- 27 Şubat 2009
- 1.256
- 186
- 34
Dün aktarımla görüşme yaptım burda etkisini gördüğünüz bütün yağ ve bitkilerin bi listesini ona verdim ibni sinanın büyük ansiklopedisinden araştırıp 3güne kadar bana bilgi verecek verdiğim bitki ve yağların listesi şöyle;
civan perçemi (macun yada çay şeklinde her ikiside olur dedi içten destek için)
çörekotu yağı
mersin yağı
çilek yağı
küç yağı + küç'ün kendisi (hem içten hem dıştan destek için)
karahindiba (yağı yada tohumu dedi çok müthiş bir bitki olduğunu söyledi)
yam kökü
keten tohumu (günde 1 tatlı kaşığından fazla alınamamsı gerekir dedi günlük 1 tatlı kaşığı alınması büyük faydadır dedi)
şerbetçi otu (içilecek)
ilk önce sabır çok önemli kullanmaya başladıktan sonra birden mucize beklemeyin bunlar doğal yöntem bi ton parayla satılanlar gibi yapar ve kimyasal içermiyor bu çok önrmli tamam mı canlarım
bunları nasıl kullancağımı ve ne şekilde sürüleceği hangi yağlar birbiriyle karışmaz hepsini bana ayrıntılı anlatıp arışımıda bizzat kendisi hazırlıcak ben sadece ürünlerin parasını verecem zaten aktarım tanıdık olduğu için yanlış bişey yapmayalım araştırmak istiyorum yinede dedi kendisine ben çok güvenirim sizde bana güvenip takip ederseniz ben burdan yazmaya devam edecem...a.s.a.s.
civan perçemi (macun yada çay şeklinde her ikiside olur dedi içten destek için)
çörekotu yağı
mersin yağı
çilek yağı
küç yağı + küç'ün kendisi (hem içten hem dıştan destek için)
karahindiba (yağı yada tohumu dedi çok müthiş bir bitki olduğunu söyledi)
yam kökü
keten tohumu (günde 1 tatlı kaşığından fazla alınamamsı gerekir dedi günlük 1 tatlı kaşığı alınması büyük faydadır dedi)
şerbetçi otu (içilecek)
ilk önce sabır çok önemli kullanmaya başladıktan sonra birden mucize beklemeyin bunlar doğal yöntem bi ton parayla satılanlar gibi yapar ve kimyasal içermiyor bu çok önrmli tamam mı canlarım
bunları nasıl kullancağımı ve ne şekilde sürüleceği hangi yağlar birbiriyle karışmaz hepsini bana ayrıntılı anlatıp arışımıda bizzat kendisi hazırlıcak ben sadece ürünlerin parasını verecem zaten aktarım tanıdık olduğu için yanlış bişey yapmayalım araştırmak istiyorum yinede dedi kendisine ben çok güvenirim sizde bana güvenip takip ederseniz ben burdan yazmaya devam edecem...a.s.a.s.
Son düzenleme: