ben erkeklere guvenmiyorum artık evlenebilecegimi sanmıyorum ben bi forumda bulmuştum tavsiye ediliyodu aldım bi ara bal tarçın corekotu yaptım o ise yariyo galiba kasiklarim bayaa agrimisti

Ya ben erkeklere guvenmiyorum artık evlenebilecegimi sanmıyorum ben bi forumda bulmuştum tavsiye ediliyodu aldım bi ara bal tarçın corekotu yaptım o ise yariyo galiba kasiklarim bayaa agrimisti
Bu isler nasip kismet işi canim hic belli olmaz :).onu bende denedim bendede kasik agrisi yapti ama bebis yoktu

Kizlar aktardan bugün aldım güvenilir mi çokta emin değilim 20 tl ye aldım aranızda kullananlar varmı yada siz hangi markayı kullandınız? )
Ben arı sütü hem kullanıyorum hemde tedarik ediyorum . Ben hem cilt lekelerim ve kırışıklıklarım için maske şeklinde, hem de göğüs dolgunlaştırmak ve saglik için dil alti olarak kullanıyorum. Kullanıcılarımdan güzel dönüşler alıyorum arzu ederseniz bilgilendirebilirim

Hangi markayi kullaniyorsunuz ne gibi bir yararini gordunuz

Benim kullandigim ürünün bir markasi yok. Bal, arı sütü, propolis ve polen gibi ürünlerimi Bitlis'te bir firmadan kargoyla İstanbul'a getirtiyorum. Arı sütleri 25 ml kucuk cam siselerde folyoyla kaplanmis sekilde geliyor gunes gormemeleri icin. Siz eger markalı bir ürün kullanacaksanız günes görmüyor olmasına ve organik olmasina ozen gosterin mutlaka. Ben arı sütünü karnımdaki çatlaklar için kullandım ve etkisini gördüm. Ayni zamanda yuzume maske olarak kullandim. Gunes lekelerime ve yine kirisikliklara iyi geldi. Kisa bir süre dil alti olarak kullandim goguslerimde dolgunluk hissettim ve etrafimda kullanan insanlar da fark etmişler kendilerinde. Hatta eşleri söylemiş birkaçına. Sağlık anlamında da kullananlar var tabiki. Fakat dikkat etmeniz gereken, tahta bir aracla almak. Ari sütüne demir sürmemelisiniz. Bunu aklinizda bulundurun mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…