Kızlarr acilll yardımmm :(

askksensin

Aşk'ın En Güzel Halisin Sevdiceğim <3
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
56
8
Kızlar bugün adetim gecikeli 11.gün. daha önce d.konrol hapı kullanıyordum ocak ayının 24 ünde bıraktım kullanmayı. şubat ayının sonları adet olmam gerekiyodu ama 10 gün gecikti. Acaba hapı bıraktığım için mi gecikti yoksa hamile olabilirmiyim lütfen yardımcı olunnn (

benim iki gebeligimde böyle oldu hapi biraktim sonraki ay gebeydim allaha sükür
ikisindede haptandir diye ilgilenmedim ikisinide 6 haftaliktan sonra ögrendim :)

Hapı bıraktığın içindir ilk 3 ay öyle adet düzensizlikleri olabilir. Bu kadar çabuk hamile kalamazsın 2-3 ay sonra yumurtlama dönemi başlıyor.

İlk bıraktığında öyle gecikmeler düzensizlikler oluyor canım ama sen genede yarın git kan tahlili yaptır lk adan hamile kalanda var 2-3 ay sonra kalanda bünye ile alakalı yani biz bilemeyiz bunu

Ben hapi biraktigimin hemen ertesi ayi hamile kaldim ..
Yani hamile olabilirsin..
Test yaparsan cikar zaten ..

[QUO
benim iki gebeligimde böyle oldu hapi biraktim sonraki ay gebeydim allaha sükür
ikisindede haptandir diye ilgilenmedim ikisinide 6 haftaliktan sonra ögrendim :)

="Esmerpapatyam, post: 39812728, member: 441436"]benim iki gebeligimde böyle oldu hapi biraktim sonraki ay gebeydim allaha sükür
ikisindede haptandir diye ilgilenmedim ikisinide 6 haftaliktan sonra ögrendim :)[/QUOTE]
Yaa öyle demee :) şuan olmasınn

bıraktığında öyle gecikmeler düzensizlikler oluyor canım ama sen genede yarın git kan tahlili yaptır lk adan hamile kalanda var 2-3 ay sonra kalanda bünye ile alakalı yani biz bilemeyiz bunu
Haklısın canım yarın hemen test yprm varsa ckr heralde 11 gün oldu çünkü

varsa kesin cikar
birde en son ne zaman iliskiye girdiginle alakali
hapi biraktiktan sonra olduysa iliski
o zaman olabilitesi yüksek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…